Bugün Bende Hakkın Rahmetine Kavuşuyordum Arkadaşlar.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün öğle saatlerinde (aydemir) ali abi'yi ziyarete gidiyorduk 2 motor ben ve better27 benim motor yeni oldugundan biraz basalım dedik motor açılsın maksadıyla yol bomboştu tek yön bir yoldu dümdüzdü zaten en son km saatine baktıgımda 130 km 'ye dayandıgını gördüm daha sonra yola bakmamla beraber kendimi keskin ve acayip bi virajın içerisinde buldum ne yapabilirdim ki o süratte o an artık gittim dedim kendi kendime gözümün önü karardı azraili gördüm vizörden bi anda gaz kesemedim hazırlıksız yakalandım sevgili arkadaşlar son anda motoru yatırdım yatırmasına ama orta refüjü 30 cm farkla sıyırmışım çok şükür....Motoru geç yatırmamın sebebi ise teredütte kaldım bir an için orta refüjün dışına mucur taşları savrulmuş yaklaşık 1 metre kalınlıgında yola taşmış anlıyacagınız arkadaşlar viraj sağa doğru dünüyordu bide bende en sol şeritteyim kafanızdan bi canlandırın en sol serittesiniz sağa doğru keskin bi viraj ve mucurların yola taştıgı bir yol ne yapardınız ???:pale: :pale: :pale: ::saad:: ::saad:: ::saad:: arkadaki abi (better27) geriden geliyordu allahtan o farketmiş virajı yavaşlamış kendisi benim o hızla viraja girdiğimi görünce moturu şimdi yatırır demiş ama ben yatırmamışım şimdi yatırır demiş yine yatırmamışım dediğim gibi km ye bakıyodum mucura girdim artık işim bitti dedim içimden...
kıl payı farkla mucura girmedende son anda kurtuldum 2 saniyelik düşünme zamanım içerisinde düşündüm ama o hızda mucurda yan yatarak giden bi motor düşündüm kafamdan imkansızdı savrulurdum mucurlu kısmı geçince hafif kavisli dönüş yaptım ama çok sert bi dönüş oldu üstüne üstlük havada çok rüzgarlıydı atlattık çok şükür...Siz Siz olun hız yapmayın abicim vallahi billahi ölüm ensemizde falso vereceğimiz anımızı bekliyor bu falsoyu vermiyelim ne olur kusura bakmayın zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin sizlere kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum allaha emanet olun...

:cat: :cat:

Son düzenleme:
cok geçmiş olsun.ii yırtmışsın:queen: .ama her zaman bu kadar sanslı olamazsın
haberin olsun:cat:

Hele bi soluklan yeğenim :rendeer: Geçmiş olsun. Gözünü yoldan ayırmamak işte bu yüzden önemli.

harun 'harun ah harun ne diyeyim sana allah(c.c)korumuş yinede helal olsun'ki sıyrıldın.
mesajın süper sürat :farao: akıllı sakin sakin:cat:çözmüşsün zaten:rendeer: sevgili kardeşim...

Mersin İl Temsilcisi
çok benzerini ben de yaşadım. mersin de adnan menderes bulvarından babil yoluna dönüş virajında. ama benimki arkamdaki arabanın beni sıkıştırmasıydı. ben de yatırdım. ama bu konuda beni ve motosikletimi kurtaran en önemli şey : KORUMA DEMİRİ + KASK + ELDİVEN + DİZLİK

Kardeşlerim, korumalıksız çıkmayın yola. gerçekten de ölüm hiç de uzak değil. ya da sakatlanmak, işinizden olmak ve SEVDİKLERİMİZİ ÜZMEK...

ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...

çok benzerini ben de yaşadım. mersin de adnan menderes bulvarından babil yoluna dönüş virajında. ama benimki arkamdaki arabanın beni sıkıştırmasıydı. ben de yatırdım. ama bu konuda beni ve motosikletimi kurtaran en önemli şey : KORUMA DEMİRİ + KASK + ELDİVEN + DİZLİK

Kardeşlerim, korumalıksız çıkmayın yola. gerçekten de ölüm hiç de uzak değil. ya da sakatlanmak, işinizden olmak ve SEVDİKLERİMİZİ ÜZMEK...

ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...

arkadas cok haklı gecenlerde adanada olan kazayı hatırlayın:pr:
abimiz sakatlanmıştı(yine kötü oldum):pr:

gecmis olsun... işte hayat.. bazen goz acip kapayincaya kadar gecer diyorlar ya, iste oylesinden bisey, azrail bi yoklamis... Allah korusun...

dizlik kullanmadigim 3 seferde de yere yapistim, gecen gunlerde cok aptalca bi kaza yaptim ve diz kapagim mahvoldu.. 3 gun oynatamadim... simdi belki de ameliyat olacagim... hala daha iyi degil...

ihmali affetmiyor, tedbirli olmak lazim, ha canim cok yandi, sakatlandim, direksiyonum yamuldu, yeni aldigim grenaj kırıldı, vs vs... yine de biniyorum, binecegimde ama bu sefer her zamanki gibi full koruma... iyi ki kafamda kask vardi yoksa o da patlardi...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun, bu gibi olaylar bazen benim başıma da geliyor
çok dikkat etmek lazım, bir an gözü yoldan ayırmakla bişey olmaz diyoruz ama işte ne olursa o anda oluyor zaten...

arkadaşım anladığım kadarıyla sen o yolu pek bilmiyordun. eğer öyleyse asıl hatayı bilmediğin yolda hız yapmakla yapmışsın.:cyclopsan
neyse büyük geçmiş olsun.:rendeer: o hızlarda iyi atlatmışsın. verilmiş sadakan varmış.:wiinkk:

herkese kazasız sürüşler :cat:

çok büyük geçmiş olsun yaşananlardan ders çıkarmak lazım allaha emanet ol

Çok geçmiş olsun.En sol şeritteyken nasıl kurtarmışsın hala anlayamadım ama can havliyle motoru nasıl yatırmışsan artık :) Ama böyle kurtarmalar iyidir aslında,insanın aklını başına getirir.Bende dün gece çevreyolunda 110 la giderken sağ aynamın biraz aşağı baktığını gördüm.Elimi bırakıpda ayarlamak istemiyorum bi yandan da aklım takıldı sürekli gözüm onda.Önümdeki kamyondan bir kağıt parçası düştü ve ben direk üstünden geçtim önüme değil aynaya baktığım için.Önemsiz geliyor değilmi ?Ya o kamyonun düşen kasa,karton vs olsaydın ??? O hızla düşünemiyorum bile. Boş ve uzun yolda dikkatler daha çok dağılıyor anlıycağınız.Kazasız günler herkese.Ben bir İzniğe gidip geliyim bu arada dikkatli dikkatli :)

büyük geçmiş olsun. artık bir horoz mu tavuk bi şey kurban et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar