[Bulgaristan - MT]

ben en iyisi buna bi bakayım pazar günü 98 bg tambi canavar :cat:

beyler motor nasıl sizce birşeyler söyleyin

Özcan bu motor mu canavar mı:)
Süper bişey ya bu.
Köpek gibi çeker eminim.
Kaç cc bu motor acaba
fiatta anlaşırsanız hiç kaçırma derim. Birdaha başka motora ihtiyacın olmaz bunu alırsan.

Özcan bu motor mu canavar mı:)
Süper bişey ya bu.
Köpek gibi çeker eminim.
Kaç cc bu motor acaba
fiatta anlaşırsanız hiç kaçırma derim. Birdaha başka motora ihtiyacın olmaz bunu alırsan.

1000ccymiş..benim düşüncem almasın.hızı fln süperdir ama yakıtta ve yedek parçada büyük sorunlar yaşar gibi geliyor:silent: bide bunun benzini var.vakum gibi çeker bu yaa :silent::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet 1000cc 1988 model 96 bg fiyatı 3250 ytl bursa da yıldırım da eski modeller yenilere göre daha salam oluyor benim düşüncem tabi bu
Sen bu motoru alırsan biz sana bağlarız ipi sen bizi çekersin gibi geliyor bana:queen:
yaşar hiç bu ilyanı gördünmü bi bak derim
http://www.sahibinden.com/gt_250_6750_ytlWQQaXQQ2615031WQQpXQQdisplayitem
bence çok güzel kampanya ve sana uygun hemde sıfır makina sahibi olucan.
Tşk. ederim Mustafa abi ama Hyosung düşünmüyorum :pale:
ya nerde bu milet kimse yok galba bu akşam
Mesutla ben hep burdayız diğerleride düşer yavaş,yavaş :bounce:

alpino bende burdayım ama kaçıyom.
şuan karşıdayım pendikte de o yüzden.
yarın görüşürüz.

kanbersiz düğün olur mu yaaa :queen: sahibinden.com benim R6'nın ilanını vermekle uğraşıyordum.ondan biraz geç geldim

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam bate
olmaz tabi mesut
yaşar bulamadınmı daha motosiklet bende bakıyorum ama oyle temiz göremedim daha görürsem hemen haber veririm sana
Eyvallah abi tşk. ederim sağolsun Mustafa abi Mehmet abi Mesut vs...onlarda bakıyorlar Daha bulamadık 4 koldan araştırıyorum bitane CBF 250 var ama iznime kadar satılmazsa gidip görcem :silent:baktımda senin düşündüğün Virago 535'ler baya pahalı aletlermiş :cyclopsan senin aklından geçen rakamı bilirsek bizde ona göre araştırır yardımcı olmaya çalışırız:cat:

Son düzenleme:
Eyvallah abi tşk. ederim sağolsun Mustafa abi Mehmet abi Mesut vs...onlarda bakıyorlar Daha bulamadık 4 koldan araştırıyorum bitane CBF 250 var ama iznime kadar satılmazsa gidip görcem :silent:

kısmetse olur işallah yaşar sizinde aklınızda bulunsun güzel bide birşey den gelirse haber verin :cat:

130 la rahat bi şekilde gidiyormuş zaten senin makinayla herşeyi aynı
senikide vibrasyon fazlamı yoksa azmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
baktımda senin düşündüğün Virago 535'ler baya pahalı aletlermiş senin aklından geçen rakamı bilirsek bizde ona göre araştırır yardımcı olmaya çalışırız

motosikletlerin her şeyi aynı aradaki tek fark görüntü başkada bir fark yok mesut bizim arkadaşta var 130 rahat bi şekilde gidiyorum diyor hata biraz gazı tam açınca 150 160 görüyorum diyor vibrasyonda nerdeyse hiç yokmuş nerdeyse

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok mesut alırsam ya gv 250 haysung yada 535 vigaro başka makina almam
baktımda senin düşündüğün Virago 535'ler baya pahalı aletlermiş :cyclopsan senin aklından geçen rakamı bilirsek bizde ona göre araştırır yardımcı olmaya çalışırız:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar