Bugun Aksam Antalyaya dogru yola cikiyorum

örnek :queen::queen:

48446537fj1.jpg

Giwi yan çantaları, ya da büyükçe bir depo üstü de aynı işi görürmüş.

öndeki çıkartma güzel olmuş ben şu tişörte bastırılan logodan bastırmayı düşünüyom alınca:cat:

arka çanta yerine 50L-60L sırt çantalarından alsaydın bence neyse olan olmuş hayırlı yolculuklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzun yol öncesi yeni aksesuar kullanımı tavsiye edilmez. Bu sadece çanta için değil yeni kask, mont vs içinde geçerli. Eğer montajda bir sorun olmuşsa yolda sizi çok uğraştırabilir. Tercihen bir süre kullanıp, sorunsuz olduğunu gördükten sonra yola çıkılmasında fayda var.
Buna katılmamak elde değil.Ben yeni takılan bir çantanın yola uçtuğunu görmüştüm.

arkadaslar dun gece saat 22:20 gibi ispartanin kecişborlu kazasina vardim.baba evimde amcalarda kaldim akraba ziyaretleri vs. su an heln
ispartadayim 6,5 saatde bu noktaya vardim ve 2 mola verdim yorucumu oldu derseniz< cok fazla yorulmadim(racing olmasina ragmen) bunjda boy avantaji oldugunu dusunuyorum.boyum makineye gore bir beden buyukde :p

hayırlı yolculuklar ,
ben yeni döndüm yol çalışmaları çok fazla
aman dikkat..

Ispartada bir hyo ;) deli_mavi eğer Ispartada bir ihtiyacın olursa mesai saatleri dışında seve seve yardımcı olabilirim :)

insallah sag salim varmısındır abicim. bi haber et foruma aklımız sende kalmasın.molalarla beraber kaç saat te gittiginide söyler misin?

abi eğer geç olmadan antalya mt ye yazsaydın geliceni ben konuyu yeni gördüm şimdi

valla oyle deme ... antalyadan istanbula 1000 RR la geldim .. neler çektim bbi ben bilirim ... sana bir ip ucu .. yolda yanına yastık al ((((((((:)

uyumak için degil .. :queen::queen:

Artık çok geç :p

2 mola ile 6,5 saat sürmüş motoru.. Muhallebiye dönmüştür çoktan o kase :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar