[Bulgaristan - MT]

Dostum biraz araştırırsan Africa Twinin çoksağlam ve sorunsuz bir motor olduğunu öğrenirsin. Ben de almadan önce sordum soruşturdum. Africa kullananlar bir daha kolay kolay başka motora binmiyorlar.
Hem arazide hem de uzun yolda süper bir kullanımı var.

Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda bir Bolu gezisi yapalım diyorum, ne dersiniz.
Az önce Mesutla konuştuk da msn de.
Cumartesi sabahtan gidip, bir gece kamp yaptıktan sonra pazar akşamı döneriz.
Tarihini belirlemedik henüz. Balıkesir festivaline gitmeden önce Bolu gezisi yapalım istiyorum.
Sizlerin de yorumlarını bekliyorum. Üç beş arkadaş olursak çok zevkli bir gezi olur bence.
Hadi hemen cevap bekliyorum.:mrgreen:

memet abi iyi düşünmüşsün de benim tamamen duygusal durumlar tamamen çıkmaza girdi motosikletin devrini almam gerekiyodu ama babam saoğlsun yine birikimi götürdü jeneratör aldık yine.:pr:
ta lafın kısası ben gelemicem heralde anca sapancaya göre ayarlama çekmem gerekiyo.
neyse yarın görüşünce konuşuruz.

memet abi iyi düşünmüşsün de benim tamamen duygusal durumlar tamamen çıkmaza girdi motosikletin devrini almam gerekiyodu ama babam saoğlsun yine birikimi götürdü jeneratör aldık yine.:pr:
ta lafın kısası ben gelemicem heralde anca sapancaya göre ayarlama çekmem gerekiyo.

bak bu kötü oldu.benimde zincir almam gerek.sakarya festivalinde mehmet abinin sınavı varmış.sende biliyorsun sanırım bunu.hatta sen gitmezsem bende gitmem demişsin.sakarya festivali yalan olcak galiba :salut:

naptınız mustafa abı bugun carrefoursayı sılıp supurdunuzmu bakalım
bu arada bende cbrı satıyorum haberınız olsun arkadaslar

yok yaaa ne uyuması senınde gelecegın bellı degılya sende laf olsun dıye soyluyosun yanı

Son düzenleme:
nasılsınız beyler herkez motorunu satıyor noluyor size içinizdeki ateş söndügaliba:silent:

Yapma be Mustafa,
Sen olmadan biryere gidilmez ki. Ayarlarız birşeyler o zamana kadar
Görüşürüz. İyi geceler.

nasılsınız beyler herkez motorunu satıyor noluyor size içinizdeki ateş söndügaliba:silent:

Merhaba Özcan biz iyiyiz, millet motorunu büyütmek için satıyor ama ona göre.
İyi geceler.

Son düzenleme:
walla benım satıs sebebım yok kardesım vermıs ılanı nete bugunde 4-5 kısı aramıs satacam dıyoo bakalım ya daha buyuk bısey alacam yada bu yaz motorsuz gezecem aslında buyuk bı sey almak ıstıyorum ama kısmet artık yas gıdıyoo evın ustune kat atmak lazım motor parasıyla olmayacagını bılıyorum ama bakalım ne yapacam bende bılmıyorum herseyın hayırlısı olsun yaa ne yapalım her ıste bı hayır vardır

herkese ıyı geceler bende kacar

Son düzenleme:
iso bence sen o motoru bütün olarak değilde parca parca sat daha fazla para eder:p egzosu ben alıyorum:)

Valla ben büyütmek icin satmıyorum, 1-2 sene tamamen kopuyorum motordan:pale: Hatta kask ve sırtlıgımı da satıcam.

bülent senin kaskın satışını gördüm ama bana göre değil kaskın.ne motoruma uyuyor nede sevdiğim bir model:salut: yoksa pazarlık yapardık senle..fakat bende sırtlık almayı düşünüyorum..şunun resimlerini ve fiyatını koyda sonra pazarlık yapalım bi senle :mrgreen:

beyler bende satıyorum motosikleti haberiniz olsun isteyen olursa söylersiniz acilen satıp yeni makina almam lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tutkun, Africa Twin nasıl bir motordur, biraz bahsedersen sevinirim. Ömürlük bir motora sahip oldugunu duydum cok defa?

Buyursun gelsin, beklerim...
Eyvallah Bülent ama bu aralar yoğunum Edirne'ye gelemem sen gelirsen Bursa'ya görüşürüz yerimi biliyorsun :cat:
Benim ateş aksine yaz gelince fazlalaştı o yüzden büyültmek amaçlı satıcam:cat: ama diğer arkadaşlar için üzüldüm :salut:ihtiyaçları olmasa kimse satmaz :salut:helede yazın tam motor havası gelmişken:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
[email protected] bu benim msn adresim eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler şahsen ben hiçbirinizinkini bilmiyorum Mesut:cat: hariç:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze iyi akşamlar..
Nasılsınız Arkadaşlar.

iyi olmasına iyiyim Memet abi sen nasılsın aslında ruh sağlığım gittikçe kötüye gidiyor kafamda er5'ler CBF 250'ler dönüp duruyor :silent:rüyalarıma bile girer oldu :silent:

walla benım satıs sebebım yok kardesım vermıs ılanı nete bugunde 4-5 kısı aramıs satacam dıyoo bakalım ya daha buyuk bısey alacam yada bu yaz motorsuz gezecem aslında buyuk bı sey almak ıstıyorum ama kısmet artık yas gıdıyoo evın ustune kat atmak lazım motor parasıyla olmayacagını bılıyorum ama bakalım ne yapacam bende bılmıyorum herseyın hayırlısı olsun yaa ne yapalım her ıste bı hayır vardır

herkese ıyı geceler bende kacar

iso sen arabayla gelirsin her geziye özellikle festivallere hatta bulgarada arabayla gel seni karargah destek unsuru yapıyorum bundan sonra tamammı.
hiç olmassa bu gitmee ba deemicen:queen:
arkadaşım seni buralarda yeni görüyorum..kendini tanıtırmısın:silent:

Eski mesajlarımı kontrol edersen tanırsın:bounce:

arkadaşım seni bende hatırlayamadım demekki sadece selam veripte gitmişsin ama kalıcı olucaksan biraz tanıt kendinide bizde bilelim yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar