bu motordan kullanan warmıı????

şu 1:bütün trakya bölgesini gezdimm beni hiç yolda bırakmadı 7000 km boyunca

şuda 2:şsşi kırıldığını da yazmıştım ve 6000 de kayış koptuuğunu.....

yorum yok:bounce:

şu 1:bütün trakya bölgesini gezdimm beni hiç yolda bırakmadı 7000 km boyunca

şuda 2:şsşi kırıldığını da yazmıştım ve 6000 de kayış koptuuğunu.....

yorum yok:bounce:

saçma sapan yorum yapıyon ama yorum yok dionn..ewet yolda kalmadım ama şaşisi kırılan motorla yolda kalmayı bekleyene kadar gezmedim de!!!! sattım gitti...70bin gezdim demedim size,ööle demişim gibi konuşuyonuz..7000 gezdim dedim.5 ay yani....sizce çok mu sağlam olduğunumu kastetim burda?????????

kayış sanyide koptu die yolda kalmadım dedim.onu da bulsaydnız...yolda kopsa kalırdım nerde kimbilir..çinli işte allaha emanet biniyo insanlarr!!!!!!!!!

Son düzenleme:
alooo saçma sapan falan noluyo!ben sana seviyesiz konuştummu?nasıl konuşuyorsam öyle cevap ver.yazdıkların yukarda.ben daha bişey demiyorum.gerekte yok.senin çelişkilerinlede bu kadar ilglenmezdim ama bende çinli motor kullanıyorum....

geçen yine MT de gündemde bir topic vardı. onu okuduktan sonra "çinli ıyğggg" tartışmalarına sadece 2 kelime yazılması gerektiğini düşünüyorum.
bknz:ÜMMET PERKİTAN

alooo saçma sapan falan noluyo!ben sana seviyesiz konuştummu?nasıl konuşuyorsam öyle cevap ver.yazdıkların yukarda.ben daha bişey demiyorum.gerekte yok.senin çelişkilerinlede bu kadar ilglenmezdim ama bende çinli motor kullanıyorum....

bukadar zoruna gitmesinden anlaşılıo zatne çinki kullandığın.ben kullandım ve ıyyyyy dedim sattım.bikaç artısı wardı ve ben burdaki herkesle PAYLAŞTIMMMMM....tecrübemi paylaştıö kimsenin zoruna gitmesinn.............

bukadar zoruna gitmesinden anlaşılıo zatne çinki kullandığın.ben kullandım ve ıyyyyy dedim sattım.bikaç artısı wardı ve ben burdaki herkesle PAYLAŞTIMMMMM....tecrübemi paylaştıö kimsenin zoruna gitmesinn.............

zoruma gitmesse normal değil zaten.sen benim onu ne zorluklarla aldığımı biliomusunda pervasız biçimde benm en değerli varlığıma laf ediosun.yazdıkların yukarda.aha ben gittim.mesajımada cevap yazmana gerek yok okumycam zaten.gelen arkadaşlar yorumlarını yaparlar.kalın sağlıcakla.i geceler:bounce:

artısını eksisini paylaşıyorum burda......ilk heveslendiğim motor kanuni storm du..almama bi gün kala babam bacağını kırdı ve bütütn ailenin yükü benim sırtıma kaldı....o şekilde kısmet olmadı bana o motor...konu para değil,motora ayırdığımız parayı doğru yere kullanmak.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar