Bu nedir ya :D

Liseli ergenlerin dönem sonu yapılan gezilerde kızlara yaptığı baskıyı anlatmaya çalışmışlar sanırım :queen:

Yeni bir akim yaratmaya calisiyorlar beyinsizler. Yarin bir gun orani burani ac diye baska videolar cikar.

şahin ağanın aç bacahlarını aç o güzel yanını sende istiyor musun denizin buz gibi soğuh sularından gelen tarağımı videosu ilham vermiş olabilir bebelere. atakent gençliği tiner koklayaya koklayaya bu hale geldi işte. jeton atın ama bonzai içmeyin tiner koklamayın bali çekmeyin arkadaşlar.

Bunlar hep aile terbiyesinden kaynaklanıyor diyecek fazla bişey bulamıyorum 17 yaşındayım kız kardeşim veya ablam yok çok şükür olsa da böyle olmaz gerçi ama böyle olsa kafasına sıkardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar hep aile terbiyesinden kaynaklanıyor diyecek fazla bişey bulamıyorum 17 yaşındayım kız kardeşim veya ablam yok çok şükür olsa da böyle olmaz gerçi ama böyle olsa kafasına sıkardım.

Onların öyle olabilmeleri, senin kafasına sıkarım demenden dahamı kötü. İnsan kardeşine böyle bir şey için kıyabilir mi? Ne dediğini bilmiyorsun sen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar