kunteperi bildin mi? :cherry:
politika her daim tartışmaya açık bir konudur züppocan.
benim karşı çıktığım aşağılama ve hakaret yoluyla hasmını sindirip kendi politik görüşünü yüceltmeye çalışann muhalifler.
ve "muhalefet" kelime anlamı itibariyle halef temelli bir eylemdir.
yani mevcut atmosferde ve sitemizde de görüldüğü üzre muhalifler bir halef ismi zikredemiyorsa bu hırçın fekat eksik ve anlamsız bir muhalefettir, bu halde benzin 20 tl'de olsa iktidar mevcut iktidarda kalmaya devam edecektir.
önce onu bi görün.
ulan muhalefeti de biz öğretiyoruz size, ne halta yararsınızki? :mrgreen:
Bu konuda hiçkimse politika yapmıyorki rocy
şimdi sen yapmaya başladın boş boş,
konu zamlar
muhalefet olmuş olmamış değil konu
nekadarda koyun pisikolojisindesin yahu yorumunda bile başkası varmı derdindesin,ıllaki bir çobanın olacak.
başkası olmak zorundamı?halk suspus olmak yerine yıllardır uğraşıldığı için cahil kalmak yerine biraz bilinçlı olsa bunların hangisine gerek kalırdı?
hangisi ayak üstü tonla yalan dolan konuşurken sonunda bir hamdoldun yada allaha şükür deyip koltuklarında yine kalabilirdi?
muhalefet olamamak başka ,yanlışlara sadece kendi adamı olduğu için ses çıkartmamak yada yol vermek başka senin yaptığın ve söylemlerin (nekadar söylemse artık) sadece budur
sen mutlumusun olanlardan? doğrumu yapılanlar? uygulanan dış politikalar gündem değiştirmeler,kendi elilleriyle kurdukları mahkemelerse tiyatrolar,arada millete kol gibi geçirmeler?
insanları kandırmak,kandırılmış olduklarını onlara anlatmaktan çok daha kolaydır
ben bunu senin her yazdığın yorumda çok net görüyorum.
Bu konuya şimdi dahil olmanın sebeide bence birşeyler paylaşmak değil
insanları gaza getirip konuyu kilitletmek bunu hep yapıyorsun.
ayıp