Ertuğrul_Öz' Alıntı:Arapaşını unutma
oo iyi biliyosun
beni pek ilgilendirmiyo ama bi kere yedim az kalsın boğulacaktım tavsiye etmemm:farao: ayrıca o arapaşı deil arabaşıı:rendeer:
Ertuğrul_Öz' Alıntı:Arapaşını unutma
talkie' Alıntı:Uşak/sivaslı(ilçesi oluyo):çileği ünlüdür hatta her sene haziranda çilek festivali yapılır
mete_han' Alıntı:Uşaklıyım...tarhanası...kaliteli tütünü...dokuması...deri işçiliği...meşhurdur...
ha birde "ufo gördüm taşla kovaladım" diyen köylü birader benim hemşehrim olur...
Çarşıda Halil ustanın tandır kebabı,Çınarı,Pamukkalesi,sanayisi,Havlu&Bornoz İhraç ve kalitesi,Demir tüccarları,Şarap ve buldan bezi.cardoso' Alıntı:
cardoso' Alıntı:
hunterock' Alıntı:oo iyi biliyosun
beni pek ilgilendirmiyo ama bi kere yedim az kalsın boğulacaktım tavsiye etmemm:farao: ayrıca o arapaşı deil arabaşıı:rendeer:
tyler_durden' Alıntı:ADANA: Kebap, şalgam, küfür, cinayet
yok hocam ya iyisiyle kötüsüyle adananın neyi meşhursa onu yazdım benİHTİYAR' Alıntı:Yoook bu kadar zalim olma.İNCE MEMET'i Yaşar KEMAL'i Çukurovası ve Emek kokan havası.
Ertuğrul_Öz' Alıntı:Doğru arabaşı olacaktı![]()
Birde Yozgatın türküleri meşhurdur.
Bkz: Hastane önünde incir ağacı,Dersini almışta ediyor ezber,Asker yolu beklerim,Kalenin bedenleri, Vs vs..
Not:Türkiye'nin ilk milli parkı olan Çamlık milli parkı da endurolanası yerlendendir:cat: