Sabah saatlerinde saat 09-10 gibi benzin alırken 4,37 olan benzinin litre fiyatının yarım saat önce aynı istasyonda 4,67 olduğunu görünce kısmi şok geçirdim. Yuh diyorum ve başka bişey demiyorum, güncellemelerine .... 2 gün üst üste 10 ar krş. indirim. Sonra 30 krş. bindirim. Utanamzlar, yaptıkları yetmiyormuş gibi artık gece yarısını bile beklemiyorlar, gün ortası devreye giriveriyor. Bu iki indirimi yapmadan 10 krş. zam yapsalardı daha az tepki çekerlerdi. Dünya ülkeleri arasında, medeniyet ve gelişmişlik seviyesi bizlere emsal en olan ülkeler arasında anket düzenlense, en koyun millet hangi millet acaba, bi araştırılsa, büyük farkla birinci olacağımıza adım gibi eminim. Koyun gibi milletiz vesselam, yapacak bişey yok. Bize müstahaktır.
Ramazan bayramında akaryakıtta satış rekorları kırılmış, İstanbul da birinci imiş, yani kimse kusura bakmasın, kimse bu bayramda memlekete gitmeyelim, benzin çok pahallılandı dememiş, gezmeyelim, tebriklerimizi farklı şekillerde yapalım dememiş. Bende ticaret yapıyor olsam, ulen sattığım ürüne zam yapıyorum, yapıyorum, tepki yok, üstüne talep te artış bile var. Neden zam yapmıyim be kardeşim. Ben ticaret yapıyorum. Salakmıyım. Bu bağlamda da devletin izlediği bu politikaya kızamıyorum. Millet olarak hata bizde. Allah şahittir ki 150 cc motorla bile eskisi gibi keyfi ve ihtiyaç dışı gezmiyorum, gezemiyorum. Ama bunu yapacak bi kişi 10 kişi 100 kişi yetmez. Otoriteler (Ulen zammı fazla kaçırdık galiba, satışlar düştü) diyenekadar düdüklenmeye devam, hiç ağlanmaca, sızlamaca yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Benzin artık özel bi ihtiyaç değil ki, genel bi ihtiyaç, ne özel tüketim vergisi be kardeşim. Diyecek bişey bulamıyorum.