Bu varya başıma çok iş açacağa benziyor :)

1962 Model domuz kafa MZ eğer anlaşabilirsek almayı düşünüyorum fakat başıma çok iş açacağa benziyor :)

64 modelinden topladık zamanında.
es 175/1 modeli.
karbüratörünü adam edemeyip satmıştım.
jawa toplamaktan daha zahmetli.
hayırlısı olsun.

toprağım sen elini attınmı başka bir boyut alacaktır buna eminim..çarşı izninde takipteyim....

üstad ona vereceğin parayı bana ver en azından edeceğim dualarla cennete gidebilirsin bak bu teklifimi değerlendir bi yanda para vercen üstüne çile çekcen bi yandada cennet:D:D:D

üstadım benim bodrumda da babamın dedesinden kalma yadigar jawa perak var.o tarz eski bir motoru canlandırmanın maliyeti ne olur?sanırım iskelet hariç her yeri değişecek.yaklaşık fiyat verebilir misin?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mz lerin en sevdiğim yönü.... ŞANZUMAN SOĞUTUCU petekler... Adamlar yıllar önce akıl etmiş şimdikiler hala aynı ta aynı hamam... :pr:

peki orjinallik durumu ne olur?1952 model olunca parça sorunu da yaşanacak elbette.ve en az 30 yıldır dinleniyor bizim küheylan.ölüm uykusuna yatmış olmasından da korkuyorum.ya tuttuğumuz yeri elimizde kalırsa?ilerleyen zamanlarda düşünebilirim toplamayı.ama şimdiki planım yürüyen bir motor almak ;)

İstenirse şimdi tornada demirden adam yapılıyor yeterki sen ayağa kaldırmayı iste . Eğer satmayı düşünürsen bilgim olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar