Bugün hayat çok güzel ...

Bu ne arkadaşım hep aynı site yaw...:silent:

Bi gelir mi var ordan..:queen: :queen:

Her tıklama oraya götürüyo bizi.:p

Ne ayakkk..:wiinkk:

her gördüğüm ilginç mevzu için topic açsam oooo akşama kadar hatta sabaha kadar oyalarım burayı.

tamam konu dışıda lazım ama belli başlı kişiler ısrarla alakasız konular açıyor.motor teknik bilgi yada sürüş ile alakalı bilgilere ulaşın bizimle paylaşın daha güzel olmazmı:silent:

konudışına fazla girmediğim için okumak ve cevap yazmak için başlık arar hale geldim:salut:

her gördüğüm ilginç mevzu için topic açsam oooo akşama kadar hatta sabaha kadar oyalarım burayı.

tamam konu dışıda lazım ama belli başlı kişiler ısrarla alakasız konular açıyor.motor teknik bilgi yada sürüş ile alakalı bilgilere ulaşın bizimle paylaşın daha güzel olmazmı:silent:

konudışına fazla girmediğim için okumak ve cevap yazmak için başlık arar hale geldim:salut:

Konu dışı bölümündeyiz arkadaşlar...Güzel bir flash çalışma bulmuş arkadaşımız ve bizlerle paylaşmak istemiş...Konu gereksiz görülseydi gereken mod arkadaşlar tarafından zaten yapılırdı...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahım ya konu dışı burası abiler. Aynı siteden olması da tesadüf. İstediğimiz yerde muhabbet edebiliriz. Gereken yerlerle de ilgileniyorum zaten.

O yüzden içim rahat ::145::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar