Bulunduğunuz il/ilçenin neyi meşhur..

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Arapaşını unutma

oo iyi biliyosun:)
beni pek ilgilendirmiyo ama bi kere yedim az kalsın boğulacaktım tavsiye etmemm:farao: ayrıca o arapaşı deil arabaşıı:rendeer:

Uşak/sivaslı(ilçesi oluyo):çileği ünlüdür hatta her sene haziranda çilek festivali yapılır

talkie' Alıntı:
Uşak/sivaslı(ilçesi oluyo):çileği ünlüdür hatta her sene haziranda çilek festivali yapılır

hocam bende Uşaklıyım diye geçiniyorum...bilmiyordum valla...:p

mete_han' Alıntı:
Uşaklıyım...tarhanası...kaliteli tütünü...dokuması...deri işçiliği...meşhurdur...

ha birde "ufo gördüm taşla kovaladım" diyen köylü birader benim hemşehrim olur...

Uşak hakkında eklemek istediklerin varmı...

Son düzenleme:
cardoso' Alıntı:
Çarşıda Halil ustanın tandır kebabı,Çınarı,Pamukkalesi,sanayisi,Havlu&Bornoz İhraç ve kalitesi,Demir tüccarları,Şarap ve buldan bezi.
Nereden mi biliyorum bir zamanlar yılın 50-60 gününü Denizli'de geçirirdim.

cardoso' Alıntı:

ulan cardoso sanki o ibibikli horozdan başka bişey yok sanki memleketinde...bak İHTİYAR abin Bursadan sana ağzının payını verdi...

hem ben geldiğimde horoz falan görmedim...yani anlamadığım tavuklar olmasa o horozun ne anlamı vardır...horozu horoz yapan özel yapan nedir onu merak ettim hacım...

YA kimse yazmamış.İZMİR'innnnnnn number 1-Kızları,üzümü bamyası zeytin yağı Modern yaşam tarzı rahat insanları deniz kum güneş ve ünlüleri(Sibel CAN'dan Sevtap PARMAN'a Sezen AKSU'ya kadar sayamadığım daha bir çoğu(Sibel CAN'ın Pırlanta pavyon da ve fuar da sahne aldığı 83-85 zamanları unutmadım.)Öhö Öhö Öhö.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hunterock' Alıntı:
oo iyi biliyosun:)
beni pek ilgilendirmiyo ama bi kere yedim az kalsın boğulacaktım tavsiye etmemm:farao: ayrıca o arapaşı deil arabaşıı:rendeer:

Doğru arabaşı olacaktı:)

Birde Yozgatın türküleri meşhurdur.

Bkz: Hastane önünde incir ağacı,Dersini almışta ediyor ezber,Asker yolu beklerim,Kalenin bedenleri, Vs vs..

Not:Türkiye'nin ilk milli parkı olan Çamlık milli parkı da endurolanası yerlendendir:cat:

valla bizim buranın veletleri meşur galiba. sokağa yeni bi araba bişey geldiğinde ona kendi istedikleri biçim ve şekli veriyolar hemen....

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Doğru arabaşı olacaktı:)

Birde Yozgatın türküleri meşhurdur.

Bkz: Hastane önünde incir ağacı,Dersini almışta ediyor ezber,Asker yolu beklerim,Kalenin bedenleri, Vs vs..

Not:Türkiye'nin ilk milli parkı olan Çamlık milli parkı da endurolanası yerlendendir:cat:

oooo yozgatlı da deilsin nerden bliyosun sen?
bak bak ne çok meşhur şeyimiz var da ben bu türküleri bilmiyorum:):):)

Ben Niğdeliyim Niğdenin "N" si çoook meşurdur :)
bide patetes ve elması tabi "N" si kadar meşur değiller :)

Erzurum'luyum.
Nene Hatun'u, Çifte Minareler'i, oltu taşı, peyniri, şekeri ve cağ kebabı.

Kadıköy'de oturuyorum. buranın da deli kızları
:)

izmirdeyimm....kumrusu,zeytini,zeytinyağı,sıcak kanlı insanları,boyoz de war unutmayalım:) ,saat kulesi:p ,bi de kızları derler ama bu kısmı beni pek ilgilendirmio:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar