Bulunduğunuz il/ilçenin neyi meşhur..

ulan cardoso sanki o ibibikli horozdan başka bişey yok sanki memleketinde...bak İHTİYAR abin Bursadan sana ağzının payını verdi...

hem ben geldiğimde horoz falan görmedim...yani anlamadığım tavuklar olmasa o horozun ne anlamı vardır...horozu horoz yapan özel yapan nedir onu merak ettim hacım...

gecen gün eve gidiyorum kaç gece saat 1,30 adam bana horoz soruyor bende ne yapacaksınız horozu dedim fotoraf cektirecem demezmi
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bizim herşeyimiz meşhurdur ama en çok duyulanları sayayım.

Zeytinyağı, tost, papalina, kışın üstüne limon sıkılan deniz kestanesi :queen:, şeytan sofrası, cennet tepesi, ilk boğaz köprüsü, buzlu badem, sarmısaklı plajları, lor peyniri ve tatlısı, türlü ot yemekleri, süt kuzusu vs. vs. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şişli-Camisi,Mustafa Sarıgülü,Matild Manukyanı,her ışıkta önünü kesen dilencileri,Mecidiyeköyü...

Walla buranın osmanlı çilei warmış bende henüz yemiş deilim :mrgreen: ... Oysa benim ismirimin kısları meşhurdu :salut:

DENİZLİ'nin Kızı,Tozu,Horozu derler :cat:

yozgatında testi kebabı meşhur

harbi güzel ama

Tandır kebabanı bir akira nın dediğini(arabaşı) unutmuşsun

Erzurum'luyum.
Nene Hatun'u, Çifte Minareler'i, oltu taşı, peyniri, şekeri ve cağ kebabı.

Kadıköy'de oturuyorum. buranın da deli kızları
:)
mehlebaşı,palandöken kayak tesisi, kayıf dolması

Bizim buraların çakalı ve m.k.e de yattığı yerden maaş alan işçileri ve arada bir patlamaları meşhurdur.

Son düzenleme:
afyonkarahisar zafer anıtı ve kalesi,kaymak cumhuriyet sucukları
sandıklı ilçesi kaplıcaları
emirdağ malum belçilalıları,belçikalılara göre emirdağ türkiyeden büyük,:pr: hemşerilerim diye sölemiyom ama her evde gurbetçi olur mu ya.
iscehisar mermer bu kadar yeter galiba
ben DİNARLIYAM :cat:

adana:adliyesi meşhurdur memleketimizin :cherry:

Dostum allah bizim adananın adliyesine düşürmesin :cherry:

haklısın valla kardeş gün geçmiyo ki adana adliyesi medyaya çıkmasın koptum valla:queen:

Son düzenleme:
üsküdar --> marmaray yüzünden işkence yoluna dönüşmüş meydanı !!!!!

Hatay - İskenderun ama Antakyanın ki KÜNEFE İsk.nin ki de herşeyi :D

:bounce: ::gleam:: ___ KILIÇ ___ ::gleam:: :bounce:

nazillinin kızları:flower: bu yörelerin en meşhur yiyeceği doğal serinletici KAR HELVASI yapılışı bildiğim kadarıyla şöyle:Kışın çok soğuk havalarda dağların ardına kar yağar.bu karlar bir çuvala toplanır ve derin kuyulara iyice basılır(nasıl erimeden duruyorsa)kar o kuyularda yaza kadar hiç erimeden durur.bizim kar helvacılar bu karları getirir,bardağa doldurur vişne şurubu denilen(iyice kaynatılarak suyu buharlaştırılmış vişne)içecek karın üzerine eklenir ve iyice çalkalanır.vişbeli kar,yani kar helvası olur.isteğe göre pekmezlisi de yapılır.çok yiyince kodu mu oturtur,yataklara düşürür kaldırmaz.ama iyi serinletir::stretche

nazillinin kızları:flower: bu yörelerin en meşhur yiyeceği doğal serinletici KAR HELVASI yapılışı bildiğim kadarıyla şöyle:Kışın çok soğuk havalarda dağların ardına kar yağar.bu karlar bir çuvala toplanır ve derin kuyulara iyice basılır(nasıl erimeden duruyorsa)kar o kuyularda yaza kadar hiç erimeden durur.bizim kar helvacılar bu karları getirir,bardağa doldurur vişne şurubu denilen(iyice kaynatılarak suyu buharlaştırılmış vişne)içecek karın üzerine eklenir ve iyice çalkalanır.vişbeli kar,yani kar helvası olur.isteğe göre pekmezlisi de yapılır.çok yiyince kodu mu oturtur,yataklara düşürür kaldırmaz.ama iyi serinletir::stretche

çok enterasan geldi vede tadını merak ettim doğrusu ama bahsettiğin kuyuda buz kalıpları haline gelmiyormu acaba kar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar