Buda benim yeni ve eski motorum

İlk aldığım motor FZ1 sadece iki hafta kullandım ve R1 ile değiştirdim. İmkanım olsa ikisinde elimde tutardım.:)

sanki resim varmış gibi yazmışın ama FZ1 tercih ederdim ve R1 ile değişmezdim

Resimleri iPad ile yüklememde zorlanıyorum. Albüme yükledim sadece

bende iphone'dan bit kadar yazilari anca ray-ban gozluklerimle okuyabiliyorum!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasıl reim yüklenir bir yardım edinde resimleri yükleyeyim. Johnizm arkadaşım dün 44 yaşıma girdim.Bu yaştan sonra iPhone iPad el hava atacak Halim yok. Türkiye deki forumlara üye olmamın sebebi yanınızda olamasam da kendimi yanınızda hissetmek.ama yimese öyle bir izlenim verdiysem özür dilerim. Resimleri hala yükleyemiyorum. Ama profilde var merak edenler bakabilir .

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

http://tinypic.com/view.php?pic=28slg1t&s=6

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

http://tinypic.com/view.php?pic=710dg4&s=6

hosgeldin foruma, motorun hayirli olsun, iyi gunlerde kullan
resimlerini eklemem umarim sorun olmaz
28slg1t.jpg

710dg4.jpg

Hoşbulduk sağolasın sabahtan beri beceremedim teşekkür ederim.

iyiki doğdun Levent, nice mutlu yıllara... algılama ayarı bozuk benim bu sıralar, yanında hapşursan alarmı öten araba gibiyim... tarafım, objektif teğilim, asabiyim, kuzeyin oğlunun şiirindeki "layyneettt" gibi biriyim... ama geçici bunlar, bu sıralar sadece))

Eyvallah sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

iyiki doğdun Levent, nice mutlu yıllara... algılama ayarı bozuk benim bu sıralar, yanında hapşursan alarmı öten araba gibiyim... tarafım, objektif teğilim, asabiyim, kuzeyin oğlunun şiirindeki "layyneettt" gibi biriyim... ama geçici bunlar, bu sıralar sadece))

şimdilik geçmiş olsun.:)

kafam hep artçıya gittiği için ben de fz1 derdim, bir de pek rastlamadığım için tabi. R1 bambaşka ama. Hayırlı olsun.

Sağolasın Allah seninde gönlüne göre versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

sagolasin tesekkürler

Siyah motorlara karsi hic icim isinmadi trafikte gorunulurlugu cok zayif haliyle tehlikeli..motor ve ekipmanlarinda canli renkli olmasi tarafindayim..
Motorunun alti gunes gormesin..hayirli olsun

Siyah motorlara karsi hic icim isinmadi trafikte gorunulurlugu cok zayif haliyle tehlikeli..motor ve ekipmanlarinda canli renkli olmasi tarafindayim..
Motorunun alti gunes gormesin..hayirli olsun

Sağolasın. Haklısın ama burada trafik biraz daha güvenilir. Aslında beyaz istiyordum ama bu kısmet oldu. Kombiyi beyaz aldım. Oradan yırtarım belki.:)

Sevgilim kış uykusunda. Dışarıda yarım metre kar var. Bu kış zor geçer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

406635_4397321763742_1621675386_n.jpg

FZ1 de R1 de yırtıcı görünüyor :) Kar sonrası eğlenceli sürüşler

FZ1 de R1 de yırtıcı görünüyor :) Kar sonrası eğlenceli sürüşler

Sağolasın teşekkür ederim. İnsanın imkanı olsa da ikisinide tutabilse.:)

Burada havaların düzelmesi Mart'a kadar zor. Bugün biraz güneş 3 derece kadar da sıcaklık vardı 30 km kadar kullanabildim ama yol ve hava şartları çok iyi değil di. Mart zor gelir artık. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar