buda kahraman maraş mt bürosunun masalı ve sandalyeli hali

eh nihayet büromuzu donattık yaza hazırız kim tutabilir bu yaz bizi hadi bakalım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun,kahve gibi olmuş,tavla yok mu:bounce:

Gerçekten çok güzel olmuş.Orasının dışardan görünümü nasıl acaba? Benim odamdaki gibi sağa sola remus,k&n vs sticker yapıştıralım.:) Ya da www.motosiklet.net:) Hayırlı uğurlu olsun. . .

hayırlı olsun mis gibi olmuş...muhabbetin dibine vurursunuz artık:cat:

çççok güzel hareketler bunlarr....

hayırlı olsun arkadaşlar...
sadece o baklavadan yemeğe gelinir...:queen:
çççok güzel hareketler bunlarr....

haha lokal gibi olmuş, harika bir fikir. Çok güzel bir ortam yaratmışsınız. Muhabbetiniz bol olsun

arkadaşlar orası lokal değil carşamba toplantılarımızı başka mekan larda değil kendi mekanımızda yabma isteği ile oluştu bu mekan

:rendeer:anlaşabildiğimize sevindim. tekrardan muhabbetinizin bol olmasını dilerim...:rendeer::rendeer::rendeer:

güzel olmuş emeğinize sağlık.böylesi istanbul da bile yok.ayrıca baklavada süper gözüküyo:queen:

Fikir 10 numara valla super tam kacıp kafa dinliycek yer olmuş ama hava güzelken oturmaz orda anca onunda buluşulur:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun güzel mekan olmuş,demek artık maraşa geldiğimde çay içecek sohbet edecek yerimiz var.

aslında iki de ranza olsa bırde her sehırde böyle mt büroları olsa ne guzel olur yoldan gelenler uğrar mısafır olur gerci hepinizin gelen mısafırı ağırlayacağınızdan şüphem yok maraş insanı sıcaktır askerliğimi antepte yaptım fakat kısada olsa maraşta bulundum mekanınız hayırlı uğurlu olsun bol keyıfli muhabbetler dılerım:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar