yazık yaa çok yazıkk
Arkadaşlar şuraya şu yorumları yapan arkadaşlar eminim kendisi vefat etmiş kız arkadaşıda bacağı kopmuş ve yoğun bakımda olan kemal abimizin taziye sayfasına da üzüntülerini belirtiyor ve kızgınlıklarını ifade ediyorlardır.
NE biçim yorumlar bunlar ya...yani egosu şişkin ama 200 milyar bulup ferrari alamadığı için 15-20 milyar bulup altına bi motor alan canının istediğini yapar öylemi...
Ne demek yaa. trafikte kurala uyan motorcu var mı? Emniyetten gitmeyen makas yapmayan, sağdan gitmeyen var mı ?
Arkadaşlar bu mantıkla ne motor ne motorcu ne motor kültürü bi yere gider...Gitmiyor da zaten , bakın patır patır kaza haberleri geliyor arkadaşlarımız vefat ediyor...
Trafik sadece sana saygı duyulması değildir, motora saygı diye bağrmakla olmaz , saygı karşılıklıdır, Sen saygı duymuyorsun ne saygısı bekliyorsun...
Böyle video çekilmez mi çekilmiyor mu ?
Çekilir dünyanın her yerinde de çekiliyor forumlara konuluyor vs. ama onun altına bir kişi iyi güzel de kardeşim iş mi bu halka açık yolda dediği zaman 20 kişi sanane chopperci misin, verdim parayı istediğim yerde gazlarım, 1. viteste 120 yapıyo 2. atmayayım mı demiyor ?
Ben bu makineyi ego mu tatmin etmek için aldım diye yazan arkadaş var burada ben daha ne yazayım yaaa..
Gerçekten üzüldüm, vallahi üzücü , düşünce şeklimiz bu ise ....