[Bulgaristan - MT]

Yok Ya makinemi övmüyorum paraları onların olsun :p 250 cbr yenişehirde kaza yaptı cbr 125 inegöl oylatlıda peuget 250 scoterde inegöl girişinde yaptı kazayı kemal paşa terste kalıyor bizim o günki gezimize :p 3 ündede cok masraf yok tutsa tutsa 200 300 lira filan tutar sanırım.Valla ben kimseyi gaza getirmedim abi ama onlar yediremeyip gaza geldiyseler bilemem ona göre kullansalarmış napayım :p şekil yapmıcaklardı bana :flower:

yok lastikler zaten soğmaya fırsat bulamıyor bile :)) üstünde de sport demon var zaten ama bende anlamadım gitti... geçen gün de 55 diş taktım arkaya, acayip tekere geliyor :) ama tabi son hız düştü 100e :(

Lastikler sogmaya fırsat bulamıyorsa sorun sende bırçet heleki sport demon varsa sorun kesin sende :p Dişli nekadar büyürse okadar cok tekere gelir kalkışların acayip hızlı olur ama uzamaz sabit hızda kalır öyle :p orjinal dişlinin 2-3 diş altında olması hem hayvanı rahatlatıyor hemde gidişi rahatlatıyor diye düşünüyorum şahsımcaa :)

:) ön dişliyide büyüttüm bir diş dengeledi diye düşünüyordum ama yinede son hızı 10km düştü.. evet bendede olabilir sorun psikolojik sanrım :D yoksa viraj çok severim mustafa abi bilir :))

4 mayıs pazar günü istanbuldan yalovaya gelicek olan arkadaşlar var sizde gelsenize bırçetler cok güzel yerlere gitcez konu başlıgı bu okuyun http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/129813-4-mayis-pazar-istanbul-yalova-etkinligimiz-kesinlesti-tum-mt-davetlidir-iceri.html katılın al mustafa abiyide alperide tut kolundan yürüyün de :) zaten genelde hep küçük cc olacak gibi duruyor haberiniz olsun :)

Br4etlerim br4etkacıklarım nihayet aranıza yenden dönüş yaptım, ayladır dilim damam gurudu motur arakan :mrgreen:

Yörü yörü botuşlamın altı delindi, sonunda bulduk şükür :)

oğuz ben yalova gezisine katılmak istiyorum fakat da benle gelecek kimse bulamadım malesef... en azından bir tanıdık olması lazım yoksa bana sıkıcı gelir o yol :) mustafa abi gelemeycek diye biliyorum ama bakalaım ne olacak.. gerçi pzara günüde 4ünde düğünde var ama.. hayırlısı

oğuz ben yalova gezisine katılmak istiyorum fakat da benle gelecek kimse bulamadım malesef... en azından bir tanıdık olması lazım yoksa bana sıkıcı gelir o yol :) mustafa abi gelemeycek diye biliyorum ama bakalaım ne olacak.. gerçi pzara günüde 4ünde düğünde var ama.. hayırlısı

kimse bulamadıysan oradan gelicek arkadaşlarla beraber gel sende tanışırsın :) mustafa abide gelebilseymiş iyi olurdu hadi hayırlısı gelicek olursan söylersin bana :)

bırçetler sesiniz solugunuz çıkmıyor öldünüzmü kaldınızmı hadi ben hayırlı bi haber vereyim sizlere yamaha xmax250 aldım sıfır yollara onla devam edicegim scootercide oldum :p kendimden utanıyorum :p ellerim debriyaj depo arıyor tek teker yapamıyorum artık cok üzülüyorum :( ama popom rahata kavuştu otobüs gibi gidiyorum valla :p

Hayrlisi olsun bracet yeni kasa cbf150 ariyorum bende biraz piasa pahali bekliyom bakalim.

bırçetler sesiniz solugunuz çıkmıyor öldünüzmü kaldınızmı hadi ben hayırlı bi haber vereyim sizlere yamaha xmax250 aldım sıfır yollara onla devam edicegim scootercide oldum :p kendimden utanıyorum :p ellerim debriyaj depo arıyor tek teker yapamıyorum artık cok üzülüyorum :( ama popom rahata kavuştu otobüs gibi gidiyorum valla :p
ooooo oğuz hadı yenı makınan hayırlı olsun becenım bende aldım senınn gıbı xmax 250 oğuz bu benım numaram 0543 607 05 13 sınan bana cağrı atarsan veya ararsab hafta sonu pazar gunu senınle buluşup tanışalım haberını bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar