[Bulgaristan - MT]

mesut bu makinanında alpinonunkinden pek farkı yok o yzden kalsın dere heralde.

özcan sana serbest çünkü sende benim gibi çok nadir içiyon anca akşamdaaaaaan akşamaaaa.:queen:
noldu makinayı alıcanmı izmirdeki sizin bursalılara söz vermiş ayın 15 şinde gelicez demişler o yüzden bize vermedi makinayı yani niye niyet kime kısmet olucak galiba.

alpino bu görüntüler geçen sene veliko tarnovadaki festivallerden.
orda festival varken polisler anca bekçi gibi bekliyolar kimseye ehliyet soramıyolar.

baktınızmı motora salam mı mustafa abi

özcan abi şunlarıda göz önünde bulundur;
o makine aşırı çok benzin yer.
yedek parça sorunu yaşayabilirsin
son sahibi olabilirsin

suzikinin yedek parça sıkıntısı varmış biraz galiba bakıcam bakalım belki izmirdekine dönerim gene

Son düzenleme:
mustafa abiyle mehmet abiyi listeye alın
onlarda geliyor.fakat özcan abi benim bir kaç ricam olcak senden;

neymiş söyle kardeş yapa bileceyim birşeyse yaparız

ben tek yalovalı olarak.yola bursaya kadar tek gelicem.zaten siz gelmezseniz ben gitmicektim bu festivale.okadar yolu tek başıma çekemezdim.şimdi geleyim konuya..cmt 8gibi çıkıyorum işten.8.30 9 gibi bursada olurum..yani akşam yolculuk yapıcaz.bide pzt sabah iş başı olduğu için pazar akşamı 8-9 gibi geri dönüş için yola çıkmamız lasım.1 gün erken dönücez yani.19 pzt kalamam ben :salut: mağlum iş :salut:

arkadaşlar mehmet abiyle şu geziyede gitmeyi düşünüyorum..yakın olduğu için ufak bir buluşma yapmış oluruz diyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/duy...el-motosiklet-net-kocaeli-yuvacik-gezisi.html

ewett gelen elleri görelim :p

Son düzenleme:
biraz geç geleceksiniz ozaman özcan yanına anahtar almayı unutma malum bizim makinalar biraz vibrasyon sorunu var her tarafı gevşiyor :pale:

tamam bana uyar basamda nekadar basıcam 110 başka yok :queen:

biraz geç geleceksiniz ozaman özcan yanına anahtar almayı unutma malum bizim makinalar biraz vibrasyon sorunu var her tarafı gevşiyor :pale:

düşenleri dönüşte toplarız artık napalım :queen:

Son düzenleme:
ben cumartesi sabahtan müsayitim ama mesutu bekliycem yalnız kalmasın hem beki beni balayıp çeker yolda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar