o günler gelsinde ne demekgelirsen buluşmaya erik rakısı getirde içelim özledim tadını![]()
o günler gelsinde ne demekgelirsen buluşmaya erik rakısı getirde içelim özledim tadını![]()
o günler gelsinde ne demek![]()
Eyvallah dostum teşekkür ederim :cat:Mesut'ta GTR 250 R alacak yakında onuda denersem geriye er 5 kalıyor ben hemen siteden er 5'i olan birisini bulayım:queen:Motorla Bursaya gelirsem benim motoru denersin:wiinkk:
Eyvallah dostum teşekkür ederim :cat:Mesut'ta GTR 250 R alacak yakında onuda denersem geriye er 5 kalıyor ben hemen siteden er 5'i olan birisini bulayım:queen:
bak bu fikre katılıyom r-5 harika bi alet hem fiyatıda huyo 250 ile nerdeise aynı ikinci elde.ucanteneke5, brat mi, Eskihisar-Topcular size cok mu ters kalıyor? Orda fiyatlar daha uygun, yanlıs hatırlamıyorsam motosiklet=5 ytl!
bratçet orası çok ters kalıyo beyaw.
playboy_77, gel sana bitane 2.el ER-5 alalım?![]()
sen er-5 şi küçümsüyon ama senin istediğin makinadan en az 3 tane eskitir ve hala canavar olur.arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim fakat bu iki model aynı sınıf olsaydı düşünürdüm.fakat ss'den naked tipli bir motora geçmem.50 cc de olsa yine racing..daha sportif bir naked olsa belki ama er-5 bana gitmez.MZ 301 gibi tip var yaa.
sumensko olsada haber verme de bi er-5 alsında makina görsün.ahbe koçum olsada sana haber versek yoki öyle birisi kafam güzel kusura bakma yalnış birşey yazdıysam hayat güzel be içince :queen:
bratçet sen ayarla gerisini boşver:queen:ben oldum galiba :silent::queen:
playboy_77 viski ayarlımmı yoksa dokunurmu ne dersin
gelirsen buluşmaya erik rakısı getirde içelim özledim tadını![]()
arkadaşalr 13.04.08 tarihide yenikapdan yalovaya şu an için görünen 13.30da bide akşam sefer var nabıcaz eskihisar topçularımı kuanıcaz
yokmu başka gelen gratskiler hadi şimdilik bu kadarız
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
Ben çıktıktan sonra yazmışsın yeni gördüm:cyclopsan 20:30'a kadar ordayım çalıştığım yer tam olarak Bursa şehirlerarası otobüslerin terminale girdiği gişenin yanındanda bizim tesisin girişi bitişik yani az önce Mesut buradaydı Jotifle beraber arkadaşlarıyla,burdan ondanda özür dilerim kusura bakmasın pek iyi ağırlayamadık tam o girdi tesis arıza alarmı verdiyarın güdüz ordamısın kaçakadar ordasın misi dönüşü urarım :cat:
Ben çıktıktan sonra yazmışsın yeni gördüm:cyclopsan 20:30'a kadar ordayım çalıştığım yer tam olarak Bursa şehirlerarası otobüslerin terminale girdiği gişenin yanındanda bizim tesisin girişi bitişik yani az önce Mesut buradaydı Jotifle beraber arkadaşlarıyla,burdan ondanda özür dilerim kusura bakmasın pek iyi ağırlayamadık tam o girdi tesis arıza alarmı verdir:genelde çok rutin geçer vardiyam sıkıntıdan patlarım ama şans işte
ale:

artık 13de gelincede gideriz mangal yakmaya:mrgreen:
ey aganın ben yenibulaştım buralara ama çok hoş bir yer nasip olusaydı ben de niyetlerndim bi motocuk alama ba... chopper mondi 250 düşüniyerim... bakalım alısaydım iletişime devam... ben ank. çok memnun macır agalar.
ey aganın ben yenibulaştım buralara ama çok hoş bir yer nasip olusaydı ben de niyetlerndim bi motocuk alama ba... chopper mondi 250 düşüniyerim... bakalım alısaydım iletişime devam... ben ank. çok memnun macır agalar.
hoş geldin ba agacık mator olsun olmasın sen takıl bize:queen:
biraz daha bilgi versen kendinle ilgili daha iyi olur.
nese krii tolkova :cat:
sumensko oraya gelince şu mangal yaptığınız baraja gidelim orası iyi galiba olur dimi.
Ben çıktıktan sonra yazmışsın yeni gördüm:cyclopsan 20:30'a kadar ordayım çalıştığım yer tam olarak Bursa şehirlerarası otobüslerin terminale girdiği gişenin yanındanda bizim tesisin girişi bitişik yani az önce Mesut buradaydı Jotifle beraber arkadaşlarıyla,burdan ondanda özür dilerim kusura bakmasın pek iyi ağırlayamadık tam o girdi tesis arıza alarmı verdir:genelde çok rutin geçer vardiyam sıkıntıdan patlarım ama şans işte
ale: