Bu Montu alıcam Öneriler ?

şu an dainese mont bulamayabilirsin belki dün kaskı alırken montta baktım daineselerdede indirim varmış %40lık deri mont bi tane gördüm kadıköydeki şubesinde :cat:

gayet saglıklı bişiye benziyor.
biraz daha araştır ve aklına takılırsa bu mont.
bence al derim...

marka secimi değil benim için önemli olan kalitesi :cat: suzuki giderse yamaha gelir

< iLk@yy > su anda ıspartada oldugumdan istanbula malesef gidemem

Son düzenleme:
marka secimi değil benim için önemli olan kalitesi :cat: suzuki giderse yamaha gelir

git mağzaya bak bence arkadaşım
mesela bi çok montta montla beraber omur koruması varken dainese'lerin arka kısmında bu yoktur istersen alıp kopyabiliyosun ama fermuarlı bölmesi var çoğu montta olduğu gibi =)

o zaman antalyadan bakıcaz ama bu mont hoşuma gitti bakalım yorumlar ne yönde olcak aslında türkiyede dışarıya oranlar yarı yarıya fiyatı var

tabikide öyle bu aralar çoğu yeri gez ama şubattaki fuar yaklaşıyor mağzalarda fuar ürünleri yönünde stok yapmaya başlıyorlar artık ufaktan stok eritmek için vs indirim olucak sanırım bu aralar çok haberin olsun :cat: takip et piyasayı
bide denemen lasım bişeleri internettende alıcaksan misal dainese goretex mont var bende racing 54 beden o ama deride 50 beden oluyor en basidinden aynı markada racing modelinde bile fark ediyor...

tabikide öyle bu aralar çoğu yeri gez ama şubattaki fuar yaklaşıyor mağzalarda fuar ürünleri yönünde stok yapmaya başlıyorlar artık ufaktan stok eritmek için vs indirim olucak sanırım bu aralar çok haberin olsun :cat: takip et piyasayı
bide denemen lasım bişeleri internettende alıcaksan misal dainese goretex mont var bende racing 54 beden o ama deride 50 beden oluyor en basidinden aynı markada racing modelinde bile fark ediyor...

anladım eline sağlık dikkate alıca seni :cat:

güzel gösterişli bir mont.bence denemeden ve kalitesini incelemeden almamalısın

p.jpg

Bundan mı bahsediyorsun abi::xtongue::queen:

300 ytl az para değil arkadaşım
birazdaha araştır istersen
feyizoğluna bak bide.

bun malı canlı gördüm tavsiye etmem kesinlikle resmen naylon resimde güzel görünüyo ama sakına RİCHA marka mont aldım bende baya güzel 230€ etiket fiyatı var fakat 1 sene oldu düşmüştürr kızıltoprak mototal da bakmanı tavsiye ederim

bun malı canlı gördüm tavsiye etmem kesinlikle resmen naylon resimde güzel görünüyo ama sakına RİCHA marka mont aldım bende baya güzel 230€ etiket fiyatı var fakat 1 sene oldu düşmüştürr kızıltoprak mototal da bakmanı tavsiye ederim

mototal pahalı gibi biraz ama yanlışta hatırlıyor olabilirim oradan alışveriş yapmadım hiç:cat:

Moderatör
Yalova'da bi abide var bu monttan.. Srad 750 kullanıyordu uzun süreden beri. Bugün gördüm 600 F kullanıyor ve üzerinde aynı mont. Görüntü hoş olmuyor. Motoru değiştirmeyeceksen al tabiki de :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar