Güzel bir gezi olmuş.Acaba toplamda kaç km yol yaptınız ?
Tekeriniz düz bassın.
güzel gezi olmuş keşke tanıtıcı yazılar yazsaydınız emın olun daha hoş olurdu ınsanımıza tarıh öğretır bılgılendirirdik bırde bi çogumuz yapılan km reyi bölgeleri kalınan yerleri harcamaları hep merak ederız ki bir gun bu rotaya bızde düşersek ön bılgı olsun dıye yinede teşekkurler paylaşım için
ortak yine döktürmüssün................ güzel gezi olmuş....
Çok güzel gezi olmuş ama biraz aydınlatsaydın bizleri daha hoş olurdu, kazasız nice yollara![]()
Özendirmek iyidir. Araştırmacı, özgür ve maceracı motorcu ruhunu tetikler:cat:
Her şey hazıra olursa tadı kalırmıydı. Gitmiş kadar olsaydınız gitmek istermiydiniz?
Biz gezi manyağı bir aile olaraktan wallahi billahi isterdikCanım herşeyi uzun uzadıya anlatın demedik en azından neresi neresi bilseydik araştırmamıza yön verirdiniz :mrgreen:
Bana güven dostum, açmış olduğum gezi topiklerini takip etmişsindir, gerekli yerde açıklama yaparım.
Ama burası muhteşem, benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim. Haritadan yerini bul ve git. Yeterince düzenli ve açıklayıcı, sarı tabelaları takip et yeter.:cat: Daha da fazla bilgi için halkala muhabbet kafi.![]()
ok. seneye kısmetse motorumuzla çıkacağız tatile :cherry: Buralardan da geçecek şekilde güzergah çizelim madem :cat: