Bu Ne Yav... Nereye Kadar Gerçekten Merak Ediyorum..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun.
Devletimizin tek gelir kalemi vergi.
Dogal olarak harcamalar her gecen gun artiyor.
Tabi ki vergi bindirimleri olacak buna neden sasirdiginizi anlamakta gucluk cekiyorum.
Okuma gibi bir aliskanliginiz olmadigindan bu dalgadan yeni haberiniz oldu,saskinliginizi ona bagliyorum.
Muhtemelen sundan da haberiniz yok,
sira sigarada.
Saglik vergisi adi altinda 4 tl civarinda bir vergi geliyor,hazirlanin.

suni gündem yaratıp zam yaparlar zam yapıp suni gündem yaratırlar.

hepimiz ibine olduk %50 miz seve seve %50 miz .....

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Hadi artık yeteeerr bo..ll üffff bumu rahat :mrgreen: sadece içki ucuz kanka gece hayatı yaşayacaksan dünyaları vermen gerekir..gene eline doğru düzgün bişey geçmez..
TR ye göre gene ucuz hacı...
ayrıca diskoda barda bilumum alkol alınan yerlerde kafayı bulunca 7 bira içtiysen 10 bira parası vermiyorsun...
her şeyin fiyatı belli... kaktırma yok...ne içtiysen o...
geçer geçer merak etme... :flower::wiinkk::cat:

TR ye göre gene ucuz hacı...
ayrıca diskoda barda bilumum alkol alınan yerlerde kafayı bulunca 7 bira içtiysen 10 bira parası vermiyorsun...
her şeyin fiyatı belli... kaktırma yok...ne içtiysen o...
geçer geçer merak etme... :flower::wiinkk::cat:

sevdim bu olayı................

aman ramazan içme. Zaten karaciğerden ameliyatlısın, nüks edipduruyo hastalığın. Aman gözünü sevem. Sağlık gibisi yok. Burasi yeri deyil ama yazmadan yapamadım.

Motosikleti
aman ramazan içme. Zaten karaciğerden ameliyatlısın, nüks edipduruyo hastalığın. Aman gözünü sevem. Sağlık gibisi yok. Burasi yeri deyil ama yazmadan yapamadım.
biz(3 kişi) vodka içeriz... oda meyve suyu içer abi...
orda sadece alkolden bahsedilmiyor...::blusssh:::winkwink::winkwink

ohh zamdan konu açılmış muhabbet koyulmuş metinnn kap gel oğlum biraları akşam ramçoyu alıp adem abine gidecez ferhatada haber ver çıkışta oraya gelsin :) :) :)

Motosikleti
arkadaş kedinin yanında çiğer yicen, kediye kuru ekmek atıvercen öylemi? :queen:
alkolden daha daha daha dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iyi şeyler de olacak abi...:flower::flower:
hatta ben de mi içmesem acaba... :queen::pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

ohh zamdan konu açılmış muhabbet koyulmuş metinnn kap gel oğlum biraları akşam ramçoyu alıp adem abine gidecez ferhatada haber ver çıkışta oraya gelsin :) :) :)

ben değil abi onlar buraya gelecek...
bu saatten sonra benim türkiye de ne işim olur...
hele de bunlar varken
:queen::bounce::pl::pl:::winkwink::winkwink::winkwink

Kocaeli İl Temsilcisi
Maliye Bakanlığı, bütçe hedeflerindeki sapma nedeniyle 3 kalemde vergi artışına gitti. Devamının gelmesi bekleniyor.
Ve beklenen oldu…Maliye Bakanlığı’nın bir süredir üzerinde çalıştığı tedbir paketi kapsamında akaryakıt, alkollü içecek ve tapu harçlarında vergi zammı yapıldı. Buna göre akaryakıtta litre başına 30 kuruş vergi zammı yapılırken, rakıda 11 TL, vokta ve cinde ise 12 TL’yi bulan oranla
rda vergi zammı yapıldı ve zamlar bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, akaryakıt, alkollü içecek ve tapu harçlarında vergi zammı yapıldı. Akaryakıtta 95 oktandan düşük, kurşunsuz 95 oktan ve kurşunsuz 98 oktan ise litre başına 30 kuruş, motorin ve lpg için ise yine litre başına 30 kuruş oranında zam yapıldı. Alkollü içeceklerde değişen oranlarda zam yapılırken, birada 9 kuruş tutarında yapılan vergi zammı, rakıda 11 TL’yi, votka ve cinde 12 TL’yi, likörde ise 30 TL’yi buldu.
Yine Resmi Gazete’de açıklanan vergi zammına göre bundan önce binde 16,5 oranında alınan tapu harçları, binde 20’ye çıkarıldı.

buda zammı be abi yavvvv :) bildiğimiz ufacık bir zamcık işte , lakin bu zamcıklar iyice can sıkmaya başiladı :) bisiklete devam !

bu arada tek teker ramçomusun, çif teker ramazanmısın nesin :cherry: sana birdaha zam konuısu açmayı oy birliğiyle yasaklıyoruz :cherry:

bu ne ulen felaket tellalı gibisin bırakaydında farketmeyeydim zammı ne olurdu yaneeee :cherry: :p

95 OKTAN BENZİNİN LİTRESİ GÜN İTİBARİYLE 4.80 KURUŞ
2 gün önce 4.5 liradan almıştım
UTANMIYORLAR MOTOSİKLETTE BİLE ARTIK BENZİNİ DÜŞÜNÜYORUM
10 LİRALIK ATSAM NE KADAR GİDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

buda zammı be abi yavvvv :) bildiğimiz ufacık bir zamcık işte , lakin bu zamcıklar iyice can sıkmaya başiladı :) bisiklete devam !

bu arada tek teker ramçomusun, çif teker ramazanmısın nesin :cherry: sana birdaha zam konuısu açmayı oy birliğiyle yasaklıyoruz :cherry:

bu ne ulen felaket tellalı gibisin bırakaydında farketmeyeydim zammı ne olurdu yaneeee :cherry: :p

zaten her gördüğümü yazsam buraya varya fena olur gardaş.. bunlar sadece arada sırada yazdıklarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne çok zamcık var memlekette,
hiç bukadar fazla ve birarada olmamışlardı.

Durmak yok zama devam :) Alıştık artık sadece tebessüm edip geçiyoruz. Ne hale getirdiler bizleri ...

Yahu o bu değilde forumda boşbakanımız gibi bi kaç tane bademci abilerimiz vardı.Böyle konulara girip girip savunurlardı.Onları göremiyorum bayadır ? :)

şuna dikkat ettim genelde 10 lira koyarım her benzinciye gittiğimde işim yoksa
her ay 10 liralık benzin - 0.100 ml olarak yansıyor
bugun 10 liraya 2.1 litre alabildim
bunada şükür
yarın 5 lira olmayacagının kimse garantisini veremez
1000 lik motosiklet kullananlara acıyorum..
araba ve jeep kullananlara allah sabrlar versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar