[Bulgaristan - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet.hoşbulduk iyi gedjeler hepsinize.
Hoşgeldin aramıza kardeş :rendeer:
güzel bir günde sumensko ile ist'a gelicez.misafir edersiniz artık :p

yasarda okursa oda gelir herhalde.kendisi ile görüşmedik ama özcan abiyle konuştuk.en kısa zamanda ordayız :cat:
Daha geçen ben demiştim ya Mesut ne çabuk unuttun gidelimde şöle motorlarla boğaz turu yapalım die Özcan ehliyetini alsın ilk fırsatta ordayız :queen:
hi all how are you today:wiinkk:
Kötü bişe demiyosundur umarım :mrgreen::mrgreen:

I m fine.you?

yasar kafamı kaldı bizde yaa..tamam bir ara plan yapar avcılara baskın yaparız :queen:

İsmail geliyorsa ben gelmiyorum :queen::queen:
bende de karar veremedim daha mehmet abi ogun calısıcam büyük ihtimal izin alsam bile 19 mayısta bize izin yok size var ama:salut:
bence hazirandaki festivalleri beklesek daha iyi olur.şimdi havalar souk olur:p

Turgut merhaba, kesin geliyorsun diye sevinmiştim ama yaılarından gelemeyecekmişsin izlenimi geldi bana. Gelseydiniz iyi olurdu Hasanla beraber.
İsmailden şimdiye kadar bir ses çıkmadı. Gelmiyor galiba.

mehmet abi cumartesi sabaha 7 gemisine alıcaz biletleri bu gün mustafa abi ugradı benim yanıma oyle konuştuk ama sen yinede mustafa abiye sor bi istersen

balıkesir festivalini özelden konuşun..özenen var özenmeyen var kardeşim...!::miiz::

benim daha belli olmadı :salut:

yaşar, yok be hemso ayıp ettin, Güzel Türkçemizden iyi dil mi var!:)
Bu arada ne yapiyorsun, motorla aran nasıl? Yahu sen siteye resim eklemedin mi? Yoksa ekledin de ben mi görmedim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşar, yok be hemso ayıp ettin, Güzel Türkçemizden iyi dil mi var!:)
Bu arada ne yapiyorsun, motorla aran nasıl? Yahu sen siteye resim eklemedin mi? Yoksa ekledin de ben mi görmedim?

iyidir hemşo alıştık artık motora daha adam akıllı resim eklemedim eklerim bi ara
:cat:

Nasılsın Yaşar, ben de sorayım yeni motoruna alıştın mı. Gezmeye zamanın oluyor mu? İlk izlenimlerin nasıl. Beğendin mi motoru.

akşam geyik büyük olmuştu..doğal olarak bugün yorulduk.uyku erken bastı bu akşam..iyi geceler herkese

SİZİ SEVİYORUM BULGARİSTAN MT...! :joker::flower:

arkadaslar hoysong650 lere bakıyorum bu makınalr nasıl tavsıye edıyormusunuz balglnız varsa banı bılgılendırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar