... bu arada yazmayı unuttum sağ dirseğim de soyulmuş ama şişime yok. Sağ el bileğimde hafif burkulmuş. Bunu daha yeni hissettim. Düşseymişim kim bilir ne olacakmış!

r:
Ortopedist' Alıntı:
Geçmiş olsun, Fibula kırığı düşünmüş olabilir ama düz grafide görülürdü Mr istediğine göre belki bağlarında ya da eklem kapsülünde bir yaralanmadan şüphelenmiştir. Sabah senden yaklaşık 20 dk sonrada ben geçtim söylediğin yerden. Benimbaşıma da gelebilirdi ve ben bu kadar şanslı olmayabilirdim. Malum şurada 2-3 aydır motorsiklet kullanıyorum.
Ortopedi konusunda yardımcı olabileceğim bir şey olursa telefonum 0 5324564077 .
Ortopedist ilgin için çok sağol. Özelden sana bir iki şey yazacağım. İnsan kaza yapmadan, kazanın ne kadar yakında olabileceğini anlayamıyor. Düşünsene yolunda sabit hızla ilerliyorsun, biri arkadan gelip yandan vuruyor. Sollamak istiyorsa sol şeritte boş üstelik. Sağda bir metre emniyet şeridi var. Düşünsem aklıma gelmez. Hızlı gitme, viraj da fren yapma, ıslak yerde dikaktli ol. Sen bütün kuralları uygula, biri saçma sapan bir hatayla berbat etsin herşeyi. Aynı yerde arabayla gitsen iki metre uzağından gidecek ama...
Ciddi ciddi bilinçlendime çalışmaları yapılmalı. Anketler yapılmalı, motorla ilgisi olmayan insanların düşünceleri daha iyi anlaşılmalı. Afişler düzenlenmeli.
"Yaklaşma ! Düşerim" gibi kısa ama vurucu sloganlar bulunmalı...
Bu kadar tehlikeli olmamalı bu makina yaaa

ale: