[Bulgaristan - MT]

siz msn'de konuşun pazarlık yapın...anlaşırsanız yasar edirneye gelir :p

bu arada hyo huysuzluk yapmaya başladı :pr: canımı sıkmaya başladı bugün.nedenmi? çünkü zincir istiyor.bugün yine servise götürdümde baktık bir bölüm dişlilere oturmuyor.nerdeyse atacak dişliler zinciri.en acilinden zincir almam gerek :( adam 120 ytl dedi bana.ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum ama çok kaliteli dedi.bilmem neyli zincir dedi.arkadaşlar bide siz araştırsanız.hem istanbullular hemde bursalılar.kaliteli yada orta seviyeli zincirlerin fiyatlarını sorarmısınız :salut: sorun ama sadece çünkü bu ara hiç param yok :salut: nasıl alcam bende bilmiom

Son düzenleme:
bratmi, ben de Edirne'de araştırayım mı?:cherry: Ama uyarayım Edirne esnafı kazıkçının önde gidenidir, ben hayatımda bu kadar tok esnaf görmedim::angry2::

araştırın bakalım.gerçi mehmet abi saolsun büyük bir araştırma yapacak benim için.çekolavas mıdır nedir(dilim dönmüyor) onun malı ii olduğunu söledi..yarın soracak..

mesut zincir fiyatlarını hiç bilmiyorum ama bi soruştururum yinede

zaten en iyi zincir onların

kısmetse ondan alıcam fakat şuan alamicam herhalde.çünkü biraz pahalı..hyo'nun kredi borcunu ödediğim için biraz borcum var.eskisi gibi tık deyince alamıyorum şimdi.zincir çok lasım..dişlilerden çıkıyo..saracak diye korkuyorum zaten..herhalde alana kadar binemicem motora pek :salut::salut::salut:

siz msn'de konuşun pazarlık yapın...anlaşırsanız yasar edirneye gelir :p

bu arada hyo huysuzluk yapmaya başladı :pr: canımı sıkmaya başladı bugün.nedenmi? çünkü zincir istiyor.bugün yine servise götürdümde baktık bir bölüm dişlilere oturmuyor.nerdeyse atacak dişliler zinciri.en acilinden zincir almam gerek :( adam 120 ytl dedi bana.ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum ama çok kaliteli dedi.bilmem neyli zincir dedi.arkadaşlar bide siz araştırsanız.hem istanbullular hemde bursalılar.kaliteli yada orta seviyeli zincirlerin fiyatlarını sorarmısınız :salut: sorun ama sadece çünkü bu ara hiç param yok :salut: nasıl alcam bende bilmiom

mesut sana tavsiye edebileceim en iyi ve uygun fiyatlı zincir CBF250 ninki burda bi tamirci 70 liraya veriyo onu orinkli ve sağlam.
iridiyum bujide anca 30 liraya bulabilirim.
bu arada sen bana bi adres ver acelede ömüre yağı filitresi göndercem.
zenon far alma bence nasıl olsa sezon sonu sıkılır ve satmaya karar verirsin o yüzden pek masraf etme lastiklere gelince senin arka zaten fazlasıyla büyük boşuna daha büyük alma hem kesene zarar hem motor yorulur.

Tutkun, Africa Twin nasıl bir motordur, biraz bahsedersen sevinirim. Ömürlük bir motora sahip oldugunu duydum cok defa?

Buyursun gelsin, beklerim...

afrika anatmayla olmaz biraz binip gezmen gerekiyoki ozaman anlarsın.

Son düzenleme:
Tutkun, Africa Twin nasıl bir motordur, biraz bahsedersen sevinirim. Ömürlük bir motora sahip oldugunu duydum cok defa?

Buyursun gelsin, beklerim...

Dostum biraz araştırırsan Africa Twinin çoksağlam ve sorunsuz bir motor olduğunu öğrenirsin. Ben de almadan önce sordum soruşturdum. Africa kullananlar bir daha kolay kolay başka motora binmiyorlar.
Hem arazide hem de uzun yolda süper bir kullanımı var.

Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda bir Bolu gezisi yapalım diyorum, ne dersiniz.
Az önce Mesutla konuştuk da msn de.
Cumartesi sabahtan gidip, bir gece kamp yaptıktan sonra pazar akşamı döneriz.
Tarihini belirlemedik henüz. Balıkesir festivaline gitmeden önce Bolu gezisi yapalım istiyorum.
Sizlerin de yorumlarını bekliyorum. Üç beş arkadaş olursak çok zevkli bir gezi olur bence.
Hadi hemen cevap bekliyorum.:mrgreen:

Son düzenleme:
mesut sana tavsiye edebileceim en iyi ve uygun fiyatlı zincir CBF250 ninki burda bi tamirci 70 liraya veriyo onu orinkli ve sağlam.
iridiyum bujide anca 30 liraya bulabilirim.
bu arada sen bana bi adres ver acelede ömüre yağı filitresi göndercem.
zenon far alma bence nasıl olsa sezon sonu sıkılır ve satmaya karar verirsin o yüzden pek masraf etme lastiklere gelince senin arka zaten fazlasıyla büyük boşuna daha büyük alma hem kesene zarar hem motor yorulur.

banada orikli zincir al demişlerdi.mehmet abi çekonun malını tavsiye etti :cat: yarın saolsun fiyat öğrenicek oda.ist avcılar kırmızı bir hyo geldi buraya..170 lastik koymuş.hemen çektim sağa adamı sordum baya soru.fazla yormadığını çekişte düşme olmadığını söledi.bide bana hyo'nun orj lastikleri sert olduğunu virajlarda sorun olduğunu sölediler.:silent: buji fena değilmiş.onu alabilirim.(ilk zincir alimde) xenon için sezon sonu satmam herhalde.satsam bile ona göre fiyat biçerim bende.tabi bunlar acele değil..zamanla yapacağım şeyler.şimdilik zincir ön planda..boşa aldımmı motorsikleti çıngır çıngır ediyor zincir..baktık ki dişlilere tam oturmuyor :pr: bu gidişte zincir sarar bide dişleri yer:pr: onun için en kısa zamanda almam gerek..tabi parasını ayarlayabilirsem :salut:

CUMHURİYET CAD.BARIŞ SOK.SERDAROĞLU İŞHANI.NO :3 FOTO YILDIZ-MESUT AKDENİZ\YALOVA-merkez

aslıda iyi olur ama 80 90 la gidip gelirsek malum benim böbreklerimde taş kalmadı titremekten :queen:

Dostum biraz araştırırsan Africa Twinin çoksağlam ve sorunsuz bir motor olduğunu öğrenirsin. Ben de almadan önce sordum soruşturdum. Africa kullananlar bir daha kolay kolay başka motora binmiyorlar.
Hem arazide hem de uzun yolda süper bir kullanımı var.

Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda bir Bolu gezisi yapalım diyorum, ne dersiniz.
Az önce Mesutla konuştuk da msn de.
Cumartesi sabahtan gidip, bir gece kamp yaptıktan sonra pazar akşamı döneriz.
Tarihini belirlemedik henüz. Balıkesir festivaline gitmeden önce Bolu gezisi yapalım istiyorum.
Sizlerin de yorumlarını bekliyorum. Üç beş arkadaş olursak çok zevkli bir gezi olur bence.
Hadi hemen cevap bekliyorum.:mrgreen:

abi cumt sabahtan değil akşamdan dedim yaa:queen: işteyim ben nasıl gelcem.akşama çıkalım:bounce: balıkesir festivalinden önce süper olur dicem ama zinciri ozamana kadar çözebilirmiyim diye düşünüyorum :p

aslıda iyi olur ama 80 90 la gidip gelirsek malum benim böbreklerimde taş kalmadı titremekten :queen:

alper abi sana titreşim koyar mı yaa:queen: dağ tepe taş toprak 80-90-200-250 gelirsin sen her türlü :queen:

Son düzenleme:
Haklısın Alper, şehirler arası yolda 60-70 km hızla gidersek yol bitmez:)
Hiçolmazsa otobanda 100-120 ile gitmek lazım dimi ya.

ben otobanı unutmuştum yaa:silent: alper abi emanet bir motorsiklet bulabilirmisin:silent: yada müsait birisine artçı olabilir misin:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar