bratçet trans alp çok hantal denge okadar iyi değil yakıtı biliyon zaten uzun yola gider ama arazide performans hiç güzel değil super tenereyi onla hiç kıyaslayamasın XTZ750 i anca varaderoyla kıyaslanır ki onun yanında bile XTZ750 daha serii kalıyo.
super tenere enduroların içinde ilk 200km.üstüne çıkabilen dengesi super ve arazide super giden motosiklettir.
yani onu anca bilen alır ve kulanır artık üretilmediğinden son modeleri98 de çıktı ama hondanın anca varaderosu onla kıyaslanabilir.XTZ750 de yakıtı fazladır ama hiç olmassa hakını veriyo üstündekine zevk veriyo bindinmi trans alp ise sadece fazla yakıyo fazla zevk vermiyo insana ben kulandım biliyom ama sana alma demiyom meraklanmışsın durumun varsa al kulan.
bakarsın hoşuna gider ama serilik arama onda yani XT600 ler bile her türlü geride brakır onu tek iyi tarafı vibrasyon yok diyer 660cc endurolara göre.
bide hep derim HONDA kazık onda bu lafımı unutma yamahayla hondanın parça fiyatlarını bi araştır anlarsın neden öyle diyom.
transalp konusunda mustafa abiye katlıyorum..transalp hakkında ilk sölenen söz
yakıtıdır zaten.rahatlık konfor ve denge konusunda ise transalp sadece 15 dk kullandım...bir racing makine hastası olarak enduroda zorlanmıştım.virajlarda güven alamıyordum.super tenerede kullandım.(ucanteneke bilir..yalovalı ömür abinin) sanki 40 yıldır super tenere kullanıcı gibi kullandım.asfalta çıktığımda ise
sanki bütün yollar benimdi.serilik ve denge oldukça iyiydi..
hatta geçen sene adapazarı poyrazlar festivaline gitmiştim.dönüşte transalp ile otobanda tatlı bir mücadeleye girdik..altımda hyo gt 250r olmasına rağmen yer yer onu geçmeyi becermiştim.kalkıştada nanay oldu.gerçi sen konfor aricaksın.hızla işim yok diceksin ama dediğim gibi konfor ve dengede süper olduğunu denilemez...!
yinede kötülemek istemem ama sen bilirsin.biraz daha araştır düşün derim
bu arada hoşgeldin :rendeer: