- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
kop gel hacı... :cat:gece hayatı güzel .. kadınları rahat.... içki ucuz.... tam benim memleket orası....
kop gel hacı... :cat:gece hayatı güzel .. kadınları rahat.... içki ucuz.... tam benim memleket orası....
Hadi artık yeteeerr bo..ll üffff bumu rahat :mrgreen: sadece içki ucuz kanka gece hayatı yaşayacaksan dünyaları vermen gerekir..gene eline doğru düzgün bişey geçmez..gece hayatı güzel .. kadınları rahat.... içki ucuz.... tam benim memleket orası....
TR ye göre gene ucuz hacı...Hadi artık yeteeerr bo..ll üffff bumu rahat :mrgreen: sadece içki ucuz kanka gece hayatı yaşayacaksan dünyaları vermen gerekir..gene eline doğru düzgün bişey geçmez..
TR ye göre gene ucuz hacı...
ayrıca diskoda barda bilumum alkol alınan yerlerde kafayı bulunca 7 bira içtiysen 10 bira parası vermiyorsun...
her şeyin fiyatı belli... kaktırma yok...ne içtiysen o...
geçer geçer merak etme... :flower::wiinkk::cat:
biz(3 kişi) vodka içeriz... oda meyve suyu içer abi...aman ramazan içme. Zaten karaciğerden ameliyatlısın, nüks edipduruyo hastalığın. Aman gözünü sevem. Sağlık gibisi yok. Burasi yeri deyil ama yazmadan yapamadım.
biz(3 kişi) vodka içeriz... oda meyve suyu içer abi...
orda sadece alkolden bahsedilmiyor...::blusssh:::winkwink::winkwink
alkolden daha daha daha dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iyi şeyler de olacak abi...:flower::flower:arkadaş kedinin yanında çiğer yicen, kediye kuru ekmek atıvercen öylemi? :queen:
ohh zamdan konu açılmış muhabbet koyulmuş metinnn kap gel oğlum biraları akşam ramçoyu alıp adem abine gidecez ferhatada haber ver çıkışta oraya gelsin![]()
![]()
![]()
Maliye Bakanlığı, bütçe hedeflerindeki sapma nedeniyle 3 kalemde vergi artışına gitti. Devamının gelmesi bekleniyor.
Ve beklenen oldu Maliye Bakanlığının bir süredir üzerinde çalıştığı tedbir paketi kapsamında akaryakıt, alkollü içecek ve tapu harçlarında vergi zammı yapıldı. Buna göre akaryakıtta litre başına 30 kuruş vergi zammı yapılırken, rakıda 11 TL, vokta ve cinde ise 12 TLyi bulan oranla
rda vergi zammı yapıldı ve zamlar bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, akaryakıt, alkollü içecek ve tapu harçlarında vergi zammı yapıldı. Akaryakıtta 95 oktandan düşük, kurşunsuz 95 oktan ve kurşunsuz 98 oktan ise litre başına 30 kuruş, motorin ve lpg için ise yine litre başına 30 kuruş oranında zam yapıldı. Alkollü içeceklerde değişen oranlarda zam yapılırken, birada 9 kuruş tutarında yapılan vergi zammı, rakıda 11 TLyi, votka ve cinde 12 TLyi, likörde ise 30 TLyi buldu.
Yine Resmi Gazetede açıklanan vergi zammına göre bundan önce binde 16,5 oranında alınan tapu harçları, binde 20ye çıkarıldı.
buda zammı be abi yavvvvbildiğimiz ufacık bir zamcık işte , lakin bu zamcıklar iyice can sıkmaya başiladı
bisiklete devam !
bu arada tek teker ramçomusun, çif teker ramazanmısın nesin :cherry: sana birdaha zam konuısu açmayı oy birliğiyle yasaklıyoruz :cherry:
bu ne ulen felaket tellalı gibisin bırakaydında farketmeyeydim zammı ne olurdu yaneeee :cherry:![]()