Diğer Bu moto calibre 250cc

Arkadaşlar merhaba,

Her zaman olduğu gibi, bugün de güzel bir etkinlik düzenledik arkadaşlarımızla. Fotoğraflar maalesef ki az fakat, bu kez size 1.000 km. şerefine calibre ile yaptığın burnout vidyosunu paylaşacağım.

Bu foto kahvaltıdan sonra gittiğimiz carting eğlencesinden... :p

30jidqu.jpg

Diğer fotoğraflar

2l8gtmp.jpg

259xx1l.jpg

Calibre ile 1.000 km şerefine ufak bir BurnOut :)

[yt]SB-iHvhRTt0[/yt]

2z5obys.jpg

Saygı ve sevgilerimle.

ohhooo sen motoru parçalama işlemine başlamıssın galiba hevesin bitti bu lastik yakmalar heves bitti gibi geldi. yakında camurluk iptali basamaklar elcikler vs orjınalı parcala moduna gecıcen gıbı :D

ohhooo sen motoru parçalama işlemine başlamıssın galiba hevesin bitti bu lastik yakmalar heves bitti gibi geldi. yakında camurluk iptali basamaklar elcikler vs orjınalı parcala moduna gecıcen gıbı :D

Ne alakası var be güzel kardeşim hevesin bitmesiyle, motorun parçalamasıyla :). Çok yanlış düşünüyorsun. Yeni lastikler de geliyor yakında ;).

Hyosung daha kalıplı,dolgun duruyo fotoğraflarda ama kesinlikle calibre daha estetik ve yeni duruyo.Tekerin düz bassın kardeşim

Soner,hyosung ile calibre nin grenaj kalitesini inceledin mi ? Bana calibre daha kaliteli geldi fotoğraflardan

Soner,hyosung ile calibre nin grenaj kalitesini inceledin mi ? Bana calibre daha kaliteli geldi fotoğraflardan

Yeni kasa olanla kıyasladım. Beyaz olan. Kalite olarak çok yakınlar zippo. Calibre de hayal kırıklığına uğrayacağınız bir kısım yok. Kendin de fırsatını bulup incelersen, bana hak vereceksin... :)

Abi yok böyle bir şey ya :)
Tamam sehpaya alırken motor düştüde, sen niye taksiciyi dövecem diye motoru atarsın anlamam...
Evet arkadaşlar. Aynen dediğim gibi.
Motorunun yanından silme geçen taksiciye, bir an önce dalma uğruna motorunu atan bir motorcu ve o savaştan yara almadan kurtulan demir at calibre :mrgreen:
İnanın tüm sağlamlık testlerinden onay alır bu motor :)

Abi yok böyle bir şey ya :)
Tamam sehpaya alırken motor düştüde, sen niye taksiciyi dövecem diye motoru atarsın anlamam...
Evet arkadaşlar. Aynen dediğim gibi.
Motorunun yanından silme geçen taksiciye, bir an önce dalma uğruna motorunu atan bir motorcu ve o savaştan yara almadan kurtulan demir at calibre :mrgreen:
İnanın tüm sağlamlık testlerinden onay alır bu motor :)

euheuhe. Ara da atarlanıyoruz yapacak bir şey yok :p. Sağ grenaj da ufak bir çizik dışında bu savaştan da sağ çıktı calibre.. :mrgreen:

Arkadaşlar ben de artık bir bumoto calibre 250rr sahibiyim. Motosikletten çok memnun olmamla beraber, incelememi yarın hem burada, hem de merak eden arkadaşların merakını gidermek adına ayrı bir konu açarak bildireceğim. Şimdilik bir kaç resim atarak konuşmamı sonlandırmak istiyorum.

http://i45.tinypic.com/2emhf0h.jpg
http://i47.tinypic.com/2vmvyht.jpg
http://i50.tinypic.com/359aezr.jpg
http://i49.tinypic.com/33tkpjk.jpg
http://i49.tinypic.com/33w2v48.jpg

Saygı ve sevgilerimle.

s.a kardeşim öncelikle motorun hayırlı olsun kaza bela olmadan keyifli sürüşler dilerim. açtığın konuyu uzun zamandır takip ediyorum bugün üye oldum kısmet olursa bende 1 senedir almak istediğim bu motoru yarın banka kredisi ile almak için başvuru da bulunacam. motosikletle yıllardır haşır meşir olan bi patronumun önerisiydi bu motosiklet, 1 senedir hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum çok güzel bir geçiş motoru olacak gerçi satmak için almayacam kısmet olursa ömür boyu kalacak benim için görüntüsü ve tangur tungur ses gelmemesi en önemli etken zaten çok büyük hızları isteyen hedefleyen biri değilim. asla çin motoru diye kaygılarım yok şuan bende 100cc bi moped var o da çin Allaha şükür 3 senedir sadece lastik patlağı ve motor yağ değişimi için tamirciye gidiyorum gerçi artık onları da kendim yapmaya başladım.

Benim öğrenmek istediğim konuya gelelim sen kullanıcı olarak taraflı tarafsız yorum yaparsın yapmazsın o önemli değil, titreşim düzeyi, çekişi, yol tutuşu, rahatsız edici sesleri oluyor mu ne bilim parçaların vidaları kendini salıp oynamaya başlıyor mu ? kronik arızaları var mı? bu konular hakkında ne düşünüyorsun ? asgari ücretle çalışan biriyim benim için 7000 lira 3 senelik emek demek. 89-92 model 25 yaşında araç almaktansa böyle sıfır ve tutkusunu yaşamayı çok istediğim race motosiklet almayı düşünüyorum bana tavsiyen ne olur ?

Sağlıklı keyifli sürüşler Allah kaza bela vermesin.

spoogy benim ufak bir tavsiyem var sanırım bütçe kısıtlı 8000 bin tl motora bağlayacaksın ve tereddütlerin var ben bu durumda olsam calibrenin 2.elini alırdım sahibinden de 5000 tlye ilan var.Bu şekilde kendi tecrübelerini kazanırsın beğenirsen kullanırsın beğenmezsen 3 aşağı 5 yukarı aldığın paraya satarsın hem zarar etmessin.
Ama SonpoL deneyimlerine göre motor güzel ve o parayı hakediyor :) tercih senin

spoogy benim ufak bir tavsiyem var sanırım bütçe kısıtlı 8000 bin tl motora bağlayacaksın ve tereddütlerin var ben bu durumda olsam calibrenin 2.elini alırdım sahibinden de 5000 tlye ilan var.Bu şekilde kendi tecrübelerini kazanırsın beğenirsen kullanırsın beğenmezsen 3 aşağı 5 yukarı aldığın paraya satarsın hem zarar etmessin.
Ama SonpoL deneyimlerine göre motor güzel ve o parayı hakediyor :) tercih senin

Senin dediğinde bir alternatif :) ama işin kötü yanı elimde nakit param yok maaşım üzerinden banka kredisi alacam her zaman alacağım şeyi sıfır almaya ilk kendimin kullanmasına özen gösteririm tereddüt yoktu aslında bende bilgi ararken başka forumlarda çok kötülediklerini gördüm bu motoru, o yüzden ufak bi soru işareti oldu bende lakin hiç biri motora gidip dokunmamış bile :S o yüzden tereddüt edecek bir şeyin olmadığını anladım sadece kullanan birinden 80-90 km hızdan sonra titreşim illa ki olur ama çok yoğun mu yoksa nazik bir hissedilebilirlik seviyesi mi var onu merak ediyorum bir de dediğim gibi bi süre sonra vidalar falan kendini salıyor mu sonuçta plastik aksam var motosiklette naked olsa böyle bir soru sormaya gerek kalmazdı. :) konya da kullanan da görmedim önüne atlayıp bi bilgi alsam :pp

s.a kardeşim öncelikle motorun hayırlı olsun kaza bela olmadan keyifli sürüşler dilerim. açtığın konuyu uzun zamandır takip ediyorum bugün üye oldum kısmet olursa bende 1 senedir almak istediğim bu motoru yarın banka kredisi ile almak için başvuru da bulunacam. motosikletle yıllardır haşır meşir olan bi patronumun önerisiydi bu motosiklet, 1 senedir hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum çok güzel bir geçiş motoru olacak gerçi satmak için almayacam kısmet olursa ömür boyu kalacak benim için görüntüsü ve tangur tungur ses gelmemesi en önemli etken zaten çok büyük hızları isteyen hedefleyen biri değilim. asla çin motoru diye kaygılarım yok şuan bende 100cc bi moped var o da çin Allaha şükür 3 senedir sadece lastik patlağı ve motor yağ değişimi için tamirciye gidiyorum gerçi artık onları da kendim yapmaya başladım.

Benim öğrenmek istediğim konuya gelelim sen kullanıcı olarak taraflı tarafsız yorum yaparsın yapmazsın o önemli değil, titreşim düzeyi, çekişi, yol tutuşu, rahatsız edici sesleri oluyor mu ne bilim parçaların vidaları kendini salıp oynamaya başlıyor mu ? kronik arızaları var mı? bu konular hakkında ne düşünüyorsun ? asgari ücretle çalışan biriyim benim için 7000 lira 3 senelik emek demek. 89-92 model 25 yaşında araç almaktansa böyle sıfır ve tutkusunu yaşamayı çok istediğim race motosiklet almayı düşünüyorum bana tavsiyen ne olur ?

Sağlıklı keyifli sürüşler Allah kaza bela vermesin.

Dostum öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sorduğun sorulara cevap olarak hiç bir problem ile karşılaşmadığımı söylemek isterim. Calibre çok güzel motosiklet. Performansı olsun, dizaynı olsun, sağlamlığı olsun, fiyatı olsun vs. seni kesinlikle üzmeyecek bir motosiklet. Zamanla kıymeti daha iyi anlışılacaktır.

Sorduğun sorulara cevaplarım:

Titreşim: Özellikle üst devirlere doğru benzin deposun da bir titreşim hissediliyor. Fakat motosikleti aldığım ilk zamana göre bayağı bir iyileşme söz konusu. Yani parçalar alıştıkça, daha iyi bir duruma geldi. Kesinlikle rahatsız edecek seviyede değil.
Çekiş: Ninja dışında rakiplerinden geri kalır bir motosiklet değil. Seni kesinlikle üzmeyecektir. En azından kendi segmentinde.
Yol tutuş: Bu biraz da kullanan ile alakalı bir konu olsa da, kayıt altına almadığım çok güzel gazlamalarım var. Bu konuda da için rahat olsun. Özellikle motosikletin aerodinamik yapısı çok iyi. Rüzgar'dan hiç etkilenmediğimi söylemeliyim.
Rahatsız edici sesler: Yok. Sadece kulağa hoş gelen motor sesi :).
Malzeme kalitesi: Bu konuda da için rahat olsun. Motorun sökülen, kırılan, gevşeyen hiçbir şeyi yok.
Kronik arızalar: Her hangi bir kronik arıza yok. Motordan, şanzımana kadar her şey kararlı çalışıyor. Vites geçmeme veya viteste iken boşa düşme yok.

Kısacası fiyatını sonuna kadar hak eden bir motosiklet. Dikkat edilmesi gereken noktayı zaten incelemem de belirtmiştim. Yani devir kesiciyi. Onun dışında bakımlarını aksatmadığın sürece seni her ortamda fazlasıyla memnun edecek bir motosiklet calibre. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Saygılar.

Son hız videoları bekliyoruz calibrenin :queen:

Onlar da gelecek :p. Bugün 150'ye tırmandım. Daha önce dediğim gibi, 150-160 bu motorun zaten rahat bir şekilde tırmanacağı hızlar fakat o kilometrelerden sonra isteklilik azalıyor doğal olarak. Bir de bu ara misafirlerimiz gelip gidiyor ve bayram telaşı derken motosikletle fazla vakit geçiremiyorum. Bayramdan sonra paylaşımlar eskisi gibi hız kazanacaktır :).

Onlar da gelecek :p. Bugün 150'ye tırmandım. Daha önce dediğim gibi, 150-160 bu motorun zaten rahat bir şekilde tırmanacağı hızlar fakat o kilometrelerden sonra isteklilik azalıyor doğal olarak. Bir de bu ara misafirlerimiz gelip gidiyor ve bayram telaşı derken motosikletle fazla vakit geçiremiyorum. Bayramdan sonra paylaşımlar eskisi gibi hız kazanacaktır :).
Bu motorun kolayca tekere kalktığı hızlar nedir yani böyle kalkışta tam gaz kalksak önü havada gider mi bi süre ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar