Bu ne harika bir alet..! Savulun uzun yollar PARROT SK 4000

Sevgili arkadaşlar Turizm işiyle uğraşan Motorcu bir arkadaşımda görmüştüm. Yurt dışına çıktığında banada getirmesini söylemiştim. Sağolsun getirdi ve fiatı 120 tl

1- Hemen kaskıma monte ettim , cihazı telefonumla bulütut aracılığıyla eşleştirdim, şimdi seyehatlarımda çok net... inanılmaz ses kalitesinde cevap verebiliyor , rahatlıkla konuşabiliyorum mikrofonun (özellikle) kaskın dışında olmasına rağmen benim sesimde ,karşı tarafın seside mükemmel... En ufak bir rüzgar sesi veya parazit yok

2-Bunun yanında çok güçlü bir radyoya sahip ,Ayrıyeten telefona yüklediğiniz yüzlerce müzik parçalarını bir müzik seti netliğinde dinleyebilirsiniz.

3-su geçirmez özelliğe sahip ,220 voltla şarj edilebilir.

4-Kablosuz, kendinden yaylı olan kumanda aparatı gidonun elçeğine takılarak radyo kanalı değişme, ses açıp kapatma , veya telefona veya MP3 çalara yüklenen parçaları dinleme veya seçme gibi aktiviteleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

5-Sesle komut vererek rehberdeki bir numarayı aramak. özelliği de var ( fakat ben bu özelliğini kullanmadım galiba yazılı isimleri ingilizce telafus etmek lazım zatan pek gerekli görmüyorum ..

Bu rahatlıktan herkezin hele benim gibi uzun yol gezginlerinin yararlanmasını isterim. Hoşçakalın arkadaşlar :cat:(motokurt)

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

motokurt

Uploaded with ImageShack.us motokurt

çok güzel bi aletmiş abi...
bende bu veya buna benzer ürünler araöıştım fakat bulamamıştım ..
çözümü telefon kulaklığında bulmuştum..acaba ürünü bizde temin edebilirmiyiz

hayırlı olsun. Yalnız bişey sorucam. Bu tek fiyatı mı yoksa çifti mi 120 tl?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gayet güzel.

Hem kaskın dışında hem rüzgar sesinin olmaması güzel. Sağlam aletmiş

Sağol

Bu tek bir cihazın fiatı 120 tl
Erhhan abi şevkinizi kırmak ıstemem ama tek olarak bıraz pahalı gıbı geldı. ebayda 150-160 tl ye çift olarak satılıyor.markası sanırım bt idi.kargo dahil 89 dolardı. hatta bı ara indirime de girmişti 70 dolara çifti ama ozmnda para yoktu :( Gerçi Tr den alsanız 2 katına falan alırdınız . Zararda sayılmazsınız :D

İlk önce Ekremin sorusuna cevap veriyim Bu cihaz İtalyadan gelmiş.

Raphae1 Sevgili görkem ; Parası benim için pek okadar önemli bir şey değil , benim parasını yazmamdaki amaç birinci el fiyattı hakkında bilgisahibi olunması .
Zira senin fiyatını verdiğin cihazları biliyorum iki mikro hoperlör küçük bir devreden oluşan bir cihaz . PARROT SK4000 profesyonel kullanıcılar için bir ürün Türkiyede satış fiatı 500, 600 tl civarı İnternete PARROT SK4000 yaz incele , Özelliklerini senin bahsettiklerinle mukayese et aradaki farkı göreceksin hoşçakal:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu cihazdan heryerde var.

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
MediaMarktta görmüştüm bundan. Fiyatını anımsamıyorum ama en az 2-3 katı vardır...

hayırlı olsun, kulaklık kısımı nasıl ? sesi nerden veriyor çift kulaklıkmı tek kulaklık mı ?

İlk önce Ekremin sorusuna cevap veriyim Bu cihaz İtalyadan gelmiş.

Raphae1 Sevgili görkem ; Parası benim için pek okadar önemli bir şey değil , benim parasını yazmamdaki amaç birinci el fiyattı hakkında bilgisahibi olunması .
Zira senin fiyatını verdiğin cihazları biliyorum iki mikro hoperlör küçük bir devreden oluşan bir cihaz . PARROT SK4000 profesyonel kullanıcılar için bir ürün Türkiyede satış fiatı 500, 600 tl civarı İnternete PARROT SK4000 yaz incele , Özelliklerini senin bahsettiklerinle mukayese et aradaki farkı göreceksin hoşçakal:cat:
açıkçası 2 cihazıda sadece resımlerınden tanıyorum. :) özellik kısmında ise sadece bluetoothlu , 90 km-s ye kadar gürültüsüzve arkanızdakının yanı sıra 500 mt yakınınızdakı diğer bir motor ile konusulabıldıgını biliyorum okadar.tabi hız-mesafe arttıkça fiyatta ona göre artıyor. Haklı olabılırısınız. iş satın almaya kalırsa ozaman daha ıyı bır arastırma yapacağım. Özellikle uzun yol ve grup sürüşlerde oldukça faydalı bir cihaz. Teşekkür ederim.

Bu arada sizin cihazın dokumanlarını buldum :D
http://www.parrot.com/documents/en/support/sk4000_garmin-zumo.pdf

Son düzenleme:
erhan bey fiyatın filan önemi yok ses netliğini ölçtüğünüz hız nedir en son kaç km hızda denediniz?
hani ben çok alet denedim 80 km hızdan sonra hiç bir işe yaramıyor
şu hıza kadar net bi şekilde görüştüm harika bir şekilde sesim karşı tarafa gitti bende onu duydum dediğiniz son hız kaç km saatti?

Sevgili otopsici valla hareket halinde konuştuğumda motorda 80 .90 km sürat vardı sanırım km ye dikkat etmedim daha bugün kullanmaya başladım yarın hava iyi olursa yüksek süatte deneyim daha sıhhatli doğru bilgi vereyim :cat:
erhan bey fiyatın filan önemi yok ses netliğini ölçtüğünüz hız nedir en son kaç km hızda denediniz?
hani ben çok alet denedim 80 km hızdan sonra hiç bir işe yaramıyor
şu hıza kadar net bi şekilde görüştüm harika bir şekilde sesim karşı tarafa gitti bende onu duydum dediğiniz son hız kaç km saatti?

Ofisimde bir kenarda saatlerce sesiz sessiz duran telefonumun tam motosikletimle gazlamaya başladığımda peşpeşe ötmeye başlaması beni hep çileden çıkarmıştır :)
Sürekli uyguladığınız bu yöntemin arayışı içinde oldum ama düzgün bir sonuca ulaşamadım. Beni tek düşündüren kaska montajı. Onu da uygulamalı olarak fotoğraflarla paylaşsaydınız harika olacaktı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar