Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Bende Hakkın Rahmetine Kavuşuyordum Arkadaşlar.....
ben sunu ogrendim her motorcunun ilk kazasi yada yada bu olemle yanyana gelip hicbisey olmadan siyrilip kalkmasi icin allah her motorcuya 1 sans wermis onu kullanmissin bende kullandim bakalim diger kazalrda neler olucak=/
kafanızı bir saniyeliğine bile başka bir yere çevirmek çok sakat.helede 130 km gibi yüksek bir süratte.Artık önüne ne çıkarsa Allaha emanet.Genelde bunu biz motorcular km'yi kontrol etmek için hepimiz yapıyoruz.Kimisi bunu süper sportta 300 km. hızda yapmaya kalkıyor ve kendini ötede buluyor malesef.
geçmiş olsun hocam. Hepimize ders olur inşallah. Bizimle bu kötü anını paylaştığın için teşekkürler. Seyir halinde iken sadece yola konsantre olmamız gerektiğini hatırlattın.
saydılar,
Geçmiş olsun. Arkadaşımızın başı viraj larla dertte bugunkü gezidede tepe inişindeki tam u olan viraja hızlı girince bi an karşısında bi araba buldu son anda kurtardı İşallah bu sonuncusu olur tekrar geçmiş olsun