Diğer Bu moto calibre 250cc

Yeni fotolarla devam...

b9659k.jpg

2n8vfjk.jpg

29atuyo.jpg

23scizc.jpg

23tkvgh.jpg

t9uubr.jpg

4kwujb.jpg

2a5mbyg.jpg

Resim 2 de adam bakıyor arabadan, içinden diyordur ki bunlar manyak mı la :D

Çok güzel kareler fazlasını bekliyoruz

şimdi şöle örnek veriyim yanlış anlama çirkin falan demiyorum kesinlikle hani keçinin kulakları kafasına buyuk gelirde yanlardan sarkar ya öyle duruyo :D sempatik ama tuhaf valla nasıl açıkladım kendimde cok sey anlamadım motorsuzlk basıma vurdu iyice resimleri falanda gorunce kıskandım falan desem :D(bi tarafını kaşı nazar degmesın ;) )

şimdi şöle örnek veriyim yanlış anlama çirkin falan demiyorum kesinlikle hani keçinin kulakları kafasına buyuk gelirde yanlardan sarkar ya öyle duruyo :D sempatik ama tuhaf valla nasıl açıkladım kendimde cok sey anlamadım motorsuzlk basıma vurdu iyice resimleri falanda gorunce kıskandım falan desem :D(bi tarafını kaşı nazar degmesın ;) )

ahahah.. Yok yahu, aynalar güzel. Diğer markalara göre evet biraz daha büyük. Fakat bu görüş açısı olarak bana geri dönüyor :)..

şaka bir yana gerçekten güzel makina.Çıkmadan önce bu nedir diyodum ama 250 cc SS sınıfında bence alınabilecek ilk tercihlerden...

şaka bir yana gerçekten güzel makina.Çıkmadan önce bu nedir diyodum ama 250 cc SS sınıfında bence alınabilecek ilk tercihlerden...

Katılıyorum. Bir kaç eksiklikleri olsa da, değerlendirmenin başına alınması gereken bir model calibre. Fakat, ne yazık ki birlikteliğim calibre ile de fazla sürmeyecek :). Yazın yeni kasa 636 almayı düşünüyorum...

Fotolar çok iyi ya, gerçekten. :) Bu motoru epey beğenmeye başladım. Test sürüşü istiyorum :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotolar çok iyi ya, gerçekten. :) Bu motoru epey beğenmeye başladım. Test sürüşü istiyorum :bounce:

hacı kışın grenajlardan ayaklarda fazla ıslanmıyomuş.

şehir içinde düşünülebilir aslında. bende göz gırpıyorum :)

Soner,ön ve arka sinyaller çok mu uzun sence ? bana biraz sırıtıyo gibi geldi.Sanki sinyaller motorun üstünde kendi bağımsızlığını ilan etmiş gibi :) Bence yine böyle ledli daha kısa şık bi sinyal alınabilir keyfe göre

Soner,ön ve arka sinyaller çok mu uzun sence ? bana biraz sırıtıyo gibi geldi.Sanki sinyaller motorun üstünde kendi bağımsızlığını ilan etmiş gibi :) Bence yine böyle ledli daha kısa şık bi sinyal alınabilir keyfe göre

Valla, bana rahatsız edici gelmiyor. Fakat farklılık adına değiştirilebilir elbette. Belki ileri de... :)

@SonpoL Mont'u 500 tl yemi aldın ?
+130 km hızda deneme şansın oldumu ? Yüksek hızlarda rüzgar geçirmeme konusunda başarılımı ?

Bu arada iyi bayramlar dilerim arkadaşlar. Sevdikleriniz ile nice bayramlara inşallah... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar