- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün öğle saatlerinde (aydemir) ali abi'yi ziyarete gidiyorduk 2 motor ben ve better27 benim motor yeni oldugundan biraz basalım dedik motor açılsın maksadıyla yol bomboştu tek yön bir yoldu dümdüzdü zaten en son km saatine baktıgımda 130 km 'ye dayandıgını gördüm daha sonra yola bakmamla beraber kendimi keskin ve acayip bi virajın içerisinde buldum ne yapabilirdim ki o süratte o an artık gittim dedim kendi kendime gözümün önü karardı azraili gördüm vizörden bi anda gaz kesemedim hazırlıksız yakalandım sevgili arkadaşlar son anda motoru yatırdım yatırmasına ama orta refüjü 30 cm farkla sıyırmışım çok şükür....Motoru geç yatırmamın sebebi ise teredütte kaldım bir an için orta refüjün dışına mucur taşları savrulmuş yaklaşık 1 metre kalınlıgında yola taşmış anlıyacagınız arkadaşlar viraj sağa doğru dünüyordu bide bende en sol şeritteyim kafanızdan bi canlandırın en sol serittesiniz sağa doğru keskin bi viraj ve mucurların yola taştıgı bir yol ne yapardınız ???
ale:
ale:
ale: ::saad:: ::saad:: ::saad:: arkadaki abi (better27) geriden geliyordu allahtan o farketmiş virajı yavaşlamış kendisi benim o hızla viraja girdiğimi görünce moturu şimdi yatırır demiş ama ben yatırmamışım şimdi yatırır demiş yine yatırmamışım dediğim gibi km ye bakıyodum mucura girdim artık işim bitti dedim içimden...
kıl payı farkla mucura girmedende son anda kurtuldum 2 saniyelik düşünme zamanım içerisinde düşündüm ama o hızda mucurda yan yatarak giden bi motor düşündüm kafamdan imkansızdı savrulurdum mucurlu kısmı geçince hafif kavisli dönüş yaptım ama çok sert bi dönüş oldu üstüne üstlük havada çok rüzgarlıydı atlattık çok şükür...Siz Siz olun hız yapmayın abicim vallahi billahi ölüm ensemizde falso vereceğimiz anımızı bekliyor bu falsoyu vermiyelim ne olur kusura bakmayın zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin sizlere kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum allaha emanet olun...
:cat: :cat:
kıl payı farkla mucura girmedende son anda kurtuldum 2 saniyelik düşünme zamanım içerisinde düşündüm ama o hızda mucurda yan yatarak giden bi motor düşündüm kafamdan imkansızdı savrulurdum mucurlu kısmı geçince hafif kavisli dönüş yaptım ama çok sert bi dönüş oldu üstüne üstlük havada çok rüzgarlıydı atlattık çok şükür...Siz Siz olun hız yapmayın abicim vallahi billahi ölüm ensemizde falso vereceğimiz anımızı bekliyor bu falsoyu vermiyelim ne olur kusura bakmayın zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin sizlere kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum allaha emanet olun...
:cat: :cat:
Son düzenleme: