Bu motor buradan nasıl çıkar? (çıkamaz)

:)harbiden Peygamber(H.z) Sabrı Varmış sende ben olsam farklı olurdu.......

usta iyi sabretmişsin arabada araba olsa tamam dicem de işte görmedik düşüncesizin teki kıl olurum böylelerine

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikişey de izninizle ben soyleyeyim

o araba gölgede dursa nolur durmasa nolur ahı da vahı da gitmiş
ikincisi ise o motor oradan çıkabilir gibi duruyor sanki :) kaldırım geniş iyice geri gelip cıkma imkanı yada ayaklık üzerinde dönme imkanı yok mu?

başka yerler varsa oraya koy motoru tartışmadan derim, aynı yerde oturuyorsunuz kavga vs hoş olmaz

asm

Bu amca işe güce biyere gitmiyo mu ? Çıkacağı birgün motorun başında otur bekle. Geldiği zaman tavrını takınır fırçanı atarsın hatta damardan girer koskoca adam ayıp değil mi senin yaptığın, işin gücün yok da milleti rahatsız ederek zora sokarak mı mutlu oluyorsun benzeri sözler de sıkıştırırsın araya.

Bunları pataklamak cidden zor oluyor ki ne kadar haklı olursan ol herife bak koskoca adama vurmuş ayıp lan şeklinde bi tavırla karşılaşıyosun çevreden.
Sizin doldurduğunuz park yerini bu yöne çekerek bi süre uzaklaştırabilirsin kendisini. Olmadı apartmanda toplantıda dile getir.

Komşulardan söz açılmışken bizim eve de sokak kedilerinden birisi yavrulamış. Bizimkiler koliye koyup balkona atmışlar. Acıdım yavrulara kıyamadım. Ama artık büyüdüler, yaramaz oldular. Saksıları kazıp çiçekleri mahvettiler. 4 yavru ve annelerinden olan tayfa yüzünden balkonu da kullanamıyorum annesi yavruları korumak için saldırgan bir tavırla hırlıyor vs vs... Bu konuda bana da yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı ? :p:p:p
Birşey diyeyim. Knu biraz sapacak ama olsun.

Bu vatandaş 40 küsür yaşında ve emekli.

Gün boyunca arabasını rahat 3-4 yere çeker arabayı gölgede tutmak için. :)

İşi gücü olsa hiç bunu yapar mı? :)

can sıkıcı bir durum.. ben senin yerinde olsam gecenin 2:00 sularında ,sabahın 5:00 nde adamın kapısını çalar ve komşu şu arabanı çekte çıkayım der olur olmaz saatlerde rahatsız ederim. adam en sonunda illallah deyip arabasını oraya çekmicektir. bana güven:cat:

Bir keresinde kapılarını çaldım. Arabasının iç ışığının açık kaldığını bildirmek için.

Adamın karısı açtı kapıyı.

"Arabanızın iç ışığı yanıyor. Aküsü bitebilir" dedim.

Kadının cevabı: "Tamam" !

O adamın kapısını çalmam yahu :)

Şaka bir yana,evli barklı adamın kapısını gece vakti çalarsak aşağıya sağlam inmeyebilir. Gerisi dedirtmeyin bana :D (genelde çekinirim gece vakti kapı çalmaya)

R3N
Hocam motor hakkaten çıkmadı oradan :)

Ayağım sıkıştı ön tampona.

Yandan çıkarken de egzozun ucu sıkıştı. (ve aracı çizdi)

Son düzenleme:
Bu durum karsisinda Yurtdisinda ne yapiliyor hep beraber bakalim...

1-Kasitli olarak yolunu kapatan HIYARTO , bir iki dakika saga sola bakinilip beklenilir...

2-Herhangi bir "cekici" firmaya telefon edilir...Bir sigara yakilir...Cok kisa bir sürede , belkide sigara bitmeden cekici gelmis olur...

3-Bu andan itibaren arabanin sahibi gelse bile bosuna...Pasa pasa arabasinin kaldirilisini seyreder...

4-Yaptigi bu hiyarlik ona asagi yukari 300 euroya patlar...(Bazi sehirlerde 400' e kadar bile cikabilir )

5-Ayni seyi birkac defa yaptiginda mahkeme isleri falan da girer isin icine...

Darisi basimiza...

bende tanırdım böyle uyuz birini:silent:
Çözüm:
Profesyonel bir Diana çok rahatlıkla 400 mt Poligon hedeflerine isabetli atışlar yapabiliyor ama ben 150-200 mt lerden kaput ve camlarına atış yapıyordum:bounce::bounce: 3-4 ön ve arka cam sonrası sanıyorum (vuruklardan söz etmiyorum) aracını başka yerlere hatta 2 sokak öteye bırakmaya başladı!
Duyumlarıma göre, sigorta da sözleşmesini tek tarafla fesh etmiş.....
sabırlı ol ve kendine göre bir yöntem yarat:cat::cat: bunlar başka bir yöntemden anlamaz kardeşim.
P.S. attıklarım 5mm çelik bilya idi!

:farao::farao::farao::farao::farao:

Arkadaş konuyu takip ettim ve kesinlikle ama kesinlikle o adama bir ders vermelisin birgün arabasının eksozunu tıka birgün lastiğinin altına tahtaya çakılmış çivi koy başka gün arabasının kapısının anahtar girişine kibrit çöpü sok kavga etmene lüzum yok adamı bu şekilde alt edebilirsin.

Sevgili kardeşim motorlarını yan yana adamın arabasını koyduğu yere koy.
Niye buraya koydun derse, Eski koyduğum yerden senin yüzünden çıkamadığım için de.Ama sakin ol kavga etme baktın dikleşiyor sende dikleş sonuçta senin hakkın orayı kullanmak babasının yeri değil ya Afedersin ama öküzle öküz olma...saygılar...

Allah böyleleriyle karşılaştırmasın diyorum.Ve abimize sabırlar diliyorum.Ama gerekeleri de yapmak lazım.:wiinkk:

Sabırlıymısın ne diyeyim..

eger ben olsaydım kesin o kaputa hyo resmini çizerdim anahtarlıkla:mrgreen:

güzelde olurdu yani doganın üstünde anahtarlıkla çizilmiş hyo resmi.

yapardım valla........

Geçen yılda benim basıma böyle bişey gelmişti bizim kamyonumuzu yıllardır koydugumuz yere taksisini koymaya basladı..sanki yer yokmus gibi.

bende arabanın sağ kapısına kamyon seklinde resim gibi çizdim..o günden beri bdaha koyamadı...
:queen::queen::queen:

bi atasözü vardı bağışlayın beni hatırlayamadım... anlayana davul zurna az öyle bi atasözü vardı o hesap:queen::queen::queen:

sana vinç tasis edelim edelım cıkamadıgın yerlerde vinc cıkarır senı :cat:

Arkadaşlar, adamın arabasını çiz, egzosu tıka diye yaklaşımlarda bulunmak çözüm değil sorun yaratır diye düşünüyorum. Bu eleman eğer ki günde 2-3 sefer M.Ö kalma arabayı gölgeye çekiyorsa bu adamın arabası çok kıymetlidir ve arabasına gelecek hertürlü zararı ASM'nin yaptığından şüphelenirse aynı şekilde senin motoruna zarar verebilir. En iyisi öncelikle adama derdini sinirlenmeden anlat, arabayı buraya bıraktığı zaman senin çıkmadığını üstüne basarak dile getir. Ve adamın çekmiş olduğu yere sen motoru bırak veya motoru şuan park ettiğin şekilde değilde çıkabileceğin şekilde de park edebilirsin.

Kolay gelsin, umarım tatlılıkla çözersin.....

En "temiz" çözüm olarak sileceklere kuş yemi koy. Arabaya zarar vermek bir motorcuya yakışmaz :p

asm kardeşim o kadar kendini yoracağına git çal adamın zilini, "motorumu çıkaramıyorum çok acelem var, arabanızı biraz geri alır mısınız?" de nazikce. itiraz ederse alttan al ama ısrar et geri aldır arabayı mutlaka. her seferinde bunu tekrarla. 5, 6, 7, 8 kaç defa olursa rahatını boz adamın çeksin arabasını. arabayı 30cm geri almak için her seferinde aşağı indirirsen adamı sonunda insan gibi park etmek zorunda kalır. hayvan eğitir gibi eğiteceksin bu tip yaratıkları. pavlov'un köpeği gibi tekrar yoluyla öğrenecekler. sen de rahat edersin sonunda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru düz parkedersen arabanın önünden belki çıkabilirsin dicem ama dar gibi gözüküyo ben senin yerinde olsam adamı döverim direk :mrgreen::mrgreen:

senın yapacagın en kolay şey,
madem istemiyorsun oraya araba koymalarını,
motorunu arabanın koyuldugu kısıma koyarsan sorun cıkmayacaktır,

sen orada boşluk bırakırsan 1 arabalık,
adamda boş diye araasını koyacaktır gayet normal aslında...

aslında saglam spayı hak edıyor.dış gostermezsen o kadar o uste cıkacak en azından kavga degılde bıraz dış goster bagır cagır atış.bu modeller ses cıkarmadıgın surece hep boyle yaparlar.

Adam 30 40 cm daha geride bıraksa motor çıkar.Aslında bu şekildede çıkar bibi gözüküyorda perspektif bizi yanıltıyordur belki.Ayaklık üzerinde döndürüp çıkarılabilir gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar