[Bulgaristan - MT]

ooooo oğuz hadı yenı makınan hayırlı olsun becenım bende aldım senınn gıbı xmax 250 oğuz bu benım numaram 0543 607 05 13 sınan bana cağrı atarsan veya ararsab hafta sonu pazar gunu senınle buluşup tanışalım haberını bekliyorum

Sanada hayırlı olsun sinan hocam macırlar olarak mt ailesinde 2 xmaxli oldugumuza göre buranın tozunu attırırız :) plakam daha cıkmadı ama cıkar cıkmaz 1 pazar tanışmayı beraber gaz açmayı isterim 4 mayıs yani yarın istanbuldan izmitten gelicek olan 35-40 arkadaş var istersen sende buyur gel yalova termal cınarcık armutlu o tarafları gezicez ben aralarında kaynıcam ve rodaj yapıcam yavaş yavaş :) bu arada telefonumda paketim bittigi için ödemeli aradım seni kayıt edersin no mu :)

Sanada hayırlı olsun sinan hocam macırlar olarak mt ailesinde 2 xmaxli oldugumuza göre buranın tozunu attırırız :) plakam daha cıkmadı ama cıkar cıkmaz 1 pazar tanışmayı beraber gaz açmayı isterim 4 mayıs yani yarın istanbuldan izmitten gelicek olan 35-40 arkadaş var istersen sende buyur gel yalova termal cınarcık armutlu o tarafları gezicez ben aralarında kaynıcam ve rodaj yapıcam yavaş yavaş :) bu arada telefonumda paketim bittigi için ödemeli aradım seni kayıt edersin no mu :)
naber oğuz yarın ne bakacam kıtapcıkta burdan açıklayayım sana :king:

Tekrarlayalim Oguzhan zaten bu gezi tadimlik gibi geldi rotayi kendimiz cizelim biraz uzakbiyerler olsun tadi damagimizda kalmasin

Oguz Hayirli olsun kardesim tekerin düz bassin

bırçetim sonunda üye olabilmiş haha :p saol kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Tekrarlayalim Oguzhan zaten bu gezi tadimlik gibi geldi rotayi kendimiz cizelim biraz uzakbiyerler olsun tadi damagimizda kalmasin

Halil abi benim için hiç fark etmez uzak olsun yakın olsun siz olun beraber fizana bile giderim ben :) Ayarlayın kendinizi ozaman bu pazar rota ayarlayayım ben gidelim şile agva karadan gidip geliriz süper olur :) sinan abide aradı beni sen ben sercan falan gezelim dedi bu pazar için ayarlayalım ozaman bişiler oda istiyormuş öyle demişti yalovadan ayrılırken.tabi sizin aklınızdada bi yer varsa söyleyin abi

Son düzenleme:
Ben gittigim yerleri bikackez gitmedikce aklimda kalmiyor yer olarak bi onerim yok bana pazar uyar hatunlari alicazmi erkek olarakmi takilicaz ona gore hanimada sorim

Ben gittigim yerleri bikackez gitmedikce aklimda kalmiyor yer olarak bi onerim yok bana pazar uyar hatunlari alicazmi erkek olarakmi takilicaz ona gore hanimada sorim

valla halil abicim benim için fark etmez eşli veya tek gelmek yalovadan şile agva arası 150 150 de geliş 300 km yol yapar şile agva yolları bol virajlı ve cok güzel diye biliyorum

halıl bana kalırsa hatunlu gıdelım eğer bı pazar daha onsuz gıdersem bır yere bızımkı benı vuracak :santa:

:) tmm evdeki mudurle yarin ksuan fabrikada tirmaliyoz gece gece onusup net bisey yazarim

halıl sen gececımısın bende bu hafta geceye gecıyorum bu ay sabıt bursa nılufere calışacam orhabgazıden geçerken el sallarım sana :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

oğuz yoğurtcuoğlu nu bı ara bakalım evrakların hazır olmuşmu yada ne zaman hazırlaayacaklar sıkştır onları

halıl sen gececımısın bende bu hafta geceye gecıyorum bu ay sabıt bursa nılufere calışacam orhabgazıden geçerken el sallarım sana :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

oğuz yoğurtcuoğlu nu bı ara bakalım evrakların hazır olmuşmu yada ne zaman hazırlaayacaklar sıkştır onları

bugun gittim abi yarın evraklar ve plaka cıkıcak büyük ihtimal.şu kitapcıktan 1000 bakımında yag filtresi deişcek diye yazıyormu bak bakalım ?

bugun gittim abi yarın evraklar ve plaka cıkıcak büyük ihtimal.şu kitapcıktan 1000 bakımında yag filtresi deişcek diye yazıyormu bak bakalım ?

yağ fıltresı yok bunlarda oğuz eğer olsaydı mecbur değısecek cunku ıcınde ufak ufak çapaklanma var bende şimdı çıkıyorum işe gıdecem yarın devam ederız bu hafta gecedeyım

yağ fıltresı yok bunlarda oğuz eğer olsaydı mecbur değısecek cunku ıcınde ufak ufak çapaklanma var bende şimdı çıkıyorum işe gıdecem yarın devam ederız bu hafta gecedeyım

Yag filitresi yokmu bunlarda ? :sunny: ben bu güne kadar yagsız çalışan bi motor görmedim abi nasıl yok :sunny: her motosikletin birbirine silindir pistonundan sürtünmeden dolayı çapaklar cıkar silindir alışana kadar cıkar o çapaklar o çapakları filitre temizler ne demek filitre yok abi sen uykulumusun yoksa camenitsayı fazlamı kaçırdın ? :p

Pazar gunu esimin arkadasinin sunnet dugunleri varmis :-( pazar gezisi yapamicam sanirim
Oguzhan arkadasta 150cc lik bimotosiklet var gecende oda bulamamis yaga filtresini yoktu yani

Sinan ben gececiyim Orhangaziden gecerken bi islik cal uyaniksam kahve eksreso ismarlim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar