BULUTLARLA GEÇMİŞE YOLCULUK (Bayramın 3. günü AIZANOI'ye gezi fotografları)

Güzel bir gezi . Her anı tarih kokuyor ... Dağları Yeşili ve havası da başka tabiki ....
Paylaşımınız için teşekkürler.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
güzel bir tanıtım güzel bir gezi paylaşım için çok teşekkürler, ellerinize sağlık

Tekerine ve deklanşörüne sağlık, çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflar harika.
Bize de gezip görecek yeni yerler öğrettin; sağol :)

çok güzel ve bilgilendirici bir gezi olmuş...yolun açık rüzgarın bol olsun...

Herkese o güzel yorumları için teşekkür ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu.

harika gezi, şahane fotolar. eline, tekerine sağlık. daha iyilerini yaparsın inşallah, benim de acaip canım istiyor şöyle tur rehberi tadında bir gezi yapmak bakalım kısmet...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha başında harita görünce" hah şimdi güzel bir gezi raporu okuyacağım" dedim ama sadece güzel çekilmiş fotoğrafları görünce hevesim kursağımda kaldı.
O fotoğrafları yüklerken araya ikişer satır keyif,heyecan dolu yazı yazsaydın tamam olacaktı.
Umarım Sonraki raporların daha iyi olacaktır.

çok güzel bir gezi, hele de fotoğraflar müthiş, hepsi de kartpostal gibi, teşekkürler.

Mersin İl Temsilcisi
son dönemlerde gördüğüm en güzel gezilerden ikincisiydi. artık eski kalitede gezi fotoları yok maalesef :(

paylaşım için teşekkürler. sayenizde güzel bir gezinti yapmış kadar oldum. resimler huzur verici tekerinize sağlık:)

Daha başında harita görünce" hah şimdi güzel bir gezi raporu okuyacağım" dedim ama sadece güzel çekilmiş fotoğrafları görünce hevesim kursağımda kaldı.
O fotoğrafları yüklerken araya ikişer satır keyif,heyecan dolu yazı yazsaydın tamam olacaktı.
Umarım Sonraki raporların daha iyi olacaktır.

Sırf sizleri meraklandırıp oralara sevketmek içindi. :queen:

yürübe kral ybr ci oymak beyimiz:mrgreen::):) abi 4 ekimde düzcede buluşalim ybr partisi yapicaz güzeldre şelalesi mangal vs... gün boyu animasyon:queen::queen:
Dostum, o tarihe verilmiş sözüm var. Arkadaşlarla Uludağ zirve ve göller bölgesine tracking yapacağız.
Sizleri özledim , umarım bir sonraki gezide buluşuruz.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Sırf sizleri meraklandırıp oralara sevketmek içindi. :queen:

Dostum, o tarihe verilmiş sözüm var. Arkadaşlarla Uludağ zirve ve göller bölgesine tracking yapacağız.
Sizleri özledim , umarım bir sonraki gezide buluşuruz.

gezide seni göremedim ya da sen kimsin?:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar