Buda scooter kazası

off abiçok kötü kaza insallah adama bisey olmamıstır yazık ya motor sürücüsü çok dikkatsiz geçiyo karsıya insan bi sağına bi soluna bakar dimi

daha önce hatırlarsam vardı bu video forumlarda ama yinede paylaşım için saol ders çıkarmamız lazım bunlardan:cat:

Evet yol motorun ama yinede bi bakması lazım yola... demekki sadece bizim ülkede değil bu kazalar ışığa uymayanlar.. ilk önce kendi tedbirinide alıcaksın her ihtimali göz önünde bulundurucaksın.. yoksa sonuç bu... gerçekten kötü bişey.. haklı olduğun halde yerde uzanıp yatıyorsun...o adamda koşa koşa gidiyor yerde yatana hiç bakmıyor nasıl iş anlamadım...adam can çekişiyor..

Son düzenleme:
motorcunun hatası yok ama tabi öle bi ayının geleceeni tahmin etmeli sezgisel davranmalı

2 motorcu iplememiş farkındaydsanız basmış gidiyorlar vay be bide olsa bu olmaz işte .....

Yok ben çok kötü oluyorum, artık izlememe kararı aldım.. Anında mideme ağrı giriyor, dayanamıyorum artık.. :( :pale: :salut:

Bu kazaları yayınlamayın ya. Sadece motosiklet tehlikeli araç sanki. Yani foruma girmeyeceğim böyle olursa. Tüm motor hevesini bitirirsiniz.

Barış Akarsu'nun kazasında araba teneke kutu gibi ezildi 4 teker kurtaramadı malesef.

Tren en güvenli araç mı? Hızlı tren kazasında ölenleri hatırlayın.

Yayalar en korumasız kişiler trafikte. Eeee yürümeyelim mi?

Paranoyak oldu forum. Yüzlerce kişiyi de motosikletten soğuttuk. Bravo.

yok yaw kim soğuyacak tecrübe ve tedbir alınır hiç değilse kimse tuttğu takımı hep yeniliyor diye değiştirmez heralde.:)

arabayı kullanan hayvan kırmızıda geçerken çaprmış.fakat motorcununda biraz
temkinli grimesi lazımmış yola.böyle kırmızıda geçenler oldukça benzeri kazları
daha çok izleriz.

izleyince ben yapmış kadar oluyorum kazaları....yürek dayanmıyo ama izlemekten de alıkoymuyorum kendimii...üzüldümm çok...:salut:

vay canına ya olmaz böyle bı şey usta adam resmen ölüme atlamış ya aman allahım kımsenın başına vermesın kaza bela hele böylesini aman arkadaşlar biz ne kadar iyi binici olursak olalım herzaman etraftakı araçlara dikkat edelim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor felan bahane arkadaşlar takdir-i ilahi.....şuda bir gerçektirki motorda kaporta bizleriz arabada az buçuk kurtulma şansı oluyor ama motor kullanmak gerçekten çok ciddi sorumluluk istiyor allah kimseye o anı yaşatmasın inş..

Araba resmen kırmızıda gecmıs barız motora yesıl yanıyor serefsız herıf :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar