kapayın gözlerinizi takın anahtarları kontaklara :queen: kameniv sende tanışma faslı için birinin arkasında gelirsin.maksat tanışma olsun ve hep birlikte olalım...hayatta bazen risk güzeldir :wiinkk:
fazla kask getirin :queen:
yerve zaman belirlemek lazım nasıl yaparız bilmem fazla kimseden olumlu cevapta gelmedi :silent:
tamam ben getiririm fakat sen istanbuldasın?ordan buraya gelene kadar nasıl geliceksin..en iyisi istanbuldan bir arkadaş bulsun
arkadaşlar benim sorunum daha varhepside ucanteneke5 yüzünden oldu..koydu oraya mini bike motoru heveslendirdi burda 3 arkadaşı.yani 3ümüzde almayı düşünüyoruz.azıcık araştırdık da fiyatları çok makul fiyatlar.eşde dosta olan var mı? almayı düşünüyoruz.racing olacak ama
![]()
bratçet senin derdin ufak motorsa bi arkadaşta aynısı var siyah ama 800ytl.istiyo
daha sıfır sayılır
en fazla iki saat çalışmıştır.istersen konuşayım.
Merhaba arkadaşlar,
Pazar günü yaptığımız Avcılar buluşmasını düzenleyen değerli arkadaşım Uçantene (Mustafa) ya çok teşekür ederim. Alper arkadaşım la da tanışmış olduk böylelikle.
Ayrıca motorun çantasına letlerden park, sinyal ve stop ileveleri yaptığı için de Uçanteneke'ye teşekür ederim. Ustalığını bir kezdaha göstermiş oldu.
Motorla ilgili her türlü sorunumu anında gideren ve her türlü yardımı esirgemeyen değerli dostum Uçanteneke, buradan seni selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Pazar günü yaptığımız Avcılar buluşmasını düzenleyen değerli arkadaşım Uçantene (Mustafa) ya çok teşekür ederim. Alper arkadaşım la da tanışmış olduk böylelikle.
Ayrıca motorun çantasına letlerden park, sinyal ve stop ileveleri yaptığı için de Uçanteneke'ye teşekür ederim. Ustalığını bir kezdaha göstermiş oldu.
Motorla ilgili her türlü sorunumu anında gideren ve her türlü yardımı esirgemeyen değerli dostum Uçanteneke, buradan seni selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
her iki taraftanda motosiklet.net üyelerine uyacak davranışlar.ikinizide ayrı ayrı takdir ediyor selamları mı iletiyorum
mustafa abi seninkinin aynısı sanırım.buldum bir tane 699 fiyat biçmiş.2008 0 km diyor?fakat ben arkadaşından almak istiyorum.hem onun işi görülsün hem benim.ticaret yapalım maksat :bounce: fakat dediğim gibi taksit yapar mı?senet fln her türlü şeye açığım.peşin isterse dediğim gibi 1 ay kadar beklemem gerekicek ayrıca 100 ytl dahada fazla bu arkadaşının :silent:
her iki taraftanda motosiklet.net üyelerine uyacak davranışlar.ikinizide ayrı ayrı takdir ediyor selamları mı iletiyorum
mustafa abi seninkinin aynısı sanırım.buldum bir tane 699 fiyat biçmiş.2008 0 km diyor?fakat ben arkadaşından almak istiyorum.hem onun işi görülsün hem benim.ticaret yapalım maksat :bounce: fakat dediğim gibi taksit yapar mı?senet fln her türlü şeye açığım.peşin isterse dediğim gibi 1 ay kadar beklemem gerekicek ayrıca 100 ytl dahada fazla bu arkadaşının :silent:
bursalı arkadaşların dikkatine!!! :queen:
büyük ihtimal bu pazar yine bursa il sınırları içinde olacağım.4-5 arkadaş geleceğiz sanırım.az önce konuşurken bursaya gidelim dediler.bende sazan gibi hadi gidelim dedim.yani büyük ihtimal bu pazar yine sizin oralardayım.beni çağırmadınız,ben duymadım gibi mazeretler kabul edilmez baştan söylimpaşa paşa 1 hafta önceden söylüyorum. 2. buluşmamızı yapalım.gemlikli bir arkadaş vardı.seninlede gemlik ışıklarında tanışıp birar çay içebiliriz.
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...!:queen::queen::queen:
iyişallah bi aksilik olmazsa bekliyorum yola çıktınızda haberim olsun :cat:
bratçet senin derdin ufak motorsa bi arkadaşta aynısı var siyah ama 800ytl.istiyo
daha sıfır sayılır
en fazla iki saat çalışmıştır.istersen konuşayım.
telefon numaran var zaten.gerçi cumt akşamı yine haberdar ederim.kesinleşirse yola çıkarken ararım ben seni.bir yerlerde buluşup gezeriz.
diğer arkadaşlardan ses soluk yok..buluştukdan sonra derler niye aramadınız :queen:
kim var kim yok toplayın..çoluk cocuk tüm mahalleyi al gel :queen: o arkadaş bir ara beni eklemiş.15 gün önce felan.iyi birine benziyor.26 yaşında ybr 125i vardı yanılmıyorsam..git gör o arkadaşıda bilgilendir.bide kulaklarını çek!arada siteye girsin.nefes aldığını anlayalım![]()
ben mobiletlemi gelsem acaba nedersin biraz duman atıralım orda:queen:
ruhsat ve plaka meçhul.borcu kesin vardır.ehliyet yok.tamam ya trafiğe uygunsun.kesin çevirmezler seni.ben hala vergiyi ödemedim yaa:salut: diğer arkadaşlarda da ehliyet yok.hadi bakalım güzel bir macera olcak gibime geliyor :queen:
pilaka ruhsat varda borcu baya birikmiştir pilakalara birer aparat balayalım gizlemek için sonra kaçarız polisten olmazmı :queen:
mobiletle mi kaçıcaz yoksa koşarak mı? :queen: arasında pek fark göremiyorum da :queen: