Çok ama çok geçmiş olsun... Kazaları makinalar değil kullanma ve dikkat özürlü insanlar yapar...Bu nedenle her an her şey olacakmış gibi hareket etmeli...Umarım ciddi bir sorun oluşmaz kardeşim.
aiqa' Alıntı:ilk olma dileğin gerçek oldu ama son olma dileğin gerçek olur mu bilemiyorum![]()
melih8007' Alıntı:geçmiş olsun arkadaşım ;
hani bir reklam varya işini iyi yapan insanlar var mı diyo ,
acaba arabaları dikkatli kullanan , sıkışık trafikte motorların geçebilmesi için yolun bir kenarında boşluk bırakan , bencil olmayan , hayvani dürtülerine yolda giderken engel olabilen , motorları düşman değil dost olarak gören , bir insanı motor kullanırken görüğünde "bu adam arabaya binseydi ben köprü trafiğinde çok daha fazla bekleyecektim" diyebilecek hassasiyete sahip olan , bu motordur nasıl olsa durur deyipte aniden yola çıkmayan , motorları ezercesine arkadan gelerek onları yol kenarına atmayan , onların 2 teker olduğunu hiçbir zaman unutmayan , en önemlisi onu kullananın ve kendisinin insan olduğunu bilinçli olarak hatırlayabilen 4 teker şoförleri var mı dır
aiqa' Alıntı:Bu sabah bayan bir şöför arkamdan geliyor, dibime kadar girdi. Biraz hızlandım yine dibime girdi, önümde de araba vardı yani gidebileceği fazla bir yer yoktu. Ama o sanki ben trafikde hiç yokmuşum gibi davranıyordu. Sonra sağda bir boşluk buldu benim şeridime de girerek yarım metre sağımdan geçti.