[Bulgaristan - MT]

Biri bana arayacağımı bildiği halde telefonun çekmediği yerlerde neler yaptığını açıklasın :mrgreen:

Brato feribot girişinde başladım 10dk da bir aradım ama bi türlü aradığınız kişiye busefer ulaşıldı demedi.

Yalovaya geldim o virajdaki benzinliğin ordada bidaha denedim, ordada olmayınca nasip diilmiş deyip Bursaya yasladım :gazla::

Bizde genç olduk, o saatlerdeki faaliyetleri az çok tahmin ediyoruz, sorun yok :queen:

_ Gunaydın MT BG :cherry:

Sinan Oguzhan i ben aradim dugundeki taki islemi bittikten sonra Havanin guzel olmasindan dayanamayip gezmek istedim istanbul gezisine yatisemezdik hatta bursa mt iznige gezi duzenlemisti oraya bile gec kaldik . K yanlis anlama sakin . Yoksa niyehaber vermiyelim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Ferdinand senin telde sikinti olmasin ? Oguzhan senddn haber bekliyodu aricakti dedi ama aramamissin . Ben Oguzhani her aradigimda konusabildik. Keske burayada yazsaydin en azindan gorurduk . Dedigin gibi kismet degilmis baska zaman tanisiriz . Buarada banada genc dedigin icin iltifat olarak kabul ediyorum :)

Biri bana arayacağımı bildiği halde telefonun çekmediği yerlerde neler yaptığını açıklasın :mrgreen:

Brato feribot girişinde başladım 10dk da bir aradım ama bi türlü aradığınız kişiye busefer ulaşıldı demedi.

Yalovaya geldim o virajdaki benzinliğin ordada bidaha denedim, ordada olmayınca nasip diilmiş deyip Bursaya yasladım :gazla::

Bizde genç olduk, o saatlerdeki faaliyetleri az çok tahmin ediyoruz, sorun yok :queen:

_ Gunaydın MT BG :cherry:

Hocam valla telefonum hiç çalmadı çalsa niye açmıyım şimdi kendimi mahcup hissettim :(
Kısmet deilmiş birdahaki sefere inşşallah :)

Sinan Oguzhan i ben aradim dugundeki taki islemi bittikten sonra Havanin guzel olmasindan dayanamayip gezmek istedim istanbul gezisine yatisemezdik hatta bursa mt iznige gezi duzenlemisti oraya bile gec kaldik . K yanlis anlama sakin . Yoksa niyehaber vermiyelim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Ferdinand senin telde sikinti olmasin ? Oguzhan senddn haber bekliyodu aricakti dedi ama aramamissin . Ben Oguzhani her aradigimda konusabildik. Keske burayada yazsaydin en azindan gorurduk . Dedigin gibi kismet degilmis baska zaman tanisiriz . Buarada banada genc dedigin icin iltifat olarak kabul ediyorum :)
yok be halıl gırgır gecıyorum boşverın işallah ktm test suruşunde buluşuruz

bratçetler nezaman gidiyodunuz teste?
Oğuz sen skutarına muşteri aramaya başla bence çunku KTM test ettiktem sonra kaşıntıların başlicam:queen:
ben 200 lükten memnun kaldıysam 390 düşünmek istemiyom.

bratçetler nezaman gidiyodunuz teste?
Oğuz sen skutarına muşteri aramaya başla bence çunku KTM test ettiktem sonra kaşıntıların başlicam:queen:
ben 200 lükten memnun kaldıysam 390 düşünmek istemiyom.

25 mayıs yani bu pazar günü gidiyoruz mustafa abi gelmek istersen buyur gel sende yol yapmış olursun hem gezmiş olursun.benim scooterima müşteri aramama gerek yok şimdiden 3 kişi istiyor makineyi ama kıyıpta satamıyorum makinemin piyasası peynir ekmek gibi o yönden cok güzel biraz keyfini alayım satarım :) ktm duke 200 kullanmıştım daha önce o yüzden biliyorum nasıl bişi oldugunu benim merak ettigim duke 390 binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :p paso tek teker yapacam :p bügün bursa ktm distribitörünü aradım organizazyon bursa carfur orhaneli yolunda olcagını söyledi :)

25 mayıs yani bu pazar günü gidiyoruz mustafa abi gelmek istersen buyur gel sende yol yapmış olursun hem gezmiş olursun.benim scooterima müşteri aramama gerek yok şimdiden 3 kişi istiyor makineyi ama kıyıpta satamıyorum makinemin piyasası peynir ekmek gibi o yönden cok güzel biraz keyfini alayım satarım :) ktm duke 200 kullanmıştım daha önce o yüzden biliyorum nasıl bişi oldugunu benim merak ettigim duke 390 binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :p paso tek teker yapacam :p bügün bursa ktm distribitörünü aradım organizazyon bursa carfur orhaneli yolunda olcagını söyledi :)

iyi ne güzel satıp duke 390 alman zor olmicak ozaman.
25 de düğün var yoksam gelmeye düşünüyodum.
ypl konusunda sıkıntı yok makine 1800km.de oldu zaten:))
aydiyom ben ona hergün 200km.cıvarı:queen:

Yaz geldi dugunlere calisiyoruz her hafta 3- 4 davetiye tutturuluyor elimize.neyseki bu hafta tek dacviyetiye ile yirttik pazarlari gezemicez bu gidisle buhafta kini sallariz artik duc bizi bekliyor :)

Mustafa abi senin is guzel hergun aydiyon :) bizdemi senin meslege gecsek . 98 den beri fabrikalarda suruyoz profesyonel fabrika iscisi olduk artik biktik iyice fabrika koselerinden . Hem gez hem para kazan ohhh :)

Son düzenleme:
iyi ne güzel satıp duke 390 alman zor olmicak ozaman.
25 de düğün var yoksam gelmeye düşünüyodum.
ypl konusunda sıkıntı yok makine 1800km.de oldu zaten:))
aydiyom ben ona hergün 200km.cıvarı:queen:

Hiç zor olmıcak reşat altını mubarek :) başladı bu dügünler bitmez artık. benden sonra almadınmı makineyi sen ben daha 800 km yapabildim 1000 km fark atmışın bana fazla aydamışın :p

Mustafa abi senin is guzel hergun aydiyon :) bizdemi senin meslege gecsek . 98 den beri fabrikalarda suruyoz profesyonel fabrika iscisi olduk artik biktik iyice fabrika koselerinden . Hem gez hem para kazan ohhh :)[/QUOTE]

brat 1992 de okuldan sonra burdaki yatsan fabrikasına girdim elektrikçi olarak pantalonun arka cebinde bi tornavida bi pense sabahtan akşama kadar dolanıyodum boş boş kızlarla gırgır şamata falan ama bi baktım ki sabah gir akşam çık kapalı yer bana göre değil hemen kaçtım şoförlua başladım ve ogün bugün hep dışarda gezerek çalışıyom:cherry:
hani derler ya bağlasan durmaz bende öyleyim gerçi tırlardan sonra istanbul da dar geliyo ama yapçak bişey yok..

bugun test sürüşüne gittik halil abim ve sercanla ktm duke 390 na aşık oldum Tam benlik hayvan :p 3 üncü viteste bile teker yaptım :p 3üncü viteste bile patinaja düşüyor resmen yanlaya yanlaya dönüyordum sokakları tork canavarı hayvan. 6 bin devirden sonra makine cıldırıyor acayip uzuyor frenlemeri süper oturuş pozisyonu gayet rahat kullanımı cok kolay sınıfının Haylaz Cocugu olarak adlandırıyorum ben kendisini :p ah ulen ah 6 bin tl param olsada gidip bi 390 alsam keşke :p buradan babama sesleniyorum biraz bana destek cık babaaa :p sabahtan beri 390 şöyle 390 böyle diye diye tadı damagımızda kaldı hayvanın :p

Mirac kandilinizi kutluyor hayirlara vesile olmasini niyaz ediyorum

Aynen Oguzhan in dedigi gibi super bi alet fiyat biraz daha uygun olsa 400 cc sonucta o fiyata 600 luk alternatif olunca biraz uzaklastiriyor kendisinden diger turlu 10 numara

Bircetler abim bg yapip geldi normalde benim fazere bile bindiyigi yok denilicek kadar az binmistir bg de arazi motoru kullanmis tutturdu 4 tl lik butceye uygun bi motosiklet istiyor bende arazi motorlardan hic anlamam yardim bekliyorum sizden 4 liralik 200 cc arazi motosikleti tavseyeleriniz ne olabilir.

Mirac kandilinizi kutluyor hayirlara vesile olmasini niyaz ediyorum

Aynen Oguzhan in dedigi gibi super bi alet fiyat biraz daha uygun olsa 400 cc sonucta o fiyata 600 luk alternatif olunca biraz uzaklastiriyor kendisinden diger turlu 10 numara

Bircetler abim bg yapip geldi normalde benim fazere bile bindiyigi yok denilicek kadar az binmistir bg de arazi motoru kullanmis tutturdu 4 tl lik butceye uygun bi motosiklet istiyor bende arazi motorlardan hic anlamam yardim bekliyorum sizden 4 liralik 200 cc arazi motosikleti tavseyeleriniz ne olabilir.

halil abi fiyatı 15-16 civarı olsa kapış kapış satılır 390 nın:) 4 bin tl lik arazi motosikletleri çin işi olur o paraya oda tat vermez 4 lira verecegine arazi motoruna,alsın bi ybr cbf istedigi zamanda satması kolay olur :)

oğuz ktm 1190 kullanmadınızmı ben sana ne dedım gıt onuda kullan demedımmı ah ben bayıldmı o makınaya tam bır aygır tam benlık ama coooooook pahalı 22500 Euro cuk

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

halıl sendemı 390 lığı kullandın

Oğuz dedim sana çok beencen diye ama dimi fena bi makina benim 200 lüğün aynı kasası ama 20 beygir fazlası var e öilede olunca yanlarda zıplarda tabiki:queen:

Bende 390 ni denedim 1190 na yan bile bakmadim bana cok itici geldi hayvan gibi onu alan adam anca avrupa yolu yapar tr bile dar gelir . Ben motordan zevk almak icin binerim o bana zevk degil tamamen iskence olur .:) tabi sahsi gorusum kimse ustune alinmasin .
Cin isi kore isi Abim motordan pek anlamqz acemi yani o tadini alinca japona doner ileri dogru tarzi demekki kros mus
anca farkina vardi :) ben ise krosu hic sevmem adam kros motora binince motorcu ruhu ortaya cikmis illa kros diyor o yuzden uygun biseyler bakicak baslNgic olarak

Mustafa abi test esnasinda senin kulaklarinida cinlatmis olmamiz lazim 200 luge bakiyoruz bide senin cusseyi goz onune getiriyoruz :)
200 luk ile 390 yapi olarak ayni geldi bana biraz daha kalipli olsa daha iyi olurdu bence

Son düzenleme:
Halil yapçak bişey yok biraz ufak gibi duruyo ama makina iyi gidiyo:flower:
evet 125-200-390 kasa hep aynı sadece motor farklı.

BATE HERKEZE DUKE 200 ALDIRICAN SONUNUDA

Alper 2900km.oldu hep daha fazla hoşuma gidiyo bide benzin daha da düştü buda benim için daha iyi gazlıyom 90-100 yakıt 2.7 yakıyo daha ne olsun.
bu arada cumartesi işlerimizi haledersek duke ile arkadaşa motor almaya gidecez akyazı pamıkovaya bakalım pulsar 200 alcaz onada.
Nisa brat4etlede görüşebiliriz hem.
ama cumartesi nöbetçıyım arkadaş yerime gelmeye kabul eder inşallah hem bende bi uzun yol yaparım duke ile.:cat:

Alper 2900km.oldu hep daha fazla hoşuma gidiyo bide benzin daha da düştü buda benim için daha iyi gazlıyom 90-100 yakıt 2.7 yakıyo daha ne olsun.
bu arada cumartesi işlerimizi haledersek duke ile arkadaşa motor almaya gidecez akyazı pamıkovaya bakalım pulsar 200 alcaz onada.
Nisa brat4etlede görüşebiliriz hem.
ama cumartesi nöbetçıyım arkadaş yerime gelmeye kabul eder inşallah hem bende bi uzun yol yaparım duke ile.:cat:

neeeeeeeeee mustafa burayamı gelecen cumartesı eğer gelırsen senı bekleyecem eğer buraya gelıpte bana haber vermezsen senı avcılara kadar koşalarım bılesın :queen: haberını beklıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

mustafa aga akyazı nıreee Pamukova nıreeee hangısıne gıdeceksınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar