0535 270 01 38 numaram bu akşam geli yormusun
ewet 7,30 gibi yola çıkarım..bursa girişinde seni ararım :cat:
Güzel fotograflar ellerinize saglık, fotograflara bakılırsa ilk resimdeki playboy_77 arkadasımız oluyor, yanılıyor muyum?
Bu arada sizin yaş kac?
anladım ben kardesımsaol da bu semensko warya bursanın tam olarak neresınden sın anlayamadımda cvp werırsen sewınırım her zaman beklerım orhangazı olmazsa gemlık karacaalı beklerım yanı:cat:
arkadaşlar 1 saat kadar sonra yola çıkıcam.çok güzel bir pazar günü geçirdim.fakat hava soğuk sanki burda yaaa..yalovaya kadar donucam galiba.bir daha ki yazım yalovadan olur herhalde...bir daha bursaya gelip diğer arkadaşlarla görüşmek üzere hoşçakalın :rendeer:

ewett ilk resimde ki ben oluyorum galiba.sumensko abime çok tşk ederim.beni çok güzel ağırladı.diğer arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz..yakında video paylaşımını izleyebilirsiniz.sumensko abim yakında onuda koyar.saolsun beni gidiceğim yere kadar geçirdi. :rendeer:
ewet şuan yalovadayım.40 dk içinde gelmişim..nasıl oldu bende anlamadım:silent: eve gelip saate bakınca farkettim. soğuk havanın verdiği azim oldu herhalde :queen:
sumensko abi bu arada en kısa zamanda videoyuda koymanı bekliyorum..merak ediyorum.izlemeye fırsat olmadı..birşey daha var? bu resimleri gezi yazılarınada koyarsan sevinirim.herkes bulgaristan mT'de bişeyler yaptığını duysun![]()
sumensko, dostum ben 2 hafta icerisinde kesin gelcem ama motorsuz, 1-2 günlügüne sadece, bizimkileri görmeye...
bensiz içtiniz demek.bunun hesabını sorarımsağlık olsun zaten çok soğuktu.çıkmamam iyi olmuş o havada.görüştük ya beni ağırladın ya o yeter işte bana:rendeer:
havalar ısınsın biraz seninlede içeriz kardeş tabi dozu kaçırmadan nede olsa motor kulanacaz :cat: