bu kasklar arasinda kaldim ls2 agv rocc yarim hanim için alcam yardim

Arkadaşlar bu kasklar arasinda kaldim yardimci olurmusunuz ls2 rocc agv yarim kask hanim için alicam acil yarin almam lazim bu kasklari deniyerek baktik ama beni düşundüruyor çünkü icindeki köpük gibi şey sert olanmi iyidir yumuşak olan mi? Birde sizin önerilerinize açiğim

saygilarimla...

Motor nedir? Yarım kaskı önermem full face kask almanız daha güvenli olacaktır.

1- Rocc denen marka ahakkında bilgim yok. Onun haricindeki 2 marka arasında LS2'yi eleyin.
2- Kask içindeki köpüğü parmağınızla bastırıp yumuşaklığını ölçmeye kalkmayın.
3- Yarım kask değil, tam kapalı bir kask alın. Terleye etrleye gezin ama güvende olduğunuzu hissedin.

Madem yengeye kask alıyorsunuz, bu markaları baz alarak söylüyorum; AGV K-4 tavsiye ederim.

Ha bu arada, kask böyle alınmaz. Gidip denemeniz ve kafa yapınıza uygun olup olmadığını görmeniz lazım. Her markanın farklı farklı modelleri farklı farklı kalıplara sahip oluyor. Bir model size uymazken, aynı markanın bir başka modeli tam oluyor.

Motor nedir? Yarım kaskı önermem full face kask almanız daha güvenli olacaktır.

bende full face taraftariyim ama kullanamiyor onu motor 125 wr x

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

1- Rocc denen marka ahakkında bilgim yok. Onun haricindeki 2 marka arasında LS2'yi eleyin.
2- Kask içindeki köpüğü parmağınızla bastırıp yumuşaklığını ölçmeye kalkmayın.
3- Yarım kask değil, tam kapalı bir kask alın. Terleye etrleye gezin ama güvende olduğunuzu hissedin.

Madem yengeye kask alıyorsunuz, bu markaları baz alarak söylüyorum; AGV K-4 tavsiye ederim.

Ha bu arada, kask böyle alınmaz. Gidip denemeniz ve kafa yapınıza uygun olup olmadığını görmeniz lazım. Her markanın farklı farklı modelleri farklı farklı kalıplara sahip oluyor. Bir model size uymazken, aynı markanın bir başka modeli tam oluyor.

bende full face taraftariyim ama sıkılıyor istemiyor onu köpük meselesi kafama takildi :) bide bazisinda beyaz bazisinda siyah ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar