vala bi bakmak lazım veya sen resimlerini çekip koysana bi bakayım makinaya
Alper, gördügümde msn adresi,mail adresi,vs... ögrenir sana bildiririm, direk kendin irtibata gecersin.:wiinkk:
vala bi bakmak lazım veya sen resimlerini çekip koysana bi bakayım makinaya
iyide bizim bu sene hotele gitcek paramızda yok :queen:noolucak mesut yaz tatilini hotelde kapalı alanda geciricene motor üzerinde yine denize gecirerek gecir daha iyi yeri gelir cadırda yatarız bende var 4 kişilik kocamanhotel parasından yırttık
gecen sene 650 ytl alanyada 5 yıldızlı hotelde tatil yaptım 6 gunum denizle hotel arasında gecti.boğuldum walla.o parayla 20 kere depo doldurur.6800 km yaparım.:bounce:cokta maliyetli olmaz bence orda benzinde ucuz.ek işe girdim buyüzden
alper abi cuma gunu geliyomusn avcılar sahile.
zdraveyte,
bende motor alıcam majırskiler yetişirsem katılırım gezilere ama henüz alamadım motorcikletkamı![]()
mesut ben gelemicem galiba balıkesire az önce kursu aradım 17 18 tarihinde imiş direksiyon sınavır: iyişallah 17 sinde olurda gelirim 18 kalırsa gelemem
r:
yaşar motoru gördüm akşam güzel makina hayırlı olsun :cat:
yaa benim arkadaşda giricek ama ona 17sinde demişler sadece :silent: büyük ihtimal 17si olur.sen bir kursu ara tarihte oynatma yapabiliyorsalar kendini 17sine aldır
Alper, gördügümde msn adresi,mail adresi,vs... ögrenir sana bildiririm, direk kendin irtibata gecersin.:wiinkk:
işte geldim burdayım :mrgreen:
Hosgeldin brat mi..Motorun ne alemde, alıstın mı? Abi; motor kaç basıyooo?
![]()
Yaşar da motoru aldı kayboldu, geziyor heralde:cherry:
Özcan, Uludag Üniv'de senlikler varmıs, gitmiyor musun hemso? Bak bu aksam Sebnem Ferah ve Hayko Cepkin varmıs.
mesut bakıyorumda 160 son başka yapma bence sakata gelirsin vibrasyondan cıvataları gevşer makinanın
tecrube konuşuyo dimi alpino:queen:
mesut fazla zorlama o bahsetiğin süratler anlık süratlerdir ama bu gider deipte hep zorlarsan biliyon sonra kendine iyi bi usta bulman gerekir
tecrube konuşuyo dimi alpino:queen:
mesut fazla zorlama o bahsetiğin süratler anlık süratlerdir ama bu gider deipte hep zorlarsan biliyon sonra kendine iyi bi usta bulman gerekir