bu seferde bursadan acı haber malesef

Inanin bazen motoru satıp kendime ufak bi arabamı alsam diye düşünüyorum , tüm korulmalarımı eksiksiz takıyorum ama yinede manyağın biri arkalardan makas yaparak gelip bana bi koysa ne motor kalır nede koruma , Allahım bu delileri bizden uzak tuttt...

Allah rahmet eylesin...

allah gani gani rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...geride kalanlara sabır versin...

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin. Kazalar hepimizi çok üzüyor lütfen biraz daha dikkat...

allah rahmet eylesin kalanlarına ise sabır versin. mekanı cennet olur inşallah

çok üzücü, umarım bu ölümün sebebi kask takmama değildir..

arkada kalanlara sabır bizi bırakan arkadaşımıza rahmet dilemekten başka ne yapabiliyoruz:salut:

arkadaşlar lütfen daha dikkatli kullanalım bizi sevenleri üzmeyelim buna hakkımız yok

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ailesine sabir, kendisine rahmet dilerim. Bu tur haberlerin azalacagi, son bulacagi konusunda ben umutluyum. Her zaman yapacak birseyler vardir.

kask takıyormuydu acaba? yaralanma kafadan olduğuna gore herhalde ya cok kotu carptı yada takmıyordu??

allah rahmet eylesin.

erkut benim arkadasımdı..allah mekanını cennet etsin.erkut o gün motor alım satımı yaptığı için yeni motor almak için gitti. yeni aldığı motorla kaza yaptı..inegöle gelirken gemlikte kör noktada hayatını kaybetti..aldığımız duyumlara göre orada ilk kaza yapan erkut değildi sayısı 37-38i bulmuş..evet kask vardı..sanırım dere vardı orada..kaskın içinde yosun falan vardı..allah mekanını cennet etsin..aman arkadaslar dikkat edin..arkamızda bıraktığımız insanları üzmeyelim.

Allah rahmet eylesinn Ailesine de sabır dılıyorumm.
Motor kazaları ne yazık ki araba kazaları gıbı degıl eger dıkkatlı olunmazsa ölümlere kadar yol acabılıyor
ALLAH MOTORCULARI KORUSUN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar