Bugün Bende Hakkın Rahmetine Kavuşuyordum Arkadaşlar.....

geçmiş olsun akıllanmışsındır artık bir daha hız yapmazsın hemde bilmedigin bir yolda,
tekrar geçmiş olsun kardeş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum çok naziksiniz sağolun....:rendeer:

ben sunu ogrendim her motorcunun ilk kazasi yada yada bu olemle yanyana gelip hicbisey olmadan siyrilip kalkmasi icin allah her motorcuya 1 sans wermis onu kullanmissin bende kullandim bakalim diger kazalrda neler olucak=/

Çok geçmiş olsun,aman abi sakinleş,bi bardak soğuk tuzlu ayran iç..düşünmemeye çalış..

kafanızı bir saniyeliğine bile başka bir yere çevirmek çok sakat.helede 130 km gibi yüksek bir süratte.Artık önüne ne çıkarsa Allaha emanet.Genelde bunu biz motorcular km'yi kontrol etmek için hepimiz yapıyoruz.Kimisi bunu süper sportta 300 km. hızda yapmaya kalkıyor ve kendini ötede buluyor malesef.

Çok geçmiş olsun kardeşim, verilmiş sadakan varmış, demek ki gözü yoldan ayırmamak gerekiyormuş.. Bundan sonrası için kazasız sürüşler inşallah..

geçmiş olsun kardeş : ben de bu gün bir hatunu keseyim derken bir arabanın altın da kalıyordum iyi mi :) :)

geçmiş olsun hocam. Hepimize ders olur inşallah. Bizimle bu kötü anını paylaştığın için teşekkürler. Seyir halinde iken sadece yola konsantre olmamız gerektiğini hatırlattın.
saydılar,

Verilmiş Sadaka...

Geçmiş olsun, Allah tekrarını vermesin, başınızdan geçen için ne denir bilirsiniz...! :wiinkk: ''Verilmiş sadakanız varmış'' eeeee. siz anladınız.:)

Bilirim oyle anları 2 saniye icinde 1ooo tane seneryo gecer aklından.gecmiş olsun bu da sana tecrübe kazandırmış:cat:

Geçmiş olsun. Eğer bu olayı burada rahatça anlatabiliyosan , demek ki şansın varmış... :cat:

Geçmiş olsun. Arkadaşımızın başı viraj larla dertte bugunkü gezidede tepe inişindeki tam u olan viraja hızlı girince bi an karşısında bi araba buldu son anda kurtardı:) İşallah bu sonuncusu olur tekrar geçmiş olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun . . ...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar