Bu amca işe güce biyere gitmiyo mu ? Çıkacağı birgün motorun başında otur bekle. Geldiği zaman tavrını takınır fırçanı atarsın hatta damardan girer koskoca adam ayıp değil mi senin yaptığın, işin gücün yok da milleti rahatsız ederek zora sokarak mı mutlu oluyorsun benzeri sözler de sıkıştırırsın araya.
Bunları pataklamak cidden zor oluyor ki ne kadar haklı olursan ol herife bak koskoca adama vurmuş ayıp lan şeklinde bi tavırla karşılaşıyosun çevreden.
Sizin doldurduğunuz park yerini bu yöne çekerek bi süre uzaklaştırabilirsin kendisini. Olmadı apartmanda toplantıda dile getir.
Komşulardan söz açılmışken bizim eve de sokak kedilerinden birisi yavrulamış. Bizimkiler koliye koyup balkona atmışlar. Acıdım yavrulara kıyamadım. Ama artık büyüdüler, yaramaz oldular. Saksıları kazıp çiçekleri mahvettiler. 4 yavru ve annelerinden olan tayfa yüzünden balkonu da kullanamıyorum annesi yavruları korumak için saldırgan bir tavırla hırlıyor vs vs... Bu konuda bana da yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı ?