[Bulgaristan - MT]

motosikletlerin her şeyi aynı aradaki tek fark görüntü başkada bir fark yok mesut bizim arkadaşta var 130 rahat bi şekilde gidiyorum diyor hata biraz gazı tam açınca 150 160 görüyorum diyor vibrasyonda nerdeyse hiç yokmuş nerdeyse

kaç beygir o alet.torku fln ne kadar.130 fln rahatsa süper ozaman yaa.yamahaya hem daha çok para vereceksin hemde daha çok yakıt yakacak.gezilerde hep 150 fln gitcek halin yok yaa.130 ideal bence.hem daha ucuz makine ama senin ilk başta çeliği satman lasım dimi :salut:

ya mesut senin makinanın aynısını diyorum ozelik olarakta aynı
evet benim mokinayı ilk once satmam lazım ondan sonra bakıcam artık yoksa almaya kalkarsam baya bi sıkışırım :pale:

şimdilik yok ama once çamurluk alıp takmam gerekiyor ondan sonra nete vericem ilanı . benim hızla işim yok sadece rahat olsun yeter ama yinede alırım anahtarını :queen:

şimdilik yok ama once çamurluk alıp takmam gerekiyor ondan sonra nete vericem ilanı . benim hızla işim yok sadece rahat olsun yeter ama yinede alırım anahtarını :queen:

rekabet kokusu almaya başladım:queen: sen istediğin motorsiklete sahip olda bizi geçmen sorun değil :rendeer:
bülent hala şu sırtlığın resimleri koyacaksın:p

Son düzenleme:
Son düzenleme:
selam beyler ben yeni alemden döndün küsüra bakmayın

Özcan bu motor mu canavar mı:)
Süper bişey ya bu.
Köpek gibi çeker eminim.
Kaç cc bu motor acaba
fiatta anlaşırsanız hiç kaçırma derim. Birdaha başka motora ihtiyacın olmaz bunu alırsan.

yaRIN GİDİP Bİ GÖRÜCEM MOTORU İSTEDİM GİBİ BİRŞEYSE ALIRIM HİÇ KAÇIRMAM MEHMET ABİ

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burda olsa polis hemen çek kenara ehliyet varmı ehliyet diye sorardı sanki bütün motorcular ehliyetsizmiş gibi zevk alıyolar motorcuları yakalamaktan ::ranntign::angry2::
Herkeze merhaba, nasılsınız arkadaşlar.
Merhaba Mehmet abi iyiyim sen nasılsın gözükmedin dün hiç yine biyerlere geziyemi çıktın :queen:

İşte bakın polislere boşuna kızmıyorum ben herkes motorcu düşmanı ne alıp veremedikleri varsa anlayamıyorum ::angry2::::ranntign

Son düzenleme:
Burda olsa polis hemen çek kenara ehliyet varmı ehliyet diye sorardı sanki bütün motorcular ehliyetsizmiş gibi zevk alıyolar motorcuları yakalamaktan ::ranntign::angry2::

Merhaba Mehmet abi iyiyim sen nasılsın gözükmedin dün hiç yine biyerlere geziyemi çıktın :queen:

İşte bakın polislere boşuna kızmıyorum ben herkes motorcu düşmanı ne alıp veremedikleri varsa anlayamıyorum ::angry2::::ranntign

hedefteki benim sanki benim kaskın aynısını takmış amcam:queen:

özcan abi şunlarıda göz önünde bulundur;
o makine aşırı çok benzin yer.
yedek parça sorunu yaşayabilirsin
son sahibi olabilirsin

http://www.sahibinden.com/bu_hafta_...kineyi_buldumWQQaXQQ4536891WQQpXQQdisplayitem

bu ilandaki gibi bişey düşünmez misin?sen al yeter ki biz boğulmaya razıyız.ölümümüz senin makineden olsun beee :queen:
mesut bu makinanında alpinonunkinden pek farkı yok o yzden kalsın dere heralde.
selam beyler ben yeni alemden döndün küsüra bakmayın

yaRIN GİDİP Bİ GÖRÜCEM MOTORU İSTEDİM GİBİ BİRŞEYSE ALIRIM HİÇ KAÇIRMAM MEHMET ABİ
özcan sana serbest çünkü sende benim gibi çok nadir içiyon anca akşamdaaaaaan akşamaaaa.:queen:
noldu makinayı alıcanmı izmirdeki sizin bursalılara söz vermiş ayın 15 şinde gelicez demişler o yüzden bize vermedi makinayı yani niye niyet kime kısmet olucak galiba.
alpino bu görüntüler geçen sene veliko tarnovadaki festivallerden.
orda festival varken polisler anca bekçi gibi bekliyolar kimseye ehliyet soramıyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar