Para puşta yakışır delikanlı aç gezer dostum ne gezer bende para C.tesi akşam 20:30'da işten çıkcam yanıma uğramadan geçme senin şu hyosunga şöle iyicene bi bakim tesiste bi tur atim hoşuma giderse belki Hyosung alırım bellimi olur:queen::queen:yasar ne yapacaksın bu kadar parayı bilmiyorum :queen:bu arada cumt akşamı bursadayım :bounce:
O bahsettiğim CBF bağıra bağıra gitti :salut:adamı buğün aradım pazar,P.tesi tatilim geliyorum motoru almaya dedim adam başkasına vermiş motoru bi güzellik yap senle anlaşalım :wiinkk:Yaşar, Hemso ne yaptın motor isini, var mı bi gelisme?
alper, bahsettigim motoru sordum arkadasa, 1993 model,32000 km, Virago 535, fiyat olarak 5000YTL civarı düsünüyormus.
Mesut, Xenon far harika olur artti, kesinlikle tavsiye ederim.
Yaşar, Hemso ne yaptın motor isini, var mı bi gelisme?
Doğru C.tesi Pazar yağmurlu gösteriyodu sağlık olsun saat kaçta gelcen :silent:hava yağışlı olacak sanırım.büyük ihtimal otobüsle gelirim ben
1-)ucanteneke5
2-)tutkun
3-)alpino
4-)playboy_77
5-)yasar(sanırsam)
6-)sumensko
7-)bulosele(sanırsam)
ben işyerinde olurum C.tesi gündüzcüyüm bekliyorum ona göre :cat:valla büyük ihtimal geç gelirim..8-8.30 gibi burdan binsem 9.30 gibi terminalde olurum
gelirim büyük ihtimal:wiinkk:mesut hani festival listesi
yaşar sende geliyorsun dimi festivale
buğün ve yarın gündüzcüyüm 08:30-20:30 çalışcam sonrada pazar,p.tesi ve salı akşamı 20:30'a kadar tatil :cat:yasar 8.30da çıkmıyormusun işten :silent: ben 9.30 gibi oralarda olucam
buğün ve yarın gündüzcüyüm 08:30-20:30 çalışcam sonrada pazar,p.tesi ve salı akşamı 20:30'a kadar tatil :cat:
1-)ucanteneke5
2-)tutkun
3-)alpino
4-)playboy_77
5-)yasar(sanırsam)
6-)sumensko
7-)bulosele(sanırsam)
mustafa abı cumartesı benıde al sabahcı gıdecem ıse buyuk ıhtımal ben arar haber verırım bugun sana yaaaaa bıde bozuk cıkmıs bu video kamerada cok ıyı cıkıyo ben kac sefer ızledım muthıs goruntu var youtubeye atıyon bıseye benzemıyooo dvd olarak atmadınmı yoksa gene