[Bulgaristan - MT]

Beyler 3 gündür su radyoyu dinliyorum baya hosuma gitti, her ne kadar ara ara cok dandik sarkılar calsalarda.

www.radyoboyko.com

Bu arada haftasonu ben yine bi BG yapabilirim belki acayip stresliyim, sıkıntıdan patlicam, gideyim de biraz kafa dagıtayım...:)Siz Bg gezisi deyip durun ben siz gidene kadar 10 kere gitcem bu gidisle.:p

o siteyi biliyorum.bayadır var o radyo.gerçekten çok başarılılar :cat: arada bi eserse dinliyorum.BG işine gelince, biz BG gitme konusunda yanmıyoruz.bir çoğumuz görmüştür zaten. BG'yi.ben 2007 yılında 6-7 kez gittim.yani konu BG gitmek değil,konu olan motorsikletlerle BG ye gitmek.ve ve aslında oda problem değil asıl problem tamamen duygusal :queen:

Beyler 3 gündür su radyoyu dinliyorum baya hosuma gitti, her ne kadar ara ara cok dandik sarkılar calsalarda.

www.radyoboyko.com

Bu arada haftasonu ben yine bi BG yapabilirim belki acayip stresliyim, sıkıntıdan patlicam, gideyim de biraz kafa dagıtayım...:)Siz Bg gezisi deyip durun ben siz gidene kadar 10 kere gitcem bu gidisle.:p

ben o radyoyu hep dinliyom güzel fena deil sadece bazen o öküz diceylere kızıyom.
sen git bakalım bulgara sonra uzaa gidince bakalım nabacan:cherry:
iki sene önceye kadar bende her hafta ordaydım ama bak şimdi iki senede bi kere gidebildim:pr:
pravisi rabotata bez da prikazva6 mnogo.posle kato sajelava6 sajelavai sam a ne stavai za smah.
anladın sen onu dimi:cherry:

mesut ben gelmiyorum bu hafta
mustafa abi feribotlamı gideceyiz bandırmaya kadar yoksa karadanmı

mesut ben gelmiyorum bu hafta
mustafa abi feribotlamı gideceyiz bandırmaya kadar yoksa karadanmı

feribot demişti mustafa abi ile mehmet abi.şimdi yazarlar.belki çoğunuzun haberi yok ama bugün mustafa abi kaza geçirmiş bekledim kendisi sölesin diye ama sölemedi..mustafa abi o 3 resmi bekliyoruz.tekrar geçmiş olsun :rendeer:

geçmiş olsun bate sende birşey yok dim

ufak tefek sıyrıktan başka mustafa abi iyi...ee arkadaşlar şuan ki listeyi açıklıyorum...!

1-playboy_77(bursadan biri gelirse) ::plus1::
2-alpino
3-ucanteneke5
4-tutkun
5-yasar(vardiyası uyarsa)
6-sumensko(ehliyetine denk gelmezse)
7-)sumenskonun arkadaşı vespa sahibi birisi

Son düzenleme:
mehmet abi bg yanlız gitmiyosun beraber gidiyoruz neden girdim sanıyosun bu ek işe sermaye birikiyor.sahide ne demiştin "festivale giderz ordan varna varnadan romanya dediydin" valla bu cok hosuma gitti.:cat:

Turgut ben zaten Bulgaristana gitmiyorum ki canım. Keşke gidebilsem ben de çok istiyorum ama.
İlerki yıllarda olur inşallah.
Selamlar.

ucanteneke5, valla bulgarca bilmiyorum, ekmek su isticek kadar. Ne dedigini anlamadım yani.

Turgut ben zaten Bulgaristana gitmiyorum ki canım. Keşke gidebilsem ben de çok istiyorum ama.
İlerki yıllarda olur inşallah.
Selamlar.

hay allah abileri şaşırdım ben :mrgreen: mustafa abi dicektim:) sanada cıkartalım bi pasaport gidelim mehmet abi bulgaristan ordan romanya yaparız :queen:

arkdaslar bana akü lazım.buraları alt ust ettim yok.12v 4amper akü yok.bitane yuasa buldum oda 85 ytl:queen: bildiğiniz ucuz 12v 4 ah lik akü satan biyer biyer varmı bide ucuz olsun:pale:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Mustafa abi:rendeer: gün geçmiyorki bu trafik canavarları bitsin buğün bitaneside bana tosluyodu zor yırttım:pr: bu arada beyler işyerinden internete giremiyorum faturayı ödemedikleri için kesildi :salut:evdende giremiyorum internet yok ama sebebini bilmiyorum uğraşacak kimse ve vakit yok:silent: o yüzden 2 gündür giremedim şimdi işe gidiyorum görüşmek üzre k.i.b.:cat:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız.
Ben de yeni geldim eve. Milliyet gazetesinin kuruluşunun 48. yıl dönümü kokteylindeydim de.
Yarın akşam Avcılar sahilde buluşalım mı ne dersiniz.
Yarın göle fotoğraf çekmeye gideceğim, akşam da sizlerle buluşabiliriz.
Selamlar.

selam

Ben de yeni geldim eve. Milliyet gazetesinin kuruluşunun 48. yıl dönümü kokteylindeydim de.
Selamlar.

soğutlulu arkadasım ıyı geceler nasılsın bakalım kımsecıkler yok nette bu aksam

soğutlulu arkadasım ıyı geceler nasılsın bakalım kımsecıkler yok nette bu aksam

aslında bulgarıstana gıtmek kolay ordan sana davetıye yollanması gerekıyo o zaman daha rahat gecebılırsın

Son düzenleme:
Selamlar.

bana uyar mehmet abi :cat:

toplaşın bakalım biz buralarda sürünelim.yarış zaten iptal edildi.bu hafta evde kapalı kaldık :salut: bende şimdi geldim..bursa gezisinde pişmaniyeciye uğradık yaa(ömür abi) bugün arsası satıldı.onun kokteyi vardı :queen: şampanya fln patlattık.saolsun benide çağırdı.ömür abi-ben-eşi-ufak oğlu kutladık.oda inş yarın ist'a gelicek v-storm DL1000 alıcak kısmetse

bu arada zincir taktırdım..orikli zincir aldım.oldukçada kaliteli.hyo'da tam uygu.performans süper oldu..şıngır şıngır ses tamamiyle yok oldu.yakında fotosunu koyarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar