[Bulgaristan - MT]

Slm. arkadaşlar duyduk duymadık demeyin Sakaryadaki Sinan arkadaşımızın motorunu bu saat itibari ile almış bulunmaktayım hava muhalefeti vede Sakaryadaki arkadaşların ısrarı üzere bu akşamda burdayım o yüzden bu akşamki Hürriyetteki buluşmaya gelemiyeceğim ama Özcan sen müsait olduğunu söylemiştin sen buluş tanış efsane timsahla sonra üçümüz yine bi ara buluşuruz bu arada benim ybr'ye bi müşteri bulunda satalım artıkın

Yaşar merhaba, Sakarya'ya gidip motoru aldın demek, hayırlı uğurlu olsun.
Ben de bir arkadaşa mail çektim ama. İş yoğunluğundan internete girememiş kaç gündür. Bana cep telefonunu falan vermiş ama. Gerek kalmadı herhalde. Sen işi bitirmişsin zaten. Artık İstanbul'a bekleriz bir ara.

Bu arada herkeze iyi akşamlar,
nasılsınız arkadaşlar
Birkaç gündür internete giremedim de.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşar merhaba, Sakarya'ya gidip motoru aldın demek, hayırlı uğurlu olsun.
Ben de bir arkadaşa mail çektim ama. İş yoğunluğundan internete girememiş kaç gündür. Bana cep telefonunu falan vermiş ama. Gerek kalmadı herhalde. Sen işi bitirmişsin zaten. Artık İstanbul'a bekleriz bir ara.
Eyvallah Mehmet abi senide uğraştırdık ama kusura bakma :rendeer:biraz daha geç gitseydim başkası kapacaktı motoru neyseki Sinan bana verdi nede olsa hemşoyuz onuda bizim guruba üye yaptım şimdi ne alcak bakalım Sinan fazer 6,GSR 600,er 6 arasında karar veremedi :silent:

Eyvallah Mehmet abi senide uğraştırdık ama kusura bakma :rendeer:biraz daha geç gitseydim başkası kapacaktı motoru neyseki Sinan bana verdi nede olsa hemşoyuz onuda bizim guruba üye yaptım şimdi ne alcak bakalım Sinan fazer 6,GSR 600,er 6 arasında karar veremedi :silent:

yasar nerdesin sen yaaa.cebinde kapalı.:salut: uğramanı bekliyorum

arkadaşlar bu balıkesir festivali baya uzakmış bee :mrgreen: az önce aklıma geldi.dedim şu burhaniye balıkesir'in neresinde kalıyo diye.bir baktım ki baya bir fark varmış.kıyıya sıfırmış burhaniye.yalova balıkesir sadece 216km ordan burhaniye'ye 100 km fln var, buda sana eder 316km ıvır zıvırıyla al sana 350km.git gel etti mi sana 700 km :queen:

Son düzenleme:
harbiden baya uzakmış be:silent:

mesut beni aramışın noldu birşeymivar dı

Son düzenleme:
yaşar,Hemso, hadi bakalım hayırlı olsun, cok sevindim senin adına. Allah kaza, bela, ceza vermesin...:wiinkk:

Alpino, Bratmi; dün gece Virago'yu satan arkadasla Acilde nöbetciydik, motor meselesini de konustuk, son fiyat olarak 4500 YTL'ye bırakacagını söyledi, haberin olsun.

Mesut, Bu Burhaniye Edirne'ye daha yakın sanki?:cherry:

vay be görünen o ki bu yaz yine yalnız gidecem bulgaristana ama nabalım gidersem bol bol resim çekerim motorcu toplantılarından sonra burda paylaşırım herkezle.
Yine yalnız kaldım yolarda görüldü...:salut:

bulgar çok arkadaş var yazın motur olursa bende gelirim..:mrgreen: tabii vakit zamanlama olayı

birde yanlış bilmiyosam bulgaristandan davet alınca vize işi kolaylaşıyor..

harbiden baya uzakmış be:silent:

mesut beni aramışın noldu birşeymivar dı
yaa yasar'a ulaşamıyordum.sende başka teli var mı diye soracaktım.
ayrıca ve en önemlisi yasar suan bursada vardı yeni motorsikleti ile.2 saat önce beraberdik.yakında kendi resim koyar zaten.bu arada gerçekten uzak ama öle yada böle gidicez artık :cyclopsan
bulgar çok arkadaş var yazın motur olursa bende gelirim..:mrgreen: tabii vakit zamanlama olayı

burdaki gezilerede katılabilirsin.illa ki BG gezisine katılmak gibi bir şart yok.(ztn bu gidişte bende gidemicem:salut:)birde daha iyi katılımcı olursanız seviniriz.çoğu kişi 1 msj atıp gidiyor çünkü.

Son düzenleme:
selam mıllet ben ancak gelebıldım uasar nasıl varmısmıdır bursaya

Sinan merhaba, sen Ferizlidensin galiba, Yaşar senin motordan bahsetti ama ben pek ilgilenemedim açıkçası. Ama sonuçta anlaşmışsınız ya çokiyi olmuş.
Ben de Söğütlü'nün Fındıklı köyündenim. 15 yıldır İstanbulda yaşıyorum. Senede birkaçkez gidiyorum Sakarya'ya. Yaza nasipse görüşürüz.
Selamlar.

yasar nerdesin sen yaaa.cebinde kapalı.:salut: uğramanı bekliyorum

arkadaşlar bu balıkesir festivali baya uzakmış bee :mrgreen: az önce aklıma geldi.dedim şu burhaniye balıkesir'in neresinde kalıyo diye.bir baktım ki baya bir fark varmış.kıyıya sıfırmış burhaniye.yalova balıkesir sadece 216km ordan burhaniye'ye 100 km fln var, buda sana eder 316km ıvır zıvırıyla al sana 350km.git gel etti mi sana 700 km :queen:

İstanbul'dan gidecek arkadaşlar isterseniz biz önce Feribotla Bandırmaya geçelim. Oradan Burhaniyeye karadan devam ederiz. Ne dersiniz. Fazla yorulmayız.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşar,Hemso, hadi bakalım hayırlı olsun, cok sevindim senin adına. Allah kaza, bela, ceza vermesin...:wiinkk:
eyvallah hemşo aldığım arkadaşta hemşo çıktı yabancı değil anlıyacağın:wiinkk:sanada yakın Burhaniye senide aramızda görmek isteriz:cat:
Aramıza hoşgeldin
selam mıllet ben ancak gelebıldım uasar nasıl varmısmıdır bursaya
zaten tlf. arayıp herkesi haberdar ettim gözlerim yaşardı nede çok sevenim varmış :cherry:1-2 saat geç kaldım işe cep tlf. bi baktım bisürü cevapsız arama ortalık ayaga kalkmış:cyclopsan
varmış.ben görüştüm yasarla
senden sonra zaten Sinanı aradım :cat:

napıyon calısmaya basladınmı arkadasım az once playboyla muhabbet ettık sen napıyon sımdı

arkadaşım öncelikle aramıza hoş gerdin ve umarım selam veripte gidenlerden olmassın.
kalıcı olursan sana daha aydınlatıcı bilgiler veririm vize konusunda.
yaa yasar'a ulaşamıyordum.sende başka teli var mı diye soracaktım.
ayrıca ve en önemlisi yasar suan bursada vardı yeni motorsikleti ile.2 saat önce beraberdik.yakında kendi resim koyar zaten.bu arada gerçekten uzak ama öle yada böle gidicez artık :cyclopsan

burdaki gezilerede katılabilirsin.illa ki BG gezisine katılmak gibi bir şart yok.(ztn bu gidişte bende gidemicem:salut:)birde daha iyi katılımcı olursanız seviniriz.çoğu kişi 1 msj atıp gidiyor çünkü.

mesut sanada uzak kalıyosa biz napalım hem makinalar çok yakıyo hem daha uzak.
ama memet abinin dediği gibi biz direk bandırmaya gidelim ve ordan devam.

bandırmadan size daha yakın oluyor mustafa abi.en uzak ben kalıyorum :) bandırmadan sonra 2 saat yolunuz var.benim 4-5 saati bulucak

yaşar, msn'de online oldugunda bana hatırlat sana "kullanım klavuzunu" pdf olarak göndereyim.

mehmet abi bg yanlız gitmiyosun beraber gidiyoruz neden girdim sanıyosun bu ek işe sermaye birikiyor.sahide ne demiştin "festivale giderz ordan varna varnadan romanya dediydin" valla bu cok hosuma gitti.:cat:

mehmet abi bg yanlız gitmiyosun beraber gidiyoruz neden girdim sanıyosun bu ek işe sermaye birikiyor.sahide ne demiştin "festivale giderz ordan varna varnadan romanya dediydin" valla bu cok hosuma gitti.:cat:

o geziye para mı dayanır bee :queen: bende uğraşıyorum ama zor gibi.ksımet artık:silent:

noolucak mesut yaz tatilini hotelde kapalı alanda geciricene motor üzerinde yine denize gecirerek gecir daha iyi yeri gelir cadırda yatarız bende var 4 kişilik kocaman:D hotel parasından yırttık:p gecen sene 650 ytl alanyada 5 yıldızlı hotelde tatil yaptım 6 gunum denizle hotel arasında gecti.boğuldum walla.o parayla 20 kere depo doldurur.6800 km yaparım.:bounce:cokta maliyetli olmaz bence orda benzinde ucuz.ek işe girdim buyüzden

alper abi cuma gunu geliyomusn avcılar sahile.

Son düzenleme:

Alpino, Bratmi; dün gece Virago'yu satan arkadasla Acilde nöbetciydik, motor meselesini de konustuk, son fiyat olarak 4500 YTL'ye bırakacagını söyledi, haberin olsun.

vala bi bakmak lazım veya sen resimlerini çekip koysana bi bakayım makinaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar