Bu sabah Merter'de ufak bir kaza

Herkese slm bu sabh 9:00 sularında merterde sağ şeritte bir bariyere ayağımı çarparak bir kaza geçirdim ve beni bu kazaya iten sürücü c.bağda yakalayarak durdurdum, bu esnada yoldan geçerken bana yardım elini uzatan arkadaş umarım bu sitedendir kendisinin scooter'ı ve üzerinde Nic marka montu vardı plakasını almamıştım, kendisine bir kez daha burdan teşkkürlerimi iletiyorum...

DnZz geçmiş olsun.. yakaladığına neler yaptın onuda anlatıver yaw :):):)
çok ama çok geçmiş olsun

geçmiş olsun umarım vücudunda kalıcı biryara bere oluşmamıştır,verilmiş sadakan varmış E-5 üzerinde yapılan motosiklet kazalarını duyunca çok korkuyorum arkadaşlar,söz konusu yoldahızlimitleri oldukça yüksek ve bizmotosikletlilere pek aldırış etmiyor 4teker sürücülerinin %80 kısmi malesef ki.......

geçmiş olsun

:bounce:anlattığına göre hafif atlatmışsın allah korumuş ama yılmak yok dimi motor sürmeye devam ve sürücülere sesleniyorum motor kullanıcılarına biraz dikkat bizde trafikteyiz bizimde yerimiz var gereken saygı gösterilsin.saygılarımla

arkadaşlar mümkün olduğunca arabaların sağından uzak durun sağlarına pek bakmıyorlar ne hikmetse

kimse kızmasın üzerine alınmasın ama ben bazen bu ülkede yaşamak zorunda olduğum için üzülüyorum, dünyanın kuzey yarım küre olarak hemen hemen her bölgesini gördüm, fransada yolun kenarına geldim diye trafik durdu bana yol verildi, almanya italya da korna ve sellektör yapanı şikayet edin ceza gelir, çinde shanghai da çift şerit yolların hepsinde gidiş geliş motosiklet yolları, insan üzülüyor bizler bu cehalete layık bir toplum değiliz.
geçen gün aynı şeyi taksici bana da yaptı sağa dönecek ama beni hızla geçti önüme kırdı, sağa döndü, 1 sn. beklese ben geçip giderim o da döner,
insanlığından şüphe ettiğim varlıklar bu ülkede kaliteli insanlardan daha değerli olmuş ve yapacak da birşey gitgide kalmıyor, üstelik bizleri de asimile ediyorlar.

geçmiş olsun kardeşim, bir daha kaza bela görmezsin umarım, dövsen o ayıyı adamdan sayarlar, mahkemeye versen ömrün yetmez, yolda cukura düşsen hakkını nerede arayacağın belirsiz,

İlginize çok teşkkür edrim arkdaşı c.bağda yakaldığımda kndisinin bnden hberi bile yoktu ayağımı gösterince durumun ciddytini kavradı ve bna yardım eden arkdaş sayesinde ayağıma bakmak aklıma gldi ve ciddi bir şişme grünce araç sürcüsüde iyi niyetli davranarak en yakın hastane olan vakıf gureba da aldık soluğu çekilen röntgen sncunda kırık çıkık olmadığı bağlarda kopma ve sağ ayak 4. parmkda kırılma ile atlattık ilk kazamızı bununla kurtuldğuma şükrediyorum. Kısaca özetlmek grekirse günün cuma olması sebebi ile makaslara giren büyük bir araç bnm blunduğum sağ şeride birden sinylsiz grince bnde 70-80 km hız ile bariyerlere yaklaştım ve sağ ayak parmaklarım zarar gördü tabiki ayağımda özel bir bot yoktu belki olsa sonuç daha farklı olurdu diye düşünmüyor değilim.. Tabiki yola devam motorumda da birşey yok yatma veya düşme olmadğından.

Geçmiş olsun arkadaşım.. Amman daha dikkatli oL ... Azmış oto sürücüleri...

kimse kızmasın üzerine alınmasın ama ben bazen bu ülkede yaşamak zorunda olduğum için üzülüyorum, dünyanın kuzey yarım küre olarak hemen hemen her bölgesini gördüm, fransada yolun kenarına geldim diye trafik durdu bana yol verildi, almanya italya da korna ve sellektör yapanı şikayet edin ceza gelir, çinde shanghai da çift şerit yolların hepsinde gidiş geliş motosiklet yolları, insan üzülüyor bizler bu cehalete layık bir toplum değiliz.
geçen gün aynı şeyi taksici bana da yaptı sağa dönecek ama beni hızla geçti önüme kırdı, sağa döndü, 1 sn. beklese ben geçip giderim o da döner,
insanlığından şüphe ettiğim varlıklar bu ülkede kaliteli insanlardan daha değerli olmuş ve yapacak da birşey gitgide kalmıyor, üstelik bizleri de asimile ediyorlar.

geçmiş olsun kardeşim, bir daha kaza bela görmezsin umarım, dövsen o ayıyı adamdan sayarlar, mahkemeye versen ömrün yetmez, yolda cukura düşsen hakkını nerede arayacağın belirsiz,

arkadaşım çok güzel dile getirmişsin türkiyeyi daha bizim çok yolumuz var herkez aya gider biz yaya! trafikte asla sagdan araç sollamaya çalışmayın sonra ayı! çıkabilir.
kaza geçiren arkadaşa çok geçmişolsun umarım saglıgına kısa sürede kavuşur

umarım yardım eden arkdaşda burlardadır... gerçekten yardımcı olmasa şoförü gönderip bnde işime gdcektim ama ayağıma ısrarla bkmak istynce sayesinde hastanye gtmek gldi aklıma. çünkü ayak parmğımda kırık var :(

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az biraz daha dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar