[Bulgaristan - MT]

halıl abıne bajaj pulsar alacaktnız ayın 15.de yanı bugun aldınızmı makaınayı aldıysanınz pıtret ısteruz

Gelmemis daha 18 zine attilar .Bunlar siparis almak icin milleti kandiriyolar sanirim bakicaz yarin da haftaya atmazlarsa iyi

Bayramda kismet olursa kiten,primorsko,sozopol yada slincev bryag bunlarin birinde 3 gun tatil yapmak istiyorum izin alabilirsem ozaman yeriz kebapciler iceriz sumenskolari :cherry:

25 bende yola çıkıcam sinka önce lüleburgaza geçip ertesi gün dereköye'den bg geçmeyi planlıyorum :)ama daha tam kara vermedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

eyer aynı zaman denk gelirse beraber gideiz

25 bende yola çıkıcam sinka önce lüleburgaza geçip ertesi gün dereköye'den bg geçmeyi planlıyorum :)ama daha tam kara vermedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Alper bende kısmetse 25 inde gece çıkıcam ama kapı kuleden gidicem stara zagoraya.
bg numaran varsa bana mesaj at ta arayim seni ordan.

Ben arefe günü çıkarım büyük ihtimal,Hamzabeyli sınır kapısından gitmeye niyetim var hayırlısı,beyler resim çekmeye unutmayın,dönüşte şenlensin buralar dimi?

Ben 27 yada 28 cikacam anca ozaman cikiyom izine

Alper bende kısmetse 25 inde gece çıkıcam ama kapı kuleden gidicem stara zagoraya.
bg numaran varsa bana mesaj at ta arayim seni ordan.

bate bg iş numaram açık ordan araya bilirsin :cat:
bi ara görüşelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------

Ben arefe günü çıkarım büyük ihtimal,Hamzabeyli sınır kapısından gitmeye niyetim var hayırlısı,beyler resim çekmeye unutmayın,dönüşte şenlensin buralar dimi?

brat buraları fena şenlenecak:flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

Ben 27 yada 28 cikacam anca ozaman cikiyom izine
brat başka sefere artık
olmasa seneye hep birlikte gideriz:thumleft:

Hafta sonunu sabirsizlikla bekliyorum.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Alpino brat luleburgaza gecmeden bana ugrayabilirsin birer kahve iceriz sonra ugurlarim seni.Mustafa abi senide beklerim :)

Son düzenleme:
eyvallah brat cuma günü ben seni ararım çünkü tam çıkış saatim beli deyil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar