Bulgaristan gazlaması video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nesi saçma şimdi valeo abimiz gitmiş videosunu paylaşıyo bu videoyu seredince noluyo kaybettiklerimize saygısızlıkmı etmiş oluyoz

Hayret.. Herkesin bu tür yorumlar yapması çok ilginç. Trafiğe açık bir alanda saatte 340 km gibi saçma sapan bir hıza ulaşmanın nesi ilginç olabilir ki. O an en ufak bir taş parçacığı bile herşeyin olması için yeterli. Bu arkadaş ölecektir. O belli. Bunun tartışması yok. Gerçek olan şey ölürken acı çekmeyecek olması. Benim üzüntüm onun ölmesi değil. Ölürken masum sade olaydan haberi olmayan başka insanlarıda parçalayarak öldürmesi.
Ondan sonra saçma sapan topikler açıp neden yayalar bize saygı göstermiyor. Neden trafikte araç sürücüleri bize tuhaf bakıyor demeyin hiçbiriniz. Çünkü ulaşıma açık, kamuya açık bir yolda saatte 340 km lik hıza çıkan bir hastalıklı kafayı herkesin eleştirmesi lazım. Ben araç sürücüsü olsam yanımda birisi 340 km hız ile geçse ne düşünürüm. Yada arka koltukta 3 yaşınızdaki evladınız otururken böyle bişey hakkında siz ne düşünürsünüz? İnsan otobanda böyle bi'şeyi göremez ya. Ne kamyon, ne otobüs, ne araba görmez. Sola kırsa olay bitti......
Kusura bakmayın.. Hiçkimse iyi düşünmez.. Yazıklar olsun..

Selka fikrini belirtmiş bir tek dövmediğiniz kalmış. Sonuçta 340 km ile giden bir araç başka bir araca çarptığında ona zarar verme hatta sürücüsünü öldürme olasılığı fazladır. Yollarda bizi sıkıştıran arabalara küfür ederken düşünün bakalım bir bu yapılan ne derece doğru bir hareket... Gazlamak isteyen bence piste çıksın nice kenanalar keşfedelim arkadaşlar. Madem canınızı düşünmüyorsunuz başkalarının canınıda tehlikeye atmayın...

sinirlenme abi sen benim soruma bi baksana giderken ne görüyosun yolda geri geldiğin yolu tanıyabiliomusum :p

:) zamanla beynin bu hızları algılamaya alışıyor . hatta bazen göstergede 299 yazdığında (dijital göstergede) devir saatinin nekadar ilerlediğini bile göz ucuyla takip ediyorsun ;)
alışmaya bağlı bir olay yaniii

Arkadaşlar şu kınama olaylarından vazgeçelim zaten hız yapan sonunda patlar ölür sakat kalır kırar bi tarafını doğal seleksiyon yani. Siz izleyip zevkini çıkarın.

Bırakınız yapsınlar bırakınız gitsinler....

arkadaşlar siz videoların keyfini çıkarın eleştirmeyi boşverin. biz hız işine alışmış kişileriz.320-340 seyrediyoruz yolda 270 cıvarı hızlara dinlenmek için düşüyoruz biz. ;)
birde bana bu hızlardaki duyguyu sormayın esas durup indiğimde ne olduğunu sorun. nemi oluyo herşey ağırçekim oluyoooo dünya daha yavaş dönüyor ve slowmation bir yaşam başlıyor

arkadaşlar siz videoların keyfini çıkarın eleştirmeyi boşverin. biz hız işine alışmış kişileriz.320-340 seyrediyoruz yolda 270 cıvarı hızlara dinlenmek için düşüyoruz biz. ;)
birde bana bu hızlardaki duyguyu sormayın esas durup indiğimde ne olduğunu sorun. nemi oluyo herşey ağırçekim oluyoooo dünya daha yavaş dönüyor ve slowmation bir yaşam başlıyor

Bilmem ama sinyal vermeden şerit değiştiren bir öküze rastgelirseniz o slowmotion hayatı çok ararsınız gibime geliyor.

Hala yanlış anlaşıldığımı düşünmekteyim. Sizlerin yapmış olduğu hız beni hiç ilgilendirmemektedir. İlgilendiren kısım sizlerin gidip bir kaldırıma yada bir çukura çarpıp paramparça olmanızda değil. İlgilendiğim kaza yaptığınız an bana yada eşime yada oğluma zarar verecek olmanız. İşte bu anda benim size müdahale etme hakkım hukuki olarak doğar. Yoksa banane senin 350 km lik hız ile devir saatine bakarken duvara vurmandan. Hiç ilgim değil...

selka merak etme antalayay gelmiyoz gazlamaya ,için rahat olsun ;)

İki gün önce "hiçbir makine 300'ün üstüne çıkamaz, siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz" diyen (coq) arkadaşları bu videoyu izlemesini istiyorum..
:queen:

Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

Son düzenleme:
İki gün önce "hiçbir makine 300'ün üstüne çıkamaz, siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz" diyen (coq) arkadaşları bu videoyu izlemesini istiyorum..
:queen:

Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

hiçbir makina 300 üstüne çıkamaz diye bir şey yok.standar olarak üretilmiş 1000cc AGUSTA gps ölçümünde bile 312km/h hızı görebiliyor.
hayabusa 317 km/h görüyor
diğer japon 1000cc motorlar GPS ölçümünde 298 km/h hız zaten yapıyor
yani bumotorlara yapacağınız en ufak bir müdahale bile egzoz ve hava filitresi ,power commander tarzı müdahaleler çok rahat 320 km limitlerini GPS cihazında zorlar . kendi göstergelerinde ise eğer 299 sınırlaması kaldırılmış ise 340-350 yazması gayet doğal .turbo müdahalesini zaten saymıyorum bile :)
hiçbirşey imkansız değildir :cat:

Yanlış olan birşeyin bu kadar hararet ile savunulması çok enteresan.Tamam kabul ediyorum hız yapmak çok zevkli.Bende hız yapmayı seviyorum, zamanın da bende cbr600 kiralıyıp ne kadar gidebiliyorsa gidiyordum.Sonra bir gün acaip iyi yılların motorcusu olan bir abimiz arkasında eşi varken izmir otobanında arkadan kendi halinde giden bir aileye çarptı.Sonuçta ne mi oldu.Alpay abi ve eşi nur içinde yatsınlar.Çarptıgı arabadaki ailenin tek çocuğu olan nazlıda nur içinde yatsın.Ben bu kazadan sonra oturdum bi düşündüm.Tamam ben seviyorum hız yapmayı ama bir gün benim yüzümden eşim hatta başka birilerinin ölmüne neden olursam bu bencilce bir sevgi olmazmı dedim kendime.Bence bu soruyu sizde sorun arkadaşlar.En azından yaptıgınız şeyin hata oldugunu söyleyenlere saygı duyarsınız belki, çünkü doğru söylüyorlar.. Saygılar herkese.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayret.. Herkesin bu tür yorumlar yapması çok ilginç. Trafiğe açık bir alanda saatte 340 km gibi saçma sapan bir hıza ulaşmanın nesi ilginç olabilir ki. O an en ufak bir taş parçacığı bile herşeyin olması için yeterli. Bu arkadaş ölecektir. O belli. Bunun tartışması yok. Gerçek olan şey ölürken acı çekmeyecek olması. Benim üzüntüm onun ölmesi değil. Ölürken masum sade olaydan haberi olmayan başka insanlarıda parçalayarak öldürmesi.
Ondan sonra saçma sapan topikler açıp neden yayalar bize saygı göstermiyor. Neden trafikte araç sürücüleri bize tuhaf bakıyor demeyin hiçbiriniz. Çünkü ulaşıma açık, kamuya açık bir yolda saatte 340 km lik hıza çıkan bir hastalıklı kafayı herkesin eleştirmesi lazım. Ben araç sürücüsü olsam yanımda birisi 340 km hız ile geçse ne düşünürüm. Yada arka koltukta 3 yaşınızdaki evladınız otururken böyle bişey hakkında siz ne düşünürsünüz? İnsan otobanda böyle bi'şeyi göremez ya. Ne kamyon, ne otobüs, ne araba görmez. Sola kırsa olay bitti......
Kusura bakmayın.. Hiçkimse iyi düşünmez.. Yazıklar olsun..

:cat: hep destek tam destek.. gerçekten güzel yazmışsın.. bu zihniyetler başkalarını düşünseydi zaten bu hareketlere kalkışmazlardı.. en fazla kaza yaparım diyorlar.. ama o aracın içinde acaba bir bebeğin canına kasıt mı ederim diye hiç akıllarına getiremiyorlar.. yazık..

paylaşım için teşekkürler bu suratlare bu zıncırler nasıl dayanıyo anlamıyorum ya:)Motorda harıkaya simsiyah :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tür gereksiz sürat ve riskli hareketler (teker, makas, vb.) de bulunanlar bana denk gelmesinler trafikte, aleni olarak söylüyorum bu yüzden tedbirinizi ona göre alın..

standart binek aracım da, spor otomobilim de, çeşitli segmentlerde motosikletlerim de mevcut..
o yüzden hariçten gazel okumayın, gaza ne kadar dokunursanız o kadar performans verir.. düşük devir yüksek vites gazı normalden biraz fazla açarsanız performans değil yumuşak sürüş yapmış olursunuz ki bu da işinize gelmez.. hele ki trafik kurallarına uymak hiç işinize gelmez..

böyle gereksiz hareketlerle üstüme çıkmaya teşebbüs eden, kendimi geçiyorum aracımdaki taşıdığım cana/canlara kasıt eden densizlere hiçbir saygı ve müsamaham yoktur.. bu hareketlerde bulunanı (2 veya 4 teker) hiçbir acıma duygusu beslemeksizin bariyerlere sürer ecel terleri dökmenin doruk noktasını tattırırım.. hareketine devam edeni sağa çektirir, özür dilemesini bilmez ise de polise bildiririm.. burada kaybettiğim veya kaybedeceğim süreyi umursamam, nedeni ise o şahıs hayatıma kasıt ederek senelerimi çalacaktır, ailemin geleceğini karartacaktır.. (ya biz diye ajitasyona hiç gitmeyin.. siz zaten hayatınızı gözden çıkartmışınız ki bunu yapıyorsunuz)

önce trafikte aynı yolu paylaştıklarınıza saygı duyun sonra saygı bekleyin..

düzenleme: kimi şahıslar emniyet şeridi kullanımı ve şerit kesmeden bahsetmiş.. amerikanın belli eyaletleri ve avrupa olmak üzere şerit kesme ülkemizde de legaldir hız limiti ise 20-30km/h dir bu durumlarda.. trafiği tehlikeye atarak kullanımla şerit kesmeyi birbirine karıştırmayalım.. şerit kesme duran trafikte motosikletliye kanunlarca tanınan haktır.. ülkemizde yolların durumu ve sürücülerin dikkatsizliği yüzünden emniyet şeridini sadece duran trafik ortamında 20-30km/h süratlerde kullanım yine serbesttir.. deneyin bir isterseniz egzost bağrıttırarak ya da rüzgar gibi bağlantı noktasında duran polisin yanından geçin, bakın nasıl çekiyor sizi sağa.. bunları kural ihlali olarak belirtmeden evvel birkez daha düşünün mantıklı cevaplar verin.. yollardaki tabelalar ve trafik kuralları süs olsun hayatımıza kırmızı/beyaz vatan sevgisi aşılasın diye konmuyor..

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.

1.2.24. Yasadışı motorsiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmaki bu konulara mesaj yazmak yasaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar